Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

nista me niste smirili icon_smile.gificon_smile.gif

al dobro...svidja mi se ideja da neko uzme karte a mi damo pare na ulazu....osecam da ce to biti sa kamatom icon_da.gif

• Replies 5.1k
  • Views 390.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• i ja sam kao mlađi karao starije ribe, onda sam se malo zaneo pa sam im sada muževi i deca

• Koliko je gadno pitati da li nešto vredi skidati Šta sad, pitaš nekoga ko sluša Sabaton da li vredi skidati, on ti nahvali album a ja ti kažem da je govno i ti onda 1 skineš i nije vredno skidanja k

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Албум је говно.

Nema problema! Uzimam ja karte svima, samo mi poshaljite kesh! Ja bi mogla eventualno jednu kartu josh da finansiram, ako je neko tanak sa parama, ali preko toga.... teshko! So, pochnite da shtekate pare i da bre idemo svi zajedno!

icon_rockdevil.gifpivopije.gif

ja sam zapravo juce dala izvasnu sumu...ni sama ne znam za sta....jebote icon_sad.gificon_sad.gif

kad sam darezljiva:))) pivopije.gif

mada ako ce me to kostati da ne idem na koncert wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Pošto sam danas dobila platu i isčitala ovu temu, mislim da ću, čim dođem kući da odvojim nekih 2-3 hiljade... Ovaj koncert mi je previše bitan da bih se šalila sa tim...

Ovaj koncert mi je previše bitan da bih se šalila sa tim...

pivopije.gificon_rockdevil.gif

Ovaj koncert mi je previše bitan da bih se šalila sa tim...

Total respect icon_rockdevil.gif

Edited by StarbreakeR

Frack! Upravo sam spucala sav shtek za Guardiane!!!! Majku mu! Fala Bogu te sam ostavila shtek i kod keve i kod caleta za svaki slichaj! Ko da sam znala da cu spucati ovaj kod mene! wallbash.gif

e to se i meni desilo...samo da ne izostavljamo cinjenicu da ja nemam shtek kod mojih....jednom recju najebala sam....moram pod hitno da skupljam....a ne znam ni koliko imam da skupim... wallbash.gifwallbash.gif

Mislim da je 3500 malo preterana, ali opet, dala bih da trebe.

Racunam da ce biti negde oko 2500, sto u sustini i nije neki preterani problem da se skupi. Malo se odvaja neko vreme sa strane, ali vredi.

fino....znaci prostitucija mi negine icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

salim se....pa moji ionako misle da sam divno dete(sto ne znaci da nije istina

icon_razz.gif )i dace....

Ma opusteno bre, nacice se pare. Mene vise karte brinu... icon_mad.gif

Uh to je tezak problem.... sad.gif

Saosecam se sa tobom...

Nadam se da ces uspeti nekako.

na ovaj koncert Guardiana mora da odem!!!!Ali on je ipak tamo septembra(oktobra) ili tako nesto....skupice se kinta....Samo jos da se ukrcam u neki bus ili mi iz Pirota da se organizujemo i odemo zajedno na taj koncert(sto uopste nije lose...)... icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Sve je to lepo, ali imam utisak da karata nece biti bas dugo... Pretpostavljam da ce se jako brzo rasprodati. icon_da.gif

Ne mogu ti opisati koliko si upravu! sad.gif Meni nije frka, ja sam sebi kartu obezbedila, ali za one koji planiraju karte da uzmu tamo negde avgust/septembar... Hahahahaha... ne nadajte se!

Eeeeeee..... Kada bih ti rekla morala bi da te ubijem! laugh.gif Shalim se! Ti isto nema shta da brinesh, rekla sam da cu ti uzeti kartu i hocu! Naravno pod uslovom da mi poshaljesh kesh par dana pre nego shto pochne prodaja da mogu odma da odem da kupim.