June 16, 200421 yr comment_484378 Da vas sada pitam nesto: Kada bi ste videli lika koji je toliko iskopirao slasha da je isti on sta bi ste vi uradili? Ne bih nista uradila, ali bih se odusevila. Jos ako zna da svira kao on...
June 17, 200421 yr comment_484649 Da vas sada pitam nesto: Kada bi ste videli lika koji je toliko iskopirao slasha da je isti on sta bi ste vi uradili? Shutnula bih ga u bulju!
June 17, 200421 yr comment_484693 CCC, sto si tako agresivna , narocito prema Slashu i svemu sto je vezano za njega
June 17, 200421 yr comment_484723 Shutnula bih ga u bulju! Ne budi tako agresivna uopste neznam otkud ti ideja da gaa sutnes martinkom u kicmu na akoncertu metallice.
June 17, 200421 yr comment_484727 CCC, sto si tako agresivna , narocito prema Slashu i svemu sto je vezano za njega Pa ne volim coveka, sta ces! A takodje ne volim ljude koji pokusavaju da budu neko drugi, po makar izgledali kao klovnoivi! Veruj mi, nisi videla lika na koga je Ritchie mislio, tuzno je!! Pa dobro ne bih ga bas sutnula, sazalila bih se na njega!
June 17, 200421 yr comment_484734 Pa ne volim coveka, sta ces! A takodje ne volim ljude koji pokusavaju da budu neko drugi, po makar izgledali kao klovnoivi! Veruj mi, nisi videla lika na koga je Ritchie mislio, tuzno je!! Pa dobro ne bih ga bas sutnula, sazalila bih se na njega! E to je pravi odgovor
June 17, 200421 yr comment_484736 Ne budi tako agresivna uopste neznam otkud ti ideja da ga sutnes martinkom u kicmu na akoncertu metallice. hm, ne znam padaju mi razne gluposti na pamet! He,he!
June 17, 200421 yr comment_484943 Da vas sada pitam nesto: Kada bi ste videli lika koji je toliko iskopirao slasha da je isti on sta bi ste vi uradili? Za svakog ko kopira neku licnost mislim da je pacenik. Tako da bih verovatno pomislila "vidi koji pacenik" i nastavila dalje. Ako neko jednostavno lici (mislim faca, a ne oblacenje), onda bih pomislila "vidi sto lici na slasha" ili mu cak rekla "jako licis na slasha" i opet nastavila dalje.
June 17, 200421 yr comment_485236 marty, ne npričam o solo albumima, to ćesh mi dati, pričam da je On kao solo gitarista megadetha ništa posebno, chak povremeno iako se vidi da je znalac, relativno nemaštovit.... mislim pusti bash kada pomenusmo danas, prieste posle megasmrta i vidi koliko marty deluje bledo uodnosu na njih dvojicu....kirk ima pojedina sola koja su itekako bolja, a znamo kakav je zapravo on.... a vidim ja da cu morati da otvorim temu o marty friedmanu samo ne znam gde jer ce me rna oterati u pm! sto je i razumljivo i ja bi to isto uradio... tako da cu je otvoriti na heviju! inace Marty Friedman i Kirk Kuramet ne mogu da se porede jer Marty ima ton a Kirk ga nema!!! Dalja diskusija je zavrsena i nema vise razgovora!!! Marty je lud veruj mi!
June 18, 200421 yr comment_485483 Pa ne volim coveka, sta ces! A takodje ne volim ljude koji pokusavaju da budu neko drugi, po makar izgledali kao klovnoivi! Veruj mi, nisi videla lika na koga je Ritchie mislio, tuzno je!! Pa dobro ne bih ga bas sutnula, sazalila bih se na njega! Na koga je mislio? Naravno da ne treba glumiti da si nesto sto nisi, ali ne znam u kojoj je ovo situaciji bilo, mozda nije strasno
June 18, 200421 yr comment_485780 a vidim ja da cu morati da otvorim temu o marty friedmanu samo ne znam gde jer ce me rna oterati u pm! sto je i razumljivo i ja bi to isto uradio... tako da cu je otvoriti na heviju! inace Marty Friedman i Kirk Kuramet ne mogu da se porede jer Marty ima ton a Kirk ga nema!!! Dalja diskusija je zavrsena i nema vise razgovora!!! Marty je lud veruj mi! Da si zensko poljubio bih te!
June 18, 200421 yr comment_486006 zar sam toliko lep i privlacan da sam poceo da dobijam simpatije drugog pola!!!
June 19, 200421 yr comment_486027 zar sam toliko lep i privlacan da sam poceo da dobijam simpatije drugog pola!!! Posto sam ja musko sta si ti onada
June 19, 200421 yr comment_486306 zar sam toliko lep i privlacan da sam poceo da dobijam simpatije drugog pola!!! da te ne poznajem malo bih se zapitao da li se ista nalazi u tvojoj lobanjskoj cauri! ali posto te poznajem onda ti samo kazem sala! pa cemu onoliki smajliji onda! poz!
June 19, 200421 yr Author comment_486448 Da si zensko poljubio bih te! znala sam ja ti si ti cudan...slashu...
June 19, 200421 yr comment_486534 znala sam ja ti si ti cudan...slashu... Ja se izvinjavam sto cu biti off topic ali..... Imam tvoj broj vampire,ja da sam na tvom mestu ne bih spavao.....cuvaj se......desice se nesto strasno......nisi ni svesna sta si probudila P.S.Mnogo se izvinjavam
June 19, 200421 yr comment_486535 hahahaaaaaaa...umrecu od smeha...buaaaaa...eminem kao axl...dodele mtv movie nagrada od pre neki dan... Edited June 19, 200421 yr by darijus
June 20, 200421 yr comment_487467 hahahaaaaaaa...umrecu od smeha...buaaaaa...eminem kao axl...dodele mtv movie nagrada od pre neki dan...
June 20, 200421 yr comment_487623 hahahaaaaaaa...umrecu od smeha...buaaaaa...eminem kao axl...dodele mtv movie nagrada od pre neki dan... Lepotan,ljubi ga majka
June 21, 200421 yr comment_487819 Tako je vec bolje uh, dobro je, ja se vec uplasila!! je li marty, slash je baja? mislim kako on ,,svira,,.............. Edited June 21, 200421 yr by Candice Night