Posted December 2, 200321 yr comment_327325 Лихтенштајнски готик метал бенд. Рекао бих класика, фин женски вокал и мушки граул. Није лоше... http://www.elis.li
December 6, 200321 yr comment_329875 To je, u stvari, Erben Der Schöpfung, samo promenjeno ime...gledao sam ih na Breezu..ocaj zivi, kod nas ima barem 10 boljih bendova ovakve orijentacije...jos za napalm izdaju...sramno. Mada, studijski to jos i fino zvuci, ali bend cenim tek na osnovu live nastupa...
March 12, 200520 yr comment_731873 Videla sam i snimila spot, manje-vise je dobar, mada nisam posebno impresionirana. Treba uskoro da nabavim neki njihov album, pa cu tek onda da vidim koliko mi se svidjaju.
March 12, 200520 yr comment_731957 Лихтенштајнски готик метал бенд. Рекао бих класика, фин женски вокал и мушки граул. Није лоше... http://www.elis.li Imaju growl ??? Ja imam 4 pesme i onaj spot i nigde growla ...
March 17, 200520 yr comment_738590 Stvarno los album,preslusao sam ga celog i nije mi se svideo. Doduse , spot stvarno nije los.
March 21, 200520 yr comment_742804 Mene malo nervira zbog jebenix ;"LEPTIRA" MA I TEMPTATION IMA FORE SA "LEPTIRICU SARENICU" ALI JE TO MNOGO BOLJE SPAKOVANO I ODRADJENO.
March 29, 200520 yr comment_750382 u sustini maksimalno su losi. Sica Gothicar pljuje po gothic metalu-vrlo cudno!!! Obicno se palis na te glupe gothic grupe, sta ti se desilo brate? Pa dobro, kad pocnemo da sviramo valjda ces da se vratis u pocetni fazu. (Na Heavy mislim) IRON MAIDEN
March 31, 200520 yr comment_753070 Sica Gothicar pljuje po gothic metalu-vrlo cudno!!! Obicno se palis na te glupe gothic grupe, sta ti se desilo brate? Pa dobro, kad pocnemo da sviramo valjda ces da se vratis u pocetni fazu. (Na Heavy mislim) IRON MAIDEN ELIS JE LOS ZA RAZLIKU OD THE GATHERINGA U BILO KOJOJ FAZI. I TO JE CINJENICA ALI TI BRATE PLJUJES PO GATHERINGU IAKO SU ONI JEDNI OD OSNIVACA GOTHIC METALA I SVETSKI PRIZNAT BEND. TO NIJE OK. A KADA POCNEMO DA SVIRAMO IMA` DA TE NA SVAKOJ PROBI LUPIM 5-6 PUTA U VUGLA MOJOM GITAROM.
March 31, 200520 yr comment_753083 Svadjajte se negde drugde! OK,OK, NECU VISE. ALI NEMOJ DA SI TOL`KO OZBILJAN.
April 1, 200520 yr comment_754625 Pa nisam valjda toliko ozbiljan!? Pa jesi. Pusti me da objasnim klinji neke stvari jer on ocigledno juri moje a i tvoje postove da bi ih pljuvao.