Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 87.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Breakthru
    Breakthru

http://www.youtube.com/watch?v=ZrLXFHw-eHg   http://www.youtube.com/watch?v=VrdnOYSqHIQ       Ovo je po mom misljenju vise vredno videti nego sadasnji GNR! Myles Kennedy je mnogo bolji p

• Ne treba on da napravi ne-znam-sta genijalno pa da idem zbog toga na njegov koncert,ja cu ici zato sto ga cenim - kao gitaristu i kao bivseg clana Gansa   Auh.Teske reci. Ima i boljih i gorih od n

• Red Blade Drinkonian
    Red Blade Drinkonian

Slash nije stvaran. http://www.youtube.com/watch?v=pdWOS0PKe74

comment_523536
Hteo sam da kazem da je kum na tom snimku izgledao kao slash, a on je zazalio sto mi je pokazao snimak, jer sam mu to pricao sve vreme. icon_da.gif

Heh cekaj da ti pustim kako ja to zovem svoju "video skolu" icon_smile.gif ...tu se ja jedno 20-30 minuta izivljavam na gitari mrtav pijan no.gifpivopije.gificon_smile.gif

comment_524091
Ali zasto icon_confused.gif , covek ima frizuru kao slash, i kada pusti kosu preko lica isti je Sladjan. icon_da.gif

Ali Slash-a ne cini samo kosa no.gif

Tu je prvenstveno sviranje, pa to kako mi se cini kao licnost, pa izgled, i to najpre sake i ruke uopste, pa faca+kosa+telo... icon_da.gif

comment_524107
Ali Slash-a ne cini samo kosa no.gif

Tu je prvenstveno sviranje, pa to kako mi se cini kao licnost, pa izgled, i to najpre sake i ruke uopste, pa faca+kosa+telo... icon_da.gif

Jebiga nisam mu gledao dupe i sake ali znam da ne sviram kao on icon_da.gif ...doduse mozda smo i bili slicni sto se tice sviranja pre par godina icon_razz.gificon_smile.gificon_smile.gif

comment_524153

Jebiga nisam mu gledao dupe i sake ali znam da ne sviram kao on icon_da.gif ...doduse mozda smo i bili slicni sto se tice sviranja pre par godina icon_razz.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

ccc, pa, mislim, stvarno... hoces li da prestanes da ga prozivas ili cu morati da intervenisem... no.gif

Inace, savrseno telo u svakom pogledu icon_da.gif

Edited by Perla Ferrar

comment_524160

pa guuuza icon_biggrin.gif  bloody je bre pozerka ona najgora da ne bi mene i njjenog decka,za gunse ne bi ni cula icon_biggrin.gif  icon_biggrin.gif

kiss krvava kumoooo icon_biggrin.gif  icon_biggrin.gif

Sta ti bi odjednom? Pa zar rodjenoj kumi tako nesto? A televizor, a auto... ccc icon_smile.gif

comment_524229
pa guuuza icon_biggrin.gif bloody je bre pozerka ona najgora da ne bi mene i njjenog decka,za gunse ne bi ni cula icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

kiss krvava kumoooo icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Pa boddy, pa kum je bar 10 cm veci od Sladjana, i po meni je bar 2 puta zgodniji od njega ( kume nisam gay ali prepoznajem kada vidim lepog muskarca, to sam nasledio od keve ) a sto se rice sviranja . Sladjan je mala beba. icon_da.gif

comment_524239
Pa boddy, pa kum je bar 10 cm veci od Sladjana, i po meni je bar 2 puta zgodniji od njega ( kume nisam gay ali prepoznajem kada vidim lepog muskarca, to sam nasledio od keve ) a sto se rice sviranja . Sladjan je mala beba. icon_da.gif

(po trci put pokusavam da postujem icon_mad.gif )

Kush zgodnije icon_wink.gif

NEgo, jel' ti to hoces da zenis kuma pa ga ovde reklamiras ili sta icon_wink.gif

• Author
comment_524245
(po trci put pokusavam da postujem icon_mad.gif )

Kush zgodnije icon_wink.gif

NEgo, jel' ti to hoces da zenis kuma pa ga ovde reklamiras ili sta icon_wink.gif

icon_biggrin.gif ocu ja da,,se ozenim tim kumom ako lici na slasha..perla delimo ga ako valja icon_biggrin.gif

a avatar mi je diban...zaljubljena sam u njega...tj nju icon_biggrin.gif