Jump to content

*S_L_A_S_H*

Iskreni članovi
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by *S_L_A_S_H*

  1. Изнервирао се човек.Много га заболео тежак пораз,па ајде мало да се бијемо...
  2. Ја за Јуве нвијам већи део свог живота... Мислим да сам Јуве заволео и пре Звезде...
  3. Дел Пјеро под старе дане објашњава свима како се игра. СВАКА ЧАСТ МАЈСТОРИ!!!
  4. Ма биће занимљив дерби... Свака част за ник.Човече,сећам се да сам заплакао кад сам чуо да су га убили,иако сам звездаш.Беше ми 7 или 8 година...
  5. Гледам данас други ДВД Будокан.Која је онај Портној легенда!Како се изглупирао за време оног солоа! http://www.youtube.com/watch?v=RXpyaSjF1DM Ненадјебиво!!!
  6. Нико не забија главу у песак.Само сам ја споменуо да је митрополит можда направио грешку у свог говору.Зашто мислиш да ми забијамо главу у песак и бежимо у научну фантастику?
  7. Јбт,који је курац овом Рашићу...
  8. Захваљујем... Није погрешио.Рекао је "Бодин је себе прогласио за цара",а не "Бодин је крунисан".
  9. Нисам чуо његов говор,али ако је рекао оно што kinetic каже да је рекао,онда је погрешио.
  10. Наравно.Додуше,могао је папски легат да му да круну,ако има неке користи од тога.А у овом случају нема. Опет тачно.Ово не могу да оспоре.Последња два јужнословенска народа досељена на Балкан су Срби и Хрвати.Црногораца,Дукљана,Зећана НЕМА! Амин.
  11. Уопште нисам говорио ни о каквом "јуначком синдрому".Хоћу да кажем да је митрополит погрешио,а то је нешто што би он морао да зна.Односно,можда је погрешио јер не зна,а можда је погрешио намерно,да би потпалио ту масу.А бојим се да је ово друго у питању...
  12. Бодин је проглашен за цара од стране војске,зато што је помагао устанак у Македонији против грчке власти.Дакле,није крунисан,него проглашен.А Призрен није био у саставу словенских земаља за време Војисављевића,тек после...
  13. Тако је рекао?Богами,ако је мислио на Војисављевиће(а нема на кога другог да мисли)онда је дебело погрешио. Призрен је тада био у саставу Византије,а Михајло је крунисан у Стону. Ако ово један митрополит не зна...
  14. U Iranu 37 bendova,samo se vi zajebavajte!!! Verovatno se ne svira samo u Vatikanu...Mada ko zna,mozda papa przi sa svojim biskupima i nadbiskupima u nekim katakombama ispod trga svetog Petra...
  15. Mene ovaj medley oborio s nogu... Uvek su znali da zatvore album sa extra pesmom...
  16. Momci iz Prorocka razvalise u subotu!Hvala vam momci za najbolji provod u zadnjih...Pa ne znam,nekoliko meseci! I da,Srki hvala ti puno za disk! Vidimo se sledeceg puta!Zivi bili!
  17. Pozz Srki! Brate znam da smaram,al ajde ponesi mi u subotu one vase snimke sto sam ti trazio ranije na ovoj temi... Vidimo se!
  18. Mozda misli na singlice covek.Mozda treba da pritisne dugme za prebacivanje na 45 obrtaja.
  19. Da,stvarno,dobro kazes...Sad sam se setio da je damage inc.
  20. Najverovatnije je to sa "Uncovered" koncerta u Londonu kad su sa Barneyem iz ND svirali Battery.Ima taj snimak na 5 years in a livetime.
  21. Evo i ja da pohvalim neke. Sa ovim ljudima sa foruma sam radio razmene/kupovine: Mr.Hate Eternal Flame Gospodar! Sve pohvale za svu trojicu.Nece se pokajati niko ko bude saradjivao s njima.
  22. Postoji,igra se pocetkom sledece sezone.Ako ostanu Denisov,Pogrebnjik i jos neki,bice mrak utakmica. Cestitke i Mancesteru i Celziju.Ne toliko na lepoj,ali svakako na zanimljivoj utakmici. Po meni,najbolji potez je bio kad je Teri glavom odbranio na gol liniji.Ludak!
  23. Ja kazem 1 album + par koncerata na turneji,kao i vecina Malmsteenovih pevaca koji pevaju na albumu... Ima Yngwie da ga sutne iz tour busa cim mu pukne film... Ima li neko novih vesti u vezi albuma?
×
×
  • Create New...