Jump to content

rustik

Iskreni članovi
  • Posts

    420
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rustik

  1. rustik

    ###

    Gledao ih u CK13 sa Žen pre par meseci. Odličan bend. Inače, neko je pitao kako se izgovara ### - mislim da sam čitao neki intervju ili neku izjavu članova da je ### zapravo proizvoljan zvuk koji dobijete kada tri puta udarite u najbliži predmet ili tako nešto (nemojte me držati za reč, ako nađem taj opis negde postovaću ga).
  2. Super ako se ovo ostvari. Mada, tom Press-u 50% ne verujem, kao ni Kuriru, Gazeti, Pravdi, Alo! i ostalim tabloidnim pizdarijama. Po njima Judasi su imali odlican koncert...
  3. Slazem se, ja sam jos glasao za The Killers i Manic Street Preachers i malopre kupio kartu.
  4. Pre tri godine sam bio u Budimpesti nedelju dana pred koncert, tako da sada na ovo moram otici!!
  5. Danas kada sam saznao za ovo odlepio sam od srece!!!
  6. I ti si se navuk'o na ovaj refren
  7. Svaka cast za Put Olindrali Avlijanera Ajde obradujte nas nekom svirkom u NSu ili okolini u skorije vreme!
  8. SODOM i AT THE GATES!!!! Svaka cast, samo me jebe sto je u sred ispitnog roka tako da cu verovatno vezati samo dva dana pa me zanima da li ce bti dvodnevnih kompleta ili samo za sve dane i pojedinacne karte?
  9. :) Zavisi od ispitnog roka, ako sve bude pre 01. jula i ako se polozi kinta nije problem
  10. Je jos uvek ne verujem kako su dobre set liste, Helloween pogotovo! Trenutak kada sam video March of Time - Imam jos par sati pred polazak, tako da je vreme za poslednju rekapitulaciju!!
  11. MARCH OF TIME JEBO TE BOG!!!! NE MOGU DA VERUJEM!!! Ja sam vec odlepio!!! Kakve set-liste!!!! Jeza...
  12. Jel stvarno moguce da nije prodato 1000 karata ili ste vi jos dostampavali pa ih ima? Cekam informaciju "rasprodato"!!!
  13. Da, da ne bi za vreme Gamma Ray neki pametnjakovici urlali HHH
  14. JA bih vol'o da bude Judas, Metal Invaders, Victim of Fate ili Ride the Sky, odnosno neka sa WOJ-a, mada se ne bih bunio ni da opale bilo sta sa KOTSK I, Halloween na primer (ako nije u redovnoj listi)
  15. SUTRA!! Kamion je do jaja, scenografija takodje ali kod nas me ne bi cudilo da dodju vozom iz Budimpeste, sa sve ljudima iz SU i NS koji idu vozom na cert... Slazem se sa Grobodanom, sutra mora biti kao na Gardijanima u oktobru prosle godine!!
  16. Nece, bice prazno Jos 3 dana, jos samo 3 dana! Uh kako sam srecan, sad mi je sve lepo, i ova knjiga iz koje ucim i ovo hladno vreme, i Zvezda, i Velja Ilic... Odavno me nije hvatala ovakva euforija pred neki koncert!
  17. Ovo je off topic ali, primetan je napredak u Pressu, ima malo vise teksta i malo manje slika a i naslovi nisu EKSKLUZIVNO!!! i ta sranja, za razliku od Kurira, Gazete, Alo!, Pravde i ostalih tabloida.
  18. Odlucio sam se na hrabar potez, kupio sam Press i NEMA nikakvog intervjua ili bilo kakve informacije o koncertu!
  19. Press i Kurir, novine koje citaju vozaci GSP-a jer imaju vremena u pauzi izmedju dva polaska da procitaju cele novine koliko teksta i istine ima! Mislim da bi ljudi trebali ranije da se pustaju unutra, barem u hol jer za subotu najavljuju kisu i hladno vreme pa bas nemam zelju da se 2-3 sata smrzavam u parku ili ispred SKC-a!
  20. Ne znam kako ali sam skupio 20 evra za ovu majicu! Kako su dobre one fore kada Grosskopf svira one decje bubnjeve Tek sad skontah da je njegovo prezime u bukvalnom prevodu Velika glava :)
  21. Novi GR nemam, tako da ne mogu da predvidjam stvari a sto se tice Helloweena: Kill It, As Long As I Fall, Can Do It i mozda Saints ili Paint A New World. U stavri sve pesme sa novog albuma su mi OK osim Bells i I.M.E. Nisu mi bas legle ni posle x slusanja... Eh da, sad mi pade na pamet da bih jako voleo da cujem March Of Time i da Kai peva!! Najezim se....
  22. Dobrodosao u moj svet! Kod mene je vec nedelju dana vanredno stanje, uveo sam policijski cas playeru tako da se u njemu slobodno krecu samo H/GR!
  23. Now who's laughing, now who's laughing... To vam se vraca jer ste prosle godine sijali kad je PFC prolazio kroz krizu!! Realno, da nije bilo ova tri gola, UEFA je trebala i jednima i drugima da oduzme 3 boda zbog "igre" koju su prikazali...
  24. Veceras na Eurosportu gledam The Strongest Man takmicenje iz Bugarske i na kraju uz proglasenje pobednika gazi Metal Invaders!!! Totalno sam odlepio, jedva cekam koncert!! p.s. Ervin Katona je bio treci, ako nekoga zanima...
×
×
  • Create New...