Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.9k
  • Views 257.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• uhhhhh................SAVRSENA SVIRKA SINOC TJ NOCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZNAM JA KOLIKO STE DOBRI I ZATO TOLIKO PIZDIM STO NE MOGY CESTO DA VAS CUJEM UZIVO!ALI NOCAS JBTE PRVO JADOGE PA VI !DJE C

comment_1525431
Srki nedeljom prodaje sir i jaja na vozdovackoj pijaci!!! :mhihi::da:

Ne nedeljom , nedelja je najbolji dan da se jaja pokupe od koki nosilja , jer su tada najodmornije , a takodje i da se kravice lepo izmuzu , tako da na vozdovackoj pijaci sam u ponedeljak ( mada mi slabo sta ostane za PIJAC , jer imam par komsinica koje iste odmah razgrabe !!! ) :pivopije::mrgreen: , a bolja je Cvetkova pijaca od vozdovacke !

Srki ,gde svirate u nedelju ,ako je informacija tacna? :)

Trebalo je da sviramo , ali necemo svirati sad u nedelju , vec u subotu 1-og dec u klubu beogradjanka plato ( bivsi stb restoran ) u samoj beogradjanci 5-i sprat ulaz iz Masarikove !

Swirka je bila super, narochito nakon tri nedelje ne izlazhenja... :( Al shta bi sa domacicom i sekinom i mojom pesmom? :rolleyes:

Pa malo bez domacice , bice je iduci put , a malo i bez Anya-e i nje ce biti drugi put :bigblue:

Bar cemo sada cesce svirati u Bg-u !

Pozzz and cya

comment_1525593

Trebalo je da sviramo , ali necemo svirati sad u nedelju , vec u subotu 1-og dec u klubu beogradjanka plato ( bivsi stb restoran ) u samoj beogradjanci 5-i sprat ulaz iz Masarikove !

Hvala na obavestenju,uzelela sam vas se,onda 1. decembra:))))

comment_1527185
Swirka je bila super, narochito nakon tri nedelje ne izlazhenja... :( Al shta bi sa domacicom i sekinom i mojom pesmom? :rolleyes:

Ako hoces da slusas domacicu gledaj PINK MUSIC...Alena Islamovica i ostalu druzinu...0-24h :meshuggah:

Salim se malo...ima dobrih i domacih stvari...ali...ipak...

............

Srki,veliki + za neizvodjenje domacih pesama!....Mada znam da se to nece skoro...pa ni ono tamo posle skoro...pa ni jos dalje ponoviti...