Jump to content

tovar

Iskreni članovi
  • Posts

    2013
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tovar

  1. tovar

    Formula 1

    nema teorije. pa nece toga biti ni u uredjenijim mestima na svetu. savrsena lokacija za pistu je, recimo, grobnik kraj rijeke. kasnih 80-ih. tamo postoji motodrom na kome se u to doba vozio svetski sampionat u svim kategorijama. plus, gospodja slavica je srednju skolu zavrsila u rijeci i htela da isposluje "poklon gradu". medjutim, bernie se odlucio za pestu jos tada. kakav velja ilic, kostunica i ostali, po nasem asfaltu ne moze ni bus cestito da prodje.
  2. cist naturalizam. zakon.
  3. a ona "epizoda" kako je zvezda ostala bez busa za gostovanje, a dobila najboljeg YU golmana svih vremena?
  4. uvek sam bio za patizan + hajduk, sto ce reci protiv pandurske koalicije (zvezda + dinamo), a od lokalaca zanimljivi su mi IMT, par puta sam bio na stadionu, hajduk lion (kraj u kome sam proveo prvu godinu zivota), radnik sm. palanka (ludi, nenormalni navijaci, mungosi)... u poslednje vreme mi se medju favs pojavljuju i HNK rijeka (tvrdim da je kantrida jedan od najlepsih stadiona ex-yu), i NK orijent rijeka, ciji se stadion nalazi na 5 min od moje gajbe. postoje od 1919. godine i vecito su u trecoj ligi. imaju cak dve navijacke grupe (red fuckers - zbog dresova i krimejski festari - po jeftinom belom vinu festi i krimeji, ulici na cijem se vrhu nalaze)
  5. tovar

    Formula 1

    i prost je ziveo u svici dok je vozio aktivno.
  6. tovar

    Formula 1

    cekaj da se potpisu ugovori... polako...
  7. tovar

    Formula 1

    debitant u konkurenciji za titulu se retko desava. gotovo nikad ne uzima tu titulu...
  8. tovar

    Formula 1

    svaka cast!!! kimi je konacno dosao do titule...
  9. tovar

    HIM

    cisto da se i ja ubacim, album je fenomenalan. produkcija sa prethodnog albuma dovedena do maksimuma, ekipa krenula da svira neocekivano dobro, svako ima nekog svog prostora na albumu. jedino sto bi se moglo zameriti je miksanje svega i svacega.
  10. tovar

    Formula 1

    nema teorije. to se jednostavno klubu ne isplati, a ove sezone to je ispalo malko neočekivano. računalo se da je alonso favorit, a da će crnja skupljati bodove i iskustvo. onda je alonsa poterao maler, a crnju krenuli bodovi, i pobede... nije planirano da bude ovako close, svakako. a dva jaka vozača = razdori i incidenti. jako zanimljivo za gledati, ali ne bih voleo da sam u koži vlasnika tog tima. Kako stvari stoje, sva trojica kandidata imaju isti broj pobeda, ili sličan, samo ih razdvajaju bodovi van pobede, tako da je idiotna konstatacija da kimi nije pobeđivao na stazi, mada od kandidata ima najveći broj odustajanja. furija jednostavno nije pouzdana ove sezone...
  11. tovar

    Formula 1

    svaka cast kimiju! i poslednja trka ce biti krvava... gooooooooooo finland!!!!
  12. tovar

    Formula 1

    to svakako. i to je redovna pojava kada se povuce jedan apsolutni sampion (ma koliko antipatican bio, schumi je apsolutni rekorder skoro po svim stavkama). svidja mi se sto ce prvenstva biti vise nalik na ona stara dobra vremena, kada su se graham hill, jackie stewart i jos gomila vozaca klali za primat. zao mi je sto ce trke ostati tehnicki savrsene, ali dosadne, bez prave jurnjave, ali sta sad: bezbednost pre svega.
  13. tovar

