Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 230.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 8 ili 9 godina chekanja. Napokon.  

• Pre neki dan ujak mi je završio sa restauracijom moje prve gitare, Jolane...............   Pre:       Posle:       Odneo sam je kod jednog čoveka na štelovanje, pa ćemo videti sa te

• ShinigamY
    ShinigamY

Kacih na fejsu, neki su vec videli vrv, al' da zapljunem i ovde, trenutno stanje moje bolesti teske, skupio na jednom mestu pred selidbu. Bolesno je, klavijaturista sam u bendu, ne sviram gitaru zvani

comment_389498

nisam kompetentan za pedale i procesore ali mogu da kažem da je moja gitara odlična kopija lead stara i da ime fantastičan zvuk.....(to kažem ja koji sam po pitanju zvuka perfekcionista) :wink:

e jebi ga, problem je što vrat baš i nije nešto, al' da je i vrat dobar, ja bih bolesno mnogo para pukao.....

comment_390061

ne razumem te lemmy u opste?! Imati dve gitare( squier i honhner kopije strata ) i jcm 800 pojacalo.... sto ne kupi neku normalnu gitaru bolje!?

comment_391341

DEATH TO LES PAUL & TELECASTER!!!!!!! Anyway,ja imam Samick-a (to mu dodje kao neki strat samo sto nije strat ali ipak jeste strat iako se ne moze reci da je strat...)HSS sistem( :x :x :x :x :x :x SMRT SINGLE COIL-u),5 pozicija,2 potenciometra,tremolo koji kurcu ne valja,ali iznenadjujuce dobra tambura;Slammer by Hamer XP,2 Humbacker-a (AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! HUMBACKER!!),3 pozicije,4 potenciometra.Inace,ja se ne razumem mnogo u elektroniku...i naravno:DigiTech RP100!!!!!!!! i neki matori phaser-mo'sh konja ubit' njime...

comment_392129

Sto se tice posedovanja instrumenata, posedujem Jackson KBX (bass naravno) i neko fender sidekick bass pojacalo koje umire. Moja bolja polovina poseduje Ibanez RG2550 Prestige i fender pojacalce (koje je znantno bolje od mojeg koje umire)

Od efekata su uskoro posedovati Behringer V-Amp za bass, a moja bolja polovina ce uskoro posedovati Boss GT-6 smile.gif

comment_392663

Gitara Epiphone Gibson Stratocaster,pedala Boss DS-1 i Marshall combo 75W

A :? ...da nisi mislio Epiphone Gibson Les Paul

ne nego sam mislio STRATOCASTER jer je gitara kopija stratocastera (po obliku i elektronici) a ima glavu kao Kramer ili Ibanez

za BLACK JESUSA: udji u profil i promeni avatar ili popravi komp :mrgreen:

comment_393118

Jolana (made in Chezhoslovakia) i neki budjavi zoom procesor.

Meni je i oprema cak slovrnskog porekla.

Iskreno,brate!Hail to Jolana!!!!! Nema svirke bez krsha!!!!

imao sam Jolanu... e to je GITARA!!! smile.gifsmile.gif