Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

pivopije.gif Demo mogu da ti posaljem ili ako si iz BG-a, mogu da ti donesem na svirku 6. u Domu Omladine. Ovo se odnosi na Simargala. pivopije.gifpivopije.gif

pozdrav

DEATH TO POSERS

Opusteno burazeru pivopije.gif

Daj ovoj Dragani...Debeloj gothicarki pa cu ja nekako da se snadjem

• Replies 2k
  • Views 202.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

ajd vazi!

A sto tako za nasu Gagu? biggrin.gif

Zoki brate,do jaja vam je ORDER.Uzeo sam neku kompilaciju pa sam cuo ovu stvar.Jebe kevu.

Djole(MAGMA)

Poz pivopije.gif

Kad cemo da se takmicimo u givemebeer.gif ?

Vidimo se na nekoj od svirki. pivopije.gif

ej vlajko dobar je dobar!!!

A sto se tice djoleta-MAGMA VS. INFEST pivopije.gifpivopije.gif

KAD GOD HOCETE DA VAS RASTURIMO!!!!JAVI SE~~!!!! icon_rockdevil.gif

A AJD DA ORGASNIZUJEMO NESTO DA SVIRAMO U BG ZAJEDNO KAO ONO KADF SMO BILI MLADI!!!! biggrin.gif

• 2 weeks later...
wallbash.gif Zoki ubiću te, majke mi, što nisi došao u NS 25-tog i doveo mi 200 razularenih metalaca!! mrred.gifviolent.gificon_rockdevil.gificon_mad.gifrulez.giftenk.gif

poa nism imao pare bre!!Javio sam ja crnom da ne dolazim,a ti sto ne zoves u guzicku te rutavu biggrin.gif

pozdrav za A.S!!!

a sto se tice simargalovog fanzina, ok.samo me zovni i uradicemo to.hvala

ok,jel ces odmah ili drugi put?

poa nism imao pare bre!!Javio sam ja crnom da ne dolazim,a ti sto ne zoves u guzicku te rutavu

pozdrav za A.S!!![/

QUOTE]

E i prenecu tvoje tople pozdrave Nikoli icon_smile.gificon_wink.gificon_smile.gif

I pozdrav za INFEST od Anguish Sublime-a!

• 3 weeks later...

Malo na prvu stranu! biggrin.gif

Bla, teb dugo nisam videla, a ja sam bila zla pa nisam htela da vracam temu na prvu stranu :zlo:

Aj dodji i ti u petak vamo, pa se vidimo icon_wink.gif

ajd vazi!

A sto tako za nasu Gagu? biggrin.gif

Jbg..gothicharka nisam icon_mrgreen.gif , to bar znash svajo...elem, vidimo se sutra!

Slava braco i seste. Nisam odavno bio ovde jer me zezala sifra. Kazite mi da li se to desava( da nece da prepozna sifru i user name) jer sam odavno registrovan ali odavno nisam dolazio, ili je nesto drugo u pitanju? Nego veliki pozrav svima, i vidimo se.

ps srecna vam nova godina icon_rockdevil.gif

Ej ljudi, dajte bre, odgovorite mi na ono pitanje posto mi je odgovor bas potreban ne samo za mene.

Pozdrav Infest-u i svima ovde. A ti Davide, smanji malo(znas o cemu pricam).p0z wallbash.gif

Kako da dodjem do vaseg dema..

Dacu ti ja kad uzmem za koji dan...Elem, dodjite na svirku 17. u SKC, DBD i Infest... icon_rockdevil.gif

ej bre infest qde ste bre?kako napreduje disk!zoki bre javi se!

cujem prodali ste se.....sad cujem samo za pare svirate................e nisam mogao da verujem.............mislim i dalje ne mogu da poverujem....koji vam je cenovnik da znam?mad.gif

Pozdrav ljudi. El moze neko da mi odgovori na ono pitanje. Hvala u svakom slucaju. Pozdrav INFEST-u a ti Davide smanji sa pivom ako zelis da zivis jos 10 god. p0z

ps SRECNA NOVA GODINA musik20.gif

Pozdrav ljudi. El moze neko da mi odgovori na ono pitanje. Hvala u svakom slucaju. Pozdrav INFEST-u a ti Davide smanji sa pivom ako zelis da zivis jos 10 god. p0z

ps SRECNA NOVA GODINA musik20.gif

ne mozemo mi da ti pomognemo...posalji pp nekom od moderatora (Apeiron, Herr_Wolf, Gothic Angel...bilo kome) i objasni im svoj pwobwem icon_da.gificon_wink.gif

srecna i tebi... pivopije.gif