August 6, 200421 yr comment_523509 Molim? Hteo sam da kazem da je kum na tom snimku izgledao kao slash, a on je zazalio sto mi je pokazao snimak, jer sam mu to pricao sve vreme.
August 6, 200421 yr comment_523536 Hteo sam da kazem da je kum na tom snimku izgledao kao slash, a on je zazalio sto mi je pokazao snimak, jer sam mu to pricao sve vreme. Heh cekaj da ti pustim kako ja to zovem svoju "video skolu" ...tu se ja jedno 20-30 minuta izivljavam na gitari mrtav pijan
August 7, 200421 yr comment_523751 Heh, you wish... Ne znam kad ces shvatiti da ti ne verujem... Ali zasto , covek ima frizuru kao slash, i kada pusti kosu preko lica isti je Sladjan.
August 7, 200421 yr comment_523919 Ne ne kume Sladjan lici na mene a ne ja na njega ...ali ponavljam samo na toj slici
August 7, 200421 yr comment_524091 Ali zasto , covek ima frizuru kao slash, i kada pusti kosu preko lica isti je Sladjan. Ali Slash-a ne cini samo kosa Tu je prvenstveno sviranje, pa to kako mi se cini kao licnost, pa izgled, i to najpre sake i ruke uopste, pa faca+kosa+telo...
August 7, 200421 yr Author comment_524095 pa guuuza bloody je bre pozerka ona najgora da ne bi mene i njjenog decka,za gunse ne bi ni cula kiss krvava kumoooo
August 7, 200421 yr comment_524107 Ali Slash-a ne cini samo kosa Tu je prvenstveno sviranje, pa to kako mi se cini kao licnost, pa izgled, i to najpre sake i ruke uopste, pa faca+kosa+telo... Jebiga nisam mu gledao dupe i sake ali znam da ne sviram kao on ...doduse mozda smo i bili slicni sto se tice sviranja pre par godina
August 7, 200421 yr comment_524153 Jebiga nisam mu gledao dupe i sake ali znam da ne sviram kao on ...doduse mozda smo i bili slicni sto se tice sviranja pre par godina ccc, pa, mislim, stvarno... hoces li da prestanes da ga prozivas ili cu morati da intervenisem... Inace, savrseno telo u svakom pogledu Edited August 7, 200421 yr by Perla Ferrar
August 7, 200421 yr comment_524160 pa guuuza bloody je bre pozerka ona najgora da ne bi mene i njjenog decka,za gunse ne bi ni cula kiss krvava kumoooo Sta ti bi odjednom? Pa zar rodjenoj kumi tako nesto? A televizor, a auto... ccc
August 7, 200421 yr Author comment_524206 Sta ti bi odjednom? Pa zar rodjenoj kumi tako nesto? A televizor, a auto... ccc Ma mi stalno tako Kola i tv na vencanju Sta ce joj sad
August 7, 200421 yr comment_524228 Ma, znaaaaam, BRE Inace, mislila sam ona tebi tv i auto (sto znaci da treba da budes fina prema njih), ali ako se tebi vise svidja ovako, moze
August 7, 200421 yr comment_524229 pa guuuza bloody je bre pozerka ona najgora da ne bi mene i njjenog decka,za gunse ne bi ni cula kiss krvava kumoooo Pa boddy, pa kum je bar 10 cm veci od Sladjana, i po meni je bar 2 puta zgodniji od njega ( kume nisam gay ali prepoznajem kada vidim lepog muskarca, to sam nasledio od keve ) a sto se rice sviranja . Sladjan je mala beba.
August 7, 200421 yr comment_524239 Pa boddy, pa kum je bar 10 cm veci od Sladjana, i po meni je bar 2 puta zgodniji od njega ( kume nisam gay ali prepoznajem kada vidim lepog muskarca, to sam nasledio od keve ) a sto se rice sviranja . Sladjan je mala beba. (po trci put pokusavam da postujem ) Kush zgodnije NEgo, jel' ti to hoces da zenis kuma pa ga ovde reklamiras ili sta
August 7, 200421 yr comment_524240 Sta tvoja kuma je veoma zgodan muskarac? Pa dobro Ali zato je tvoj avatar .
August 7, 200421 yr Author comment_524243 I1m confused Moja kuma je bloody ana...i ona je....prsla..uvek a tvoj kum je..?
August 7, 200421 yr comment_524244 (po trci put pokusavam da postujem ) Kush zgodnije NEgo, jel' ti to hoces da zenis kuma pa ga ovde reklamiras ili sta Ne nego jednostavno kazem ono sto mislim, i licno se nadam da cu da ga ozenim ovde , ali po onome sto tvoja kuma kaze za tebe ti si vise decko nego devojka.
August 7, 200421 yr Author comment_524245 (po trci put pokusavam da postujem ) Kush zgodnije NEgo, jel' ti to hoces da zenis kuma pa ga ovde reklamiras ili sta ocu ja da,,se ozenim tim kumom ako lici na slasha..perla delimo ga ako valja a avatar mi je diban...zaljubljena sam u njega...tj nju