Jump to content

Dersu Uzala

Iskreni članovi
 • Posts

  2854
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Dersu Uzala

 • Birthday 11/26/1964

Profile Information

 • Location
  90405

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

12333 profile views

Dersu Uzala's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

47

Reputation

 1. Nesto sa naseg bildera, suza da mu krene ipak.
 2. Ne znam ni ja matori, pozdrav. ~Grli te Dzaja. Koja je od njih dve razbijac? Naci? https://www.youtube....h?v=cg6NcCoIDcg Cura kenja godinama tamo negde sa salasa.
 3. Dersu Uzala

  Rush

  I zato je katastrofa imati personalni rekord. Nije profi. I onda ga jos lik okaci i smuci ti se. A u stvari oni hebu dadaiju. Samo snimak usere sve to.
 4. Slusajte Hefesta more.
 5. :0 Pazi kad te nepismeni ljudi startuju.
 6. Pa sad, ako ces tako da ga postavis...Ne bre, otrgni se, de je ovaj Raazzbijaac da se nadje. Samo kenja okolo i bilduje, Eavo ga bolid, daj jos da vidimo. Ti da cutis.
 7. A, ne. Glupane moramo iskoreniti. To je nasa sveta misija. Ne lupaj bre, ovo ostaje za pokoljenja.
 8. Jok, sad su informacije mnogo dostupnije. Samo imbecil kopira i pejstuje citat i ceo svet postane vernik. Neki od nas znaju iz prve ruke. To da se javlljaju je pravo cudo. Na kraju krajeva zasto pricati sa glupanima???????????????????????????????????? I a mrsuquartz internet pametnjakovici sa jumetala.
 9. A'a al dok serem. Najveca njihova razmirica je sto je Dejv napisao sam 80% materijala za prva dva albuma a oni ga isterali iz benda i prvo se potpisivali svi (dok je on bio u bendu) a posle se potpisivali Hetfild i Lars. Sve pesme posle odlaska Dejva pa do svoje smrti je aranzirao Klif. Vidim da se razumete u materiju ko Marica u kriv racku. Ne napasaju se svi znanja preko kojekakvih foruma, neki su bili i zivi u to doba. Ova dvojica su preuzeli totalnu kontrolu tek od crnog albuma pa nadalje i svi znamo kakvo je to smece. Znaci Dejv je doprineo na prva dva njihova albuma od 4 koja su jedino bitna, a oni nisu nista doprineli na njegova prva 4-5 albuma koji su jedino bitni. Prema tome.
 10. Dzejms je bre postao bitan u tom bendu pocev od crnog albuma, pre toga je sviro qurtzu. Sve su smislili Dejv i Klif. Al ova dvojica se prodali opako a sve je to ugurao mali smrdljivi Danac koji nije mogo se sastavi sa bubnjevima a kamoli sa muzikom. Njega su prvo trebali da izbace.
 11. Dobro je da su ista uradili dok Dejv nije doso. A kad je otisao, ostavio im je ceo prvi album i 4 pesme za drugi svojih uradaka i aranzmana. Ovi nisu znali da se sastave sa komponovanjem. Hetfield se tu nesto sunja okolo, vidi se ko je alpha-male u prvom planu i ko vuce rifove. Onaj samo nesto urla, skvici i brljavi iza. https://www.youtube....h?v=Sq13dgntVM8
 12. A i ovaj Marty sto sere. cuj nije znao da je sushi popularan u Americi. Sta se, ocelio '78? A ove price ko je bolji drn zvrc. Pogledajte (katastrofalne doduse u pogledu kvaliteta) snimke Tallice sa Dejvom gde se vidi ko kosi ko vodu nosi. Tallica je bio Dejvov bend onog momenta kad je krocio u njega.
×
×
 • Create New...