February 2, 200421 yr comment_377449 :oops: :oops: uvek cu ga voleti vise od axl-a :oops: :oops: :oops:
February 3, 200421 yr comment_377580 btw,cuo sam (bez zezanja) da je slash poreklom ciganin...je li to istina?!
February 3, 200421 yr comment_377667 Solidan gitarista...ali extremno precenjen...covek uzivo zvuci ko k*rac...ali nema veze ok je ovako kao covek a: ...inace jedini clan Guns-a koga nebih ubio
February 3, 200421 yr comment_377671 On i ostatak guns'n'roses je imao dosta i vizuelnog i muzickog efekta na sceni ja bih rekao da je slash pretstavljao onaj vizueln deo. Zbog toga sam ga u stavio u postavu za naj rock band.
February 3, 200421 yr comment_377724 Super gitarista genijalan kao pojava, i ko mi nabavi onu njegovu majcu sa facom PEPE LE PHEW-A Dobija pivo od mene...(ne mora licno njegova, samo ista takva )
February 3, 200421 yr comment_377769 guns n roses se u svoje vreme nisu skidali sa televizije a bila je gomila boljih bendova.slash je bio jedini u bendu koji je bio stvarno dobar muzicar.daleko od toga da se ubrajao u najbolje gitariste ali je ipak bio savrsen za to sto radi. e sad losa strana mu je bila bend u kome je svirao i cinjenica da je u mnogo cemu[a najvise po drzanju gitare] kopirao pagea. inace preterane blues gitariste bas i ne cenim.
February 3, 200421 yr comment_377908 Faca nema sta...To su bila vremena kad su gunsi zarili i palili...
February 3, 200421 yr Author comment_378258 btw,cuo sam (bez zezanja) da je slash poreklom ciganin...je li to istina?! ma sta god da je savrsen je i kao gitarista i kao muskarac
February 3, 200421 yr comment_378306 guns n roses se u svoje vreme nisuskidali sa televizije a bila je gomila boljih bendova.slash je bio jedini u bendu koji je bio stvarno dobar muzicar.daleko od toga da se ubrajao u najbolje gitariste ali je ipak bio savrsen za to sto radi. e sad losa strana mu je bila bend u kome je svirao i cinjenica da je u mnogo cemu[a najvise po drzanju gitare] kopirao pagea. inace preterane blues gitariste bas i ne cenim. Ja mislim da je ipak kopirao Joe-a Perry-a iz Aerosmith-a
February 6, 200421 yr comment_380739 Lik je kao pojava definitivno ne ponovljiv i ako je kopirao perry-a dajte deset riba i pitajte ih ko je lepsi slash ili perry i popicete po glavi za ekstrema glupo pitanje .... Sto se tice sviranja gitare nije bas da je precenjen ... Mislim tacno je da je los tehnicar (kad se poredi sa vaiem ili satrianiem ili jos tako nekim vanzemaljcem onda je beba koja drzi gitaru ) ali zato je covek virtuoz koji smislja jebeno dobre soloe !!!! Sve u svemu kafa C ali je slash DO JAJA gitarista u globalu !
February 6, 200421 yr Author comment_380850 Jao"Darijuse" JEL TO GIBSONKA NA AVATARU??? Ti si moj idol!!!!
February 6, 200421 yr Author comment_380855 Slash je ćakiškić. sta to znachi???? To ti je nesto slicno onom Radosevom MANDRIL-znaci i nema neko posebno znacenje...