Jump to content

Bata Trokrilni

Iskreni članovi
 • Content Count

  8220
 • Joined

 • Days Won

  13

Bata Trokrilni last won the day on June 5 2013

Bata Trokrilni had the most liked content!

Community Reputation

212 odlikaš

About Bata Trokrilni

 • Rank
  Prince Of Metal

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

43518 profile views
 1. Slabiji, slabiji puno nego prošli album, ali dobar. Звёзды и кресты i Белый ад bih izdvojio, i naravno Kosovo polje. Može i na yt da se sluša ceo:
 2. Bata Trokrilni

  Accept

  Poštarina. Naručivao sam preko jednog sajta gde nema poštarine, ali su prestali da šalju u Srbiju.
 3. Bata Trokrilni

  Accept

  ja ga bogme naizmenično sa novim Rage vrtim već mesec i po dana i još uvek ne može da mi dosadi, naročito prva polovina albuma. Jeste najslabiji od poslednja četiri, ali nijanse su u pitanju, a pogotovo možda jedna nijansica u odnosu na Blind Rage (od Blood of the Nations na ovamo svaki sledeći album je za nijansicu slabiji od prethodnog). Recimo da Blind Rage ima pet vrhunskih pesama, a ovaj četiri, mada na ovom nema loših pesama poput Wanna Be Free. Šteta samo što u ovo naše slepo crevo heavy metala originali dolaze posle godinu dana ili nikad, pa valja sačekati prvi odlazak u inostranst
 4. Godinu za godinom dve ubice od albuma, pravi stari Rage zvuk. Time Will Tell najbolja, uz nju Walk Among the Dead i Bloodshed in Paradise. Pun pogodak je i što su ponovo snimili nekoliko pesama sa prvog albuma, posebno dobro zvuče Faster Than Hell i Sword Made of Steel.
 5. Bata Trokrilni

  Accept

  Još jedan odličan album u nizu. Druga polovina albuma nešto slabija, ali u celini to je to, dostojan naslednik prethodna tri. Koolaid najjača pesma, a uz nju Die by the Sword, No Regrets i Hole in the Head. Uzgred, odličan nastup su imali na Wackenu sa simfonijskim orkestrom. Čeka se Budimpešta 21. januara.
 6. Još jedan fenomenalan nastup Accept-a, meni četvrti po redu koji gledam. I naravno da ne želim da bude poslednji, jurim ih opet čim izdaju novi album. Deset pesama jeste malo, biti predgrupa onim švedskim pozerima jeste bezveze, ali ništa od toga ne umanjuje utisak da se radi o najjačem HM bendu već 6-7 godina unazad. Restless and Wild pesma za ubijanje uživo. A ovima što su svirali posle sam pokušao da dam šansu iz zadnjih redova, izdržao do šeste pesme i otišao.
 7. 1. Pokolgep - Metalbomba 2. Rage - The Devil Strikes Again 3. Megadeth - Dystopia 4. Metal Church - XI 5. Metallica - Hardwired... To Self-Destruct 6. HammerFall - Built to Last 7. Primal Fear - Rulebreaker 8. Axel Rudi Pell - Game of Sins
 8. Kad sam prvi put čuo Ghost, bili su otkrovenje za mene. U međuvremenu mi je oduševljenje splasnulo, treći album im je daleko ispod nivoa prva dva, ali to ne umanjuje da su uspeli malo da osveže scenu. I u BG su imali fin nastup, falila je samo Secular Haze da upotpuni.
 9. Dystopia je album kakav se čekao, nemam nijednu zamerku. Poisonous Shadows je balada kao što samo Megadeth može da napravi. A onaj Brazilac je udahno bendu energiju kao niko od Fridmana na ovamo.
 10. Через все времена je naravno još jedan u nizu odličnih albuma, baš žestok onako. Najjače pesme Город i Время Затмений. No, što je najvažnije, ruske careve heavy metala sam napokon video letos u Moskvi na Aria Fest-u. Malo kraći nastup nego što sam se nadao, ali ubitačan. I drugi bendovi što su nastupali: Kruiz, Doro i Slot, bili su odlični. Kupio zvaničnu majicu i pokupovao šta mi je od originala nedostajalo.
 11. Bata Trokrilni

  Wolf

  Odličan album je bio Devil Seed, kao i svi prethodni. Šteta što na turneji sa Enforcerom nisu došli negde bliže nama, kakva bi to bombastična kombinacija bila.
 12. Gledao ih u Pešti u julu i mogu slobodno da kažem da mi je to bio najbolji koncert u životu. Poštena svirka, kidanje od prve do poslednje pesme, a posebnu draž koncertu je dalo to što su svirali skoro ceo Totalis Metal, čiji su jubilej obeležavali. Onaj osećaj kad ne znaš jezik, a kao da ga znaš. Metalbomba je zaista metal bomba od albuma, naravno odmah sam ga maznuo na originalu. Ne kos belem je fina patriotska balada, došlo mi da zaplačem za vreme koncerta dok su je svirali, iako nisam Mađar.
 13. Gledao ih u Pešti početkom 2014. (zar je već prošlo dve i po godine?), razvalili su. Definitivno najbolji mladi HM bend, usudiću se da kažem i jedini koji trenutno stvarno vredi. I From Beyond je bio odličan album, ne baš na nivou prethodnih, ali tu negde.
 14. Battering Ram, kako mu samo ime kaže, razvaljuje koliko je dobar. Saxon + Andy Sneap očigledno je kombinacija koja deluje.
 15. Bata Trokrilni

  Accept

  Blind Rage nije bio na nivou svoja dva prethodnika, ali jeste sasvim solidan album. Gledao ih po treći put u Pešti na turneji koja je sledila, bili su bolji nego ikad. Gledaću ih nadam se i po četvrti put, napokon ovde u Beogradu. Naravno, odlazim posle Accept-a da ne gledam one švedske pozere bez ijednog rifa i raju koja se pali i žari na njih samo zbog Dragutina Gavrilovića.
×
×
 • Create New...