Jump to content

Nesquik

Iskreni članovi
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nesquik

  1. Koji je redosled nastupanja bendova? Ili je isti redosled kao i u najavi? Slusao bih samo Heretical Guilt, eventualno Sacramental Blood, pa da ne gubim vreme na ostale.
  2. Deo moje skromne kolekcije:
  3. Nesquik

    Suction

    E, ja, ono, brate, samo da ostavim koju sentencu u vezi projekta, nadam se da ne mari sto je ovoliko brzo posle otvaranja samog topika. Prvo, hvala Vam na Degrandaciji, Patnji. Zla Pogaca je fina, suptilna numera. Ali je zato Budjenje u Krvi najvelelepniji eksperiment poput mutagenom prekrivenog Biomechanicala koji razjareno izlazi iz (Solaris) okeana unistenja, neprestano zedan za infinitnim klanjem svinja koje su vecno ugrobljenje u betonima splacina. Vidim da se projekat u jednoj od svojih silnih etapa zvao isto kao i ja. Lepo. Takodje vidim da je otvoren konkurs za bubnjara i basistu, pa bih ja da zauzmem njihova mesta, ako je isti jos uvek otvoren. Moj pol je izuzetno bitan, a seksualno opredeljenje mi je od esencijalnog znacaja, pa s tim u vezi verujem da nece biti nikakvih problema. Inace, nacuo sam da ce Tony MacAlpine svirati u jednoj od vasih buducih numera, ako uspe da odsvira sve skale koje mu Elektricni Samuraj (ovom prilikom bih zeleo da ovog gospodina zamolim da prekine sa izvrsno bednom imitacijom Janis Joplin kada dodje do vokalnih realizacija) i Korteks zadaju, naravno. Je li to istina? I jos jednom bih zeleo da Vam pozelim puno srece i uspeha u daljem radu.
  4. Nesquik

    Pink Floyd

    @ Council A I ona je original
  5. Nesquik

    Pink Floyd

    enclave Strava za plocu. Ja pre koji mesec uzeh Ummagumma original. Evo mi je na glavi
  6. Nesto se majice Cirith Ungola (pogotove one sa coverima prva dva albuma) ne osecaju bas prijatno posle ove tvoje izjave, iako RB majica jeste lepa.
  7. Uh, ja bih bas obrnuto rekao. Po cemu je jedan Cannibal Corpse bolji, kvalitetniji bend od Necrophagista? N. je 18 puta brutalniji od vrece bednjkavih govana - C.C. Da ne spominjem nivo tehnikalije u svirci. Ali ipak hocu. Toliko su genijalniji, kompleksniji, precizniji, umesniiji da je to kao poredjenje nekog splacinastog punk gitariste ("gitariste") koji jadnjikavo prducka i stenje za svojim instrumentom, sa nekim fusion Bog-muzicarem, Tony MacAlpinom, na primer. Gde C.C. predstavlja ono prvo, naravno. Onset of Putrefaction.
  8. Isis i Jesu zajedno nemaju apsolutno nikakve sanse protiv Perunka.
  9. Evo jedne recenzije koja ce uskoro biti objavljena na www.hardandheavy.net Infest - Promo CD Izdavac – Samoizdati promo cd Zanr – Thrash Metal! Trajanje – 33:41 Lista pesama: 1. Touch of Death 2. Hate is Cold 3. Mind Control 4. Betrayer 5. Maximum Violence 6. Angel Will Remain 7. Time to Die 8. Forbidden Past 9. Inquistion 10. Order Iz Beogradskog studia “Draft” ispadoše pesme Jagodinskog benda “Infest”, koje će uskoro izaći na prvom albumu ovog benda. Snimak koji traje nešto duže od pola sata čine čistokrvne thrash metal numere. Na samom startu “zaskaču” riffovi veoma brzog tempa, u kojem je skoro celo ostvarenje. Čak oni riffovi srednjeg tempa su jako brzi, ali su kao srednjeg u poređenju sa onim prvim. CD je pun dobrih delova i nema monotonih trenutaka. -Dodir smrti kroz hladnu mržnju izazvan maksimalnim nasiljem-. Thrash metal u naj “old-schoolskijem” izdanju. Jednu manju zamerku bih stavio na vokal koji je grub i kao malo dublji, dok bi se vokal u čistom thrash maniru mnogo bolje uklopio u muziku. A jednu veću zamerku bih stavio na solaže, koje ustvari i ne liče na solaže. To su najveća iživljavanja, pištanja i cijukanja gitare bez smisla. Inače, odrađene su od strane Kozeljnika i Demonetrasa (May Result, The Stone). Ako ovo izuzmemo, album je ubica. 90/100
  10. Ljudi, je l' ste vi znali da ovo postoji? Ja nisam, do sinoc.
  11. Pa, upravo samo se pomajspejsovali. Linc je myspace.com/hard_and_heavy Lakicu, mp3 sekciju moz' samo webmaster da sredi, a covek je trenutno zatrpan obavezama koje ima na fucks-u. Cim sve to skine s vrata, vraca sve pesme.
  12. Zar nije stvarno svejedno gde ce tema biti, iz prostog razloga sto bend i nije bas nesto najaktivniji u poslednjih par godina?
  13. Pa hajde onda meni daj te Necrophobia i Bloodbath kasete?
  14. Pa dobro, koliko je pouzdana ta informacija? Kako su nacuo, and stuff? Ako si cuo i da je izdat, da nisi cuo i za koju izdavacku kucu? Mada sve izgleda veoma malo moguce.
  15. Ovo pitah pre neke dve godine, na prosloj strani ( ), i pitacu opet s velikom nadom da ce neko ovaj put odgovoriti. Ima li neko njihov drugi album? Odavno sam dobio informaciju je snimljen album posle "Imphotence by Sickness", ali da nije izdat jer se bend raspao. Ali je SNIMLJEN. A to znaci da ga neko ima! Takodje sam cuo da su Polzovici tada trebali da izdaju taj album, pa valjda nekako treba to od njih izbunariti??
  16. Ovo svecanom prilikom bi da pozelim dobrodoslicu Nenadu "From Funeral Skies" Aleksandru u nasu, Hard & Heavy, redakciju. Dobrodos'o!
  17. Redakcija H&H magazina vam zeli srecnu Novu Godinu i Bozicne praznike.
×
×
  • Create New...