    Formula 1

    sto se finaca tice, oni su vise sila u usponu nego vlasnici ne znam kakve tradicije. nije ih cak ni puno bilo u F1, njihov teren je WRC. prvi uspesni finac je bio keke rosberg, otac nica rosberga. onda dve decenije i kusur prazno, pa mikka hakkinen, pa je JJ lehto neslavno otisao u kurac, pa je mika salo bio dobar segrt, pa kimi uvek blizu titule, ali nikad sa titulom, i kovalainen, novi tip od koga se ocekuje... nekako, tradicija je u rukama brazilaca, i naravno tu su stare sile (britanci, francuzi, italijani)
  14. tovar

    Formula 1

    hammilton = big in japan. svaka cast. suvise luda trka da bi se ista dokazalo. svaka cast za prvi podijum heikkiju... bice jos finaca sampiona...
  15. tovar

    Formula 1

    alonso u ferariju? nema sanse dok je kimi tamo, a njih dvojica su trenutno najjaci provereni vozaci. hamilton je jako srecni debitant, odlican vozac, ali ni izbliza ocekivan kandidat za zvezdu sampionata (mozda ce to biti za koju godinu). zbog favorizovanja hamiltona u McL (iz alonsovog ugla gledanja), alonso je u fazonu da brze-bolje zbrise iz tima u kome nema dovoljno podrske u tim gde ce biti prva zvezda. u renou je to moguce, jer je heikki debitant (mnogo jaci nego sto je JJ lehto bio pre nekih 13 godina), i samim tim neiskusan, ma kakav potencijal bio (kazu poznavaoci "nizih liga", kojekakvih low profile formula da je bio bolji od hamiltona), a fissico konstantno vozi kao da je zreo za torro rosso. McL ce nastaviti da ulaze u hamiltona, i zivo me interesuje ko ce biti novi vozac, verovatno ce iskopati nekog iz nizih liga ili mozda nekog perspektivnog iz slabijih timova. ako masa ode, nemam ideju ko bi na njegovo mesto dosao, a sto se performansi ove sezone tice, bio je daleko iznad mojih ocekivanja. u svakom slucaju, niti dosadnijih trka, niti zanimljivijeg prvenstva. poslednje tri trke su tu da kimi pokaze da je najbrzi (nevidjeno eksplozivan vozac), da hamilton proba da dojase na velikom talasu ili da alonso pokaze da nije dzabe dvostruki uzastopni sampion i da samim tim mora biti stari ribar. masa je u prici jos samo matematicki. mada su mi BMW vozaci najprijatnije iznenadjenje, nikako ih nisam ocekivao ispred renoa, pa ni ispred RBR, ili cak williamsa i toyote, ali imaju prejebane motore i postizu sjajan obrtni momenat i dosta snage. kimijeva pobeda samo doliva ulje na vatru. inace kod kimija mi je fora onaj samouki stav da ce sve sam izgurati (mika hak nema sta novo da mu kaze), a izgovor engleskog mu je isti kao i kod svakog finca, sa sve tipicnim glasom na pola gasa i iz dubine. go kimi! suomi finland perkele!
  16. tovar

    Formula 1

    iz tvojih usta u ko zna cije usi... GO KIMI!
  17. tovar

    Kuvanje

    plodovi mora su zakon. u bilo kojoj verziji spremljeni. cak i iz friteze.
  18. tovar

    Burek

    pa da, isto kao i obican burek, samo fil za pizzu. nista bitno i nista komplikovano. pita od praziluka je zakon, i cesta je na posnim slavama.
  19. tovar

    Kuvanje

    recnu sitnu ribu samo ocistis od glave, krljusti, repa i centralne kosti, ostatak sameljes i imas fish burgere bez problema. trip sa morskom ribom je sto su joj kosti krupnije i lakse za ciscenje. nije lose imati set nozeva za filetiranje.
  20. tovar

    Burek

    spam. poslednje opomena pred zatvaranje.
  21. tovar

    Kuvanje

    pijani saran - o, da... krompir u svakom obliku - o, da... e, da, brodet je nesto izmedju riblje corbe i paprikasa od sitne morske ribe.
  22. tovar

    Kuvanje

    jel zna neko da pravi brodet?
  23. ovde se postuju CRTEZI, SKULPTURE & stuff. naravno da ima teme o fotografiji, ali ovo nije to.
×
×
  • Create New...