May 2, 200520 yr comment_781004 Za kraj UVEK BETHOR NIKAD INTERFECTOR!!! Mogao bih ja stanovitu recenziju da vratim na SerbianMetal.org, a? Nisam cuo najbolje, uvek Bethor...? Poz!
May 2, 200520 yr comment_781022 Mogao bih ja stanovitu recenziju da vratim na SerbianMetal.org, a? Nisam cuo najbolje, uvek Bethor...? Poz! Ma uvek bethor nikad mikica izvinjavam se laki
May 4, 200520 yr comment_782431 Mogao bih ja stanovitu recenziju da vratim na SerbianMetal.org, a? Nisam cuo najbolje, uvek Bethor...? Poz! Laki, nemoj ti da pretis recenzijama da ja ne bih pocela da pretim Metal Svet Plusom! I ne diraj mi predsednika!!
May 5, 200520 yr Author comment_784133 Samo se ti zajebavaj Laki....al' nemo' posle da se cudis kad padne jos jedan tribute, hehe
May 5, 200520 yr comment_784137 He, nece on dobiti tribute nego 4 strane u Metal Svet Plusu!! I to bez cenzure!!!
May 5, 200520 yr comment_784157 He, nece on dobiti tribute nego 4 strane u Metal Svet Plusu!! I to bez cenzure!!! Vidi ti vidi, ovog mog harema i ponasanja pojedinih pripadnica istog. Tvoj 4 strane special za Metal Svet Plus je zastareo. Moras prvo procitati neke knjige vezane za novinarstvo. Aktuelnost, najbitnija stavka Hah, uz to, nemas ni fotografije, tako da sve to moze da se opovrgne kao jedna velika izmisljotina. Poz!
May 5, 200520 yr comment_784176 Vidi ti vidi, ovog mog harema i ponasanja pojedinih pripadnica istog. Tvoj 4 strane special za Metal Svet Plus je zastareo. Moras prvo procitati neke knjige vezane za novinarstvo. Aktuelnost, najbitnija stavka Hah, uz to, nemas ni fotografije, tako da sve to moze da se opovrgne kao jedna velika izmisljotina. Poz! Harem? Zar se nismo ono bese razveli na promociji MR-a?? A to o cemu ti mislis da bih ja pisala je nikad ne bih obelodanila (nisam bas tolika stoka) ali zato se da nabaviti dosta materijala... Sacekaj ti samo da ja pobegnem iz ove Srbije da ne biste mogli da me jurite vilama i grabuljama kad se to cudo pojavi! I Laki pazi kuda hodis...Mozda i nisi sam na tom putu!
May 6, 200520 yr comment_784715 Harem? Zar se nismo ono bese razveli na promociji MR-a?? A to o cemu ti mislis da bih ja pisala je nikad ne bih obelodanila (nisam bas tolika stoka) ali zato se da nabaviti dosta materijala... Sacekaj ti samo da ja pobegnem iz ove Srbije da ne biste mogli da me jurite vilama i grabuljama kad se to cudo pojavi! I Laki pazi kuda hodis...Mozda i nisi sam na tom putu! Razveli, a? Dooooobro onda. Nego, ako nisi mislila da pises o TOJ temi, imas moju dozvolu da pises o cemu god hoces. Moze i iz Srbije, ne moras bezati u Skandinaviju Poz! p.s. Sam sam ja na svom putu.
May 6, 200520 yr comment_785432 Ali znas da te ipak na kraju volim najvise na svetu... U zivotu - danas... Volim te cak i vise od Bethora i Koksija zajedno!!!
May 8, 200520 yr comment_787750 Bethor je kralj black metala.. Ja nikad nista bolje u zivotu nisam cuo.. mogu ovi iz Dimmu Borgira i Emperora da mu puse svi redom.. (i ja bih stao u red) A posebno mi se sviDZa njegov personality i styling... Uzgred, jel istina da postoji epski sukob Bethora i Kozeljnika? Pozdrav, vas neobavJesteni fan(attic) Ivanche Draganche!
May 8, 200520 yr comment_787853 Uzgred, jel istina da postoji epski sukob Bethora i Kozeljnika? To su lazi! Klevete!! A ako se samo dogodi da ja nisam u pravu, obojicu cu da bijem!!!!
June 19, 200520 yr comment_830023 Da vratim temu na prvu stranu Bethoreee, vrati seee, fanovi tvoji ne mogu bez tebeee
June 20, 200520 yr comment_830500 Stvarno ne mozemo... nije mi ni pisao... Mora da ucestvuje u nekoj opasnoj borbi...
June 21, 200520 yr comment_831540 Za to se obrati čoveku koji se krije iza lažnog imena Mikica... aaaa...znaci pravo ime mu je Bethor Vozd od Mladenovac?
June 29, 200520 yr comment_838152 Javio mi se Bethor - sve je ok, skuplja energiju za dalji rad! Darknes suraunding mi!
July 1, 200520 yr comment_839031 Darknes suraunding mi! To! Pisi kao sto govoris,citaj kao sto je napisano!