mai Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 shta ste zapeli sa tom slikom na normalnim slikama izgleda kao shto je oduvek izgledao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly ~snowidija~ Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 (edited) hm......gh......bn..........vx.......gfx. Edited January 30, 2006 by Black Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly ~snowidija~ Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 ej, znate shta, nije vazno kako on izgleda, vec kako on peva, a peva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 peva k'o isfeminizirani city records poluPop-polunarodnjak....gore peva nego ikada....mada nikad nije biO briljantan.... novi album je najobicniji bezlicni, neautenticni isti-ko-bilo-koji poP-rock....ista atmosfera i emocija u svakoj pesmi, poneka deonica je pristojna, u celini jedva Few pristojnih pesama, a i One su genericke.... opushteno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly ~snowