Jump to content

Mračna kurcobolja

Iskreni članovi
 • Posts

  57
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1452 profile views

Mračna kurcobolja's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

28

Reputation

 1. +1. Izvrstan album, mnoštvo prijatnih iznenađenja na njemu, i kao šlag na tortu - The Parchment.
 2. Vrlo dobar novi album, dosta pozitivnih mesta, baš prijatno iznenađenje. Meni za sada najviše prija stvar - Answering the Call. Izvrstan refren, lepa vožnja sve u svemu.
 3. Dve stvari sa novog albuma, koje su do sada izbacili, su fantastične. Ako ostali materijal bude bio na njihovom nivou biće to mrakčina od albuma.
 4. +1. AoE VI je vrhunac albuma, moćno i mračno čudo od pesme, a sjajne su i 2. i 5. stvar. Ipak, na prvom mestu je i dalje neprikosnovena EIF V.
 5. Problem sa Deja Vu je što refren nije na nivou ostatka pesme i to joj ne da bude perfektna. Ona četiri "feel like i've been here before" deluju malo repetitivno, i nekako nedostojno ostatka pesme. Sa druge strane, Trooper skoro pa da nema refren - koji se uz to sastoji samo od onih "ou-ou-ou-ou-oooo" - pa opet uspeva da bude perfektna pesma.
 6. Ništa bez Ross-a The Boss-a, jbg. Nije mi jasno što se ovi iz Manowarovljevog(tm) menadžmenta nisu iscimali da ga vrate u bend. Jesu Ross i Joey u nekoj svađi?
 7. Jbg, ovo deluje baš izveštačeno. Neki Europe meets ABBA fazon, samo mekše. Kome je ovo namenjeno i koliko se može verovati liku koji koji brije dlake pod pazuhom kad kaže "Die For The Devil"? A i stajling im je, ono, nemam problem da ih zamislim kako svako veče praše u nekom gej klubu. Ako postoji štetna pojava u modernoj popularnoj muzici onda su to ovi švedski bendovi u retro fazonu kojih u poslednje vreme ima ko govana u svim žanrovima.
 8. +1. Legenda. Whoracle, Colony, Clayman. Kakav niz, čoveče.
 9. Sjajna stvar, ova "Fall Into The Light". Srednji deo pesme, onaj instrumentalni pasaž, je nešto najlepše što se da čuti u muzici.
 10. +1. Meni je, recimo, najbolji i najupečatljviji njihov album "War & Pain". Remek-delo u svakom pogledu. Kupio album kad se pojavio na berzi kod SKC-a 1984. i baš otkinuo na njega. Ljubav na prvi pogled. Mislim, stvari poput "Live for Violence", ili "Suck Your Bone", kakva ludila od stvari. Ortacima metalcima "War" se nije dopao zbog svoje prividne haotičnosti pa sam u društvu bio omalovažavan da sam antisluhista koji gotivi "War" od Voivoda. Posle su stizali i ostai albumi, ali kao da nsiu uspeli da dosegnu domete "War"-a. Kasnije sam, jbg, izgubio interesovanje za bend. Pokušao sam da preslušam ovaj novi album, pružio mu nekoliko šansi i onda shvatio da to nije moja šolja čaja jbg. Zvuči mi nekako razdešeno, kao izakan dušek na federe ili budilnik kome su poiskakali zupčanici.
 11. Dobra prilika da se u bend vrati Ross The Boss.
 12. Purgatory, Gangland, Judas Be My Guide, The Unbeliever, When Two Worlds Collide, Starblind, Empire...
 13. Brus opet pušta kosijanu http://www.youtube.com/watch?v=8cU-GrVUuNw
 14. Super je i ova nova Atlas stvar. Na pomolu odličan album.
 15. Jbg, evo je, i dalje mu stoji na Fejsu:
×
×
 • Create New...