Jump to content

Elldamar

Iskreni članovi
 • Posts

  1704
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Elldamar

 1. Prejeo se sa lubenice pa mu se slošalo od semenke! Garant je to.
 2. Šta li je ovo jbt ... https://prnt.sc/kt4zzl
 3. Da i ja, mada nisam još ni dvojku uzeo. Plus ide sada Asteriks pa Nadzirači .. gomila para jbt
 4. Uzima se obavezno!! 1350 dinara će biti na letećem startu što je OK cena za ovakav integral.
 5. Pa s obzirom da je u pitanju A4 format sa 200 strana ... ne bih se baš ja unapred radovao ceni A što se tiče Korta, dešava se isto sa još zilion serijala koje je Darkwood pokrenuo - na stand by su. Ne žele da ih ugase zvanično ali su započeli bukvalno zilion stvari i onda ne znaju ni gde teraju. Konan Divlji Mač nije izašao par godina, Julija nijedan broj cele godine, eto Korto nije izašao ima ihaha ... tako da nisam baš nešto optimističan oko svega toga.
 6. KP 4 je predat u štampu, zajedno sa Tintinom, prva dva integrala, trebalo bi to uskoro očekivati.
 7. Boom ! https://www.pledgemusic.com/projects/conception-ep
 8. Ken ide 6 x godišnje, ne 2 puta. Inače što se mene tiče 6 x Rip Kirby, 2 x Bonelli riznica, gomila DD/ Mark/ Maxi Zagora od Ludensa, poslednja 2 Valijanta i to je to. Htedoh Mek Koja 2, Kena i još nešto od DW ali nije sve izašlo tako da ću da sačekam.
 9. DW bi trebao i TinTin-a i Modesti i Mek Koja 2. Bar se nadam da će tako biti. ČK ide sa 2 nova Valijanta a VČ sa novom knjigom Zagora i Velikim Teksom 2. Mislim ima tu još svašta nešto, ali ovo znam jer to planiram da uzimam.
 10. Je l se zna kakvi popusti i od koga idu za Sajam knjiga? Prošle godine je DW objavio tipa na dan sajma cifre i popuste, ali ja se nadam da će biti nekog infa i od ostalih ranije, treba se spremiti i napraviti spisak da se uklopi u budžet
 11. Mislim da ću ovih dana konačno probati Napoleona. Julija je inače odlična, kupio onaj spin off pa još par komada redovne i stvarno je maestralno odrađena.
 12. Agorafobija. Mislim da je to glavni razlog oduvek bio.
 13. Dobar je Grejstorm skroz, ja sam kompletirao sve i ni trenutka nisam zažalio.
 14. Najbolja infrastruktura - Čavić pobedi Felpsa na Olimpijadi, trenira na Tašu a onda pobegne jer se srušio jebeni krov ... Ali OK, ako peder kaže da imamo najbolju infrastrukturu onda nema razloga da mu se ne veruje.
 15. Jeste. Malo je i ispizdeo i nije bilo baš prijatno onom jadnom voditelju ali čovek je sasvim u pravu.
 16. Da dolazi bilo koji pevač u bilo kojoj varijanti sa Nevermore mislim da bi bio epic fail Jbg tezga će biti, neće biti ni Loomisa niti bilo koga drugog ali opet ... Meni je Warrel veći sinonim za NM nego bilo ko od ostalih muzičara.
 17. Jebo državu gde milicija hapsi vojsku
×
×
 • Create New...