Jump to content

Sentenced


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Uh, ovaj DVD je fenomenalan, predobar oproštaj od publike, lijepa atmosfera, odlični efekti, odabir pjesama... Intervju, pa tour - druženje, interesantno za gledat i da nisi fan Sentenced-a. Ville je prostak, kao i uvijek, jbt. zgadi mi neke scene.yuckyvq0.gif

Fina scena, Ville se raspekmezio na kraju koncerta, baš spektakularan kraj, uze peškir, zabaci ga preko ramena, suze mu u očima i napusti binu, a ovi nastave svirat'. :D Kul. :D

Publika... Uh, publike se ne sjećam baš, znam da ih je bilo krcato, da su plakali na kraju, i da su pjevali naravno... A sad ne znam jesu li bili u ritmu i to, mada je Ville malo gubio glas na nekim zahtjevnijim pjesmama, al' Bože moj, alkohol radi svoje.

Uglavnom, fenomenalan koncert, prijatan! :D

 

M' da, nek je Ville 15 puta pljunuo na binu. :rolleyes: Da, brojala sam. :rolleyes:

Edited by furija

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma odličan bend, čak mi je i ona prva faza s prvim pjevačem dobra... Mada je, iskreno, meni dosta vremena trebalo da se naviknem na ovaj bend. Na glas, na gitare, uopšte muziku.

Al' eto, prođe izvjesno vrijeme, pa ih opet čujem i tako legnu vremenom. :D

I da, žao mi je što su se raspali, mlad bend bio, mogli su još dogurat', al' opet, da su izdali kojim slučajem lošiji album ne bih tako rekla, zato neka njih ovako. Legende! :D

Edited by furija

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Odlican DVD! Gitare su malo tise s vremena na vreme a vokal (koji inace i nije bash ispao najbolje) je preveise pojacan. Nikako mi nije jasno zasto nise svirali Killing Me Killing You i Her Last 5 Minutes kada su im te pesme obelezile karijeru :confused:

 

Inace je koncert zamisljen vise kao film, i uradjen je da izgleda tako. Bonus DVD je takodje super.

 

Mislim da je ovo jedan od retkih dvd izdanja za koje smem da kazem da nije dodatno nasnimljen u studiju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Nemam DVD i nikako ne mogu da ga nabavim, sto me mnogo nervira...A mnogo mi je zao sto se bend raspao...bio je jedan od vodecih na sceni!!!
Veoma je lako nabaviti ovaj DVD ukoliko imas barem malo kvalitetniji internet. Skini programcic eMule i u polje pretraga ukucas Sentenced buried alive i ako hoces DivX izaberes dole opciju video, a ako hoces DVD onda izaberes CD Image. Imas oba DVD/CD-a, ja sam skinuo :pivopije: Inace bolje da su se raspali na vrhucu slave nego da se posle brukaju kao na primer Metallica. Pevac Ville Laihiala ima svoj bend Poisonblack, ali nije ni blizu tako dobar kao STCD, ali ipak je lepo ponovo cuti Villeov glas, uskoro izdaju treci album :opusteno: A gitarista Sami Lopakka svira u bendu koji se zove "KYPCK", pesme su na ruskom jeziku, jedva cekam da izadje prvi album da cujem kako to zvuci. A pored toga otvorio je firmu Northern Tribe i bavi se garderobom....Bubanjar Vesa Ranta je suvlasnik kafica u gradu Oulu u kome je izlozen sanduk koji su nosili na poslednjoj turneji. Bassista Sami Kukkohovi sad svira gitaru u bendu Solution 13Jedino za Miika Tenkula ne znam nista.. :confused:
Odlican DVD! Gitare su malo tise s vremena na vreme a vokal (koji inace i nije bash ispao najbolje) je preveise pojacan. Nikako mi nije jasno zasto nise svirali Killing Me Killing You i Her Last 5 Minutes kada su im te pesme obelezile karijeru :confused: Inace je koncert zamisljen vise kao film, i uradjen je da izgleda tako. Bonus DVD je takodje super.Mislim da je ovo jedan od retkih dvd izdanja za koje smem da kazem da nije dodatno nasnimljen u studiju.
Meni je jedino zao sto nisu svirali "Routasydan" ipak je to jedina pesma na Suomi jeziku, a publika u Finskoj je definitivno zasluzila da cuje i tu pesmu, a koncert su mogli da otvore sa "Oi maamme Suomi" umesto sa adagiom :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
pa na svakoj temi vidim koliko se ljudi muce da skinu nesto sto vole...samo zelim da pomognem :confused:

 

Ma super je to, imam ja eMule...ali imam jos 800mb slobodnih pa vidi...

Enivej nabavio sam DiVX rip koncerta, i stvarno sam bez teksta...stvarno mi je zao sto su se sahranili...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...