Jump to content

Mazrim Taim

Iskreni članovi
  • Posts

    177
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Mazrim Taim

  • Birthday 12/30/1986

Profile Information

  • Location
    Saldaea

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

5687 profile views

Mazrim Taim's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. Do jaja . . . . . . . . . . I dalje posetim ovaj forum povremeno i bas sam se zacudio zasto bre niko ne dolazi kod nas u zadnje vreme, zadnje dobro sto pamtim je bio mayhem i mozda deicide ( oni su mi bili nekako ocajni)..... LOL cek dal je moguce da je frubi napravio nekakvu zaveru? citam znaci i ne verujem . ! . ! . ! . Bilo kako bilo,izgleda da kod nas niko ne dolazi vise ili sta? Ajde ako nekoga briga neka mi sibne pm ili postuje ovde o nekim black / death / thrash koji dolaze ili planiraju da dodju kod nas, nisam otisao na ok koncert dugo vremena <3
  2. Ma nervira me kad neko tako uzdize tu "staru gardu".. To su ljudi koji uzivaju taj status jedino jer su rodjeni nekoliko godina ranije od ovih koji nisu stara garda. A neka sere sta ko hoce,ako imaju vremeda da baljezgaju ovde gluposti onda imaju vremena i za koncerte i sl. A ovi koji "nemaju leba da jedu" neka zapocnu neki rat protiv "ovih koji imaju leba da jedu"! Iovako cemo se svi uskoro klati oko hrane i sl ako je tacno sto ovi predvidjaju, pa ce biti u prednosti jer ce imati neko iskustvo u borbi oko hrane.. Nervirju me ovi ovde penzioneri kojima je jedina tema "nemanje para", sta da radim.. Kad vec pomenuh klanje oko hrane, evo neceg finog u vezi toga. http://www.youtube.com/watch?v=8y_wJRtS6-Y
  3. Obecao sam sebi da cu samo pratiti desavanja na ovom forumu i da necu vise postovati,ali toliko ima bljuvotina da je nemoguce ne umesati se!!!! O kojoj bre "staroj gardi" vi lupetate??? Ovaj ovde je sebe nazvao starom gardom, napisao kako ta ista stara garda nema vremena da ide na koncerte (a ima vremena da sere i psuje po forumu)???? Neki od vas samo seru i seru... SERETE VISE NEGO STO MOZETE DA POJEDETE!!!!!!! Stoko jedna priglupa, da vam nije tog "zlog" legacy ne bi ste vi videli K od Koncerta!!!! Bar ja ne bi video,a meni je bar jeftinije da dam 2000 dinara za koncert u beogradu nego 1900 dinara za koncert u Madjarskoj!!!!! Vama jeftinije to u Madjarskoj,a? A ako nemate para za koncerte,evo nekoliko saveta da ih pribavite: - mnooooogoooo manje serite po internetu i radite nesto za to baceno vreme (prostituisite se,prosjacite,sta god vam odgovara a da moze da donese pare) - nemojte da platite adsl za sledeci mesec! internet vam ne donosi nista dobro,a za te pare imate jednu pristojnu ulaznicu za koncert! - prestanite da se drograte - prestanite da se alkoholisete!! pun kurac vas kaze kako moze da popije recimo 20 flasi piva, a te flase neko mora da plati! koliko je to ulaznica za koncerte??? - ispisi se sa fakulteta i zaposli se negde!! ako se vec zalis da nemas pare, zaradi ih! I ostavite ovu jebenu temu da postuju oni koji IDU na koncerte, vi koji ne zelite da imate pare bas nikome niste doborodosli ovde!!!! Meni vas je bar pun kurac!!!! I sta koga boli kurac koliko promoter zaradjuje i zasto organizuje koncerte???? Ni ti se ne bavis svojim poslom iz ljubavi, vec da bi zaradio pare! Bagra ste,majke mi, ona najgora moguca!!! Naravno,ne svi, mislim samo na ove koji kukaju kako nemaju para. Pusi kurac nekome za pare pa ces imati!!!
  4. Kompletnu seriju Los Serrano na 26 dvd-a menjam za 26 praznih dvd-a. U pitanju je tv rip sa studia b sa prevodom. Diskovi su verbatim i na njima nije nista pisano.
  5. Wolt Disney Forbitten Nazi - Donald Duck - The Spirit Of (1943) (WWII) Nazi - Popeye - Spinach Fer Britain (WW2) Popeye - Seein' Red White 'n' Blue (1943) [WWII banned Nazi-Japs] http://rapidshare.com/files/216377331/Nazi_2.rar Daffy Duck - Daffy The Commando (v.Nazis)(1943) Tex Avery - Blitz Wolf - (1942) http://rapidshare.com/files/216251453/Nazi_1.rar
  6. Quick Change (1990) DVD Rip http://www.imdb.com/title/tt0100449/ 90 Mb Files http://rapidshare.com/files/215730238/QuikChangXvid_Aaf.part01.rar http://rapidshare.com/files/215766797/QuikChangXvid_Aaf.part02.rar http://rapidshare.com/files/215822022/QuikChangXvid_Aaf.part03.rar http://rapidshare.com/files/215879617/QuikChangXvid_Aaf.part04.rar http://rapidshare.com/files/215931959/QuikChangXvid_Aaf.part05.rar http://rapidshare.com/files/215967121/QuikChangXvid_Aaf.part06.rar http://rapidshare.com/files/216046103/QuikChangXvid_Aaf.part07.rar http://rapidshare.com/files/216104442/QuikChangXvid_Aaf.part08.rar http://rapidshare.com/files/216128298/QuikChangXvid_Aaf.part09.rar Link List http://rapidshare.com/users/EPEZ72 Directors: Howard Franklin,Bill Murray Gengre: Comedy/Crime Cast: Bill Murray,Dale Grand,Bob Elliot,Genna Davis
  7. Nisam znao gde ovo da stavim. Crtani film u kome je kojot uhvatio pticu trkacicu ako nekome treba. http://rapidshare.com/files/215335387/Crtani_gde_kojot_uhvati_pticu_trkacicu.rar
  8. @Kirk Ova tema nema nikakve veze sa gitarama i opremom vec sa razmenama diskova i muzike. Ja sam otvorio ovu temu, i zelim da vratis ime koje sam joj ja dao. Hvala!
  9. Kad bi samo znao sta sve sam morao da predjem tog dana . . . Dobar je ovaj krusejder! Menjajte se sa njim. U suprotnom - celava vam keva.
  10. Mazrim Taim

    Snovi

    E ima kod nas na poslu jedna budala koja je u elektricno lonce za kafu umesto vode greskom sipao nitrorazredjivac. Naravno,zna se sta se desilo kad je ukljucio to u struju,necu da pisem o glupostima. E pa sanjam ja njega kako je on neki serijski ubica koji kolje citave porodice jer imaju muve u kuci! Doso on tako kod mene,zapalio cigaru i NIJE skuvao kafu,i kaze da treba da me ubije. Ja krenem da bezim, upadnem u neki kontenjer koji je u stvari bio tramnolina i odbacio me na zeleznicku stanicu. I tu se probudim. Glup san, nema sta..
  11. Ja radim kao elektrozavarivac, i odkako je stigao ovaj hladni talas na poslu radim non stop! A pre nekoliko dana dok su bile vrucine dodje ti da se svuces go i da varis jer se pregrejes i dobijes plikove po rukama ko gubavac,a sad.. Ni jedan varioc se ne skida sa aparata! Danas sam, da bi se zgrejao, vario 7 sati i 25 minuta od ukupno 8 sati radnog vremena!! A kakva zima tek dolazi, o tome necu ni da razmisljam!
  12. E sa ovim se slazem.. Ja sam izbrojao da je u prva tri dela knjige on napisao 189 puta "Ninaeva frknu"!! A koliko puta se cupkala za pletenicu nisam hteo ni da brojim! A i ona kravetina egvena smara mnogo! Sta se bre ona tu kurci nesto,kao postala je amirlin tron,a nije se uzdigla ni do aes sedai!! A najgora fora je dok je ona tu nesto "crvenela u licu" i pokusavala da bude glavna, ja sam obucio na stotine asamana, a jedan moj ucenik moze da zbrise celu belu kulu!! Koje kucke!! Dok sam bre ja zario i pario Saldaeom sve su se one plasile i bezale od obicnog jazavca!! Mamu im hostaplersku!!!
  13. Dakle ovako... Ussername (na ovom forumu):Plavooki Djavolcic E Mail: [email protected] Mobilni telefon: 0643450217 Adresa: Micic Milorad Brace Barbenovic 1 32250 Ivanjica Iza ovoga stojim maksimalno. Ova osoba me je prevarila za 2 originala od Dark Throne-a i 5 originala od Mayhem-a. To sto sam mu trazio za uzvrat je bilo stvarno mizerno (60 narezanih DVD-a) i on nije poslao. Mislim,svoje diskove sam bukvalno poklanjao,ali izgleda nista nije lepo kao kad nekoga izjebes ovako.. Proslo je od prilike mesec dana od kako su njemu stigli moji diskovi. Od tada sam ga zvao bar desetak puta,on se pravdao kako ce poslati,ali to nikako da stigne. U zadnjih nedelju dana ga cimam i zovem,ali nikako da se javi. Mislim, j..e mi se za 6 diskova,ali necu da me neko zajebava!! Prvom prilikom kad budem imao vremena cu mu banuti kuci da malo porazgovaramo. Nije bitno sto cu da puknem dodatnih 2000 kinti za put,pitanje je principa. Ovom prilikom pozivam one koje je ovaj takodje prevario (ako ih ima) da me kontaktiraju kako bi smo zajedno banuli kod njega kuci. Necemo da ga tucemo,stici ce to njega, vec samo da mu kazemo da je pacenik i da dobijemo nase stvari nazad. Toliko. Hvala sto ste procitali ovo.
×
×
  • Create New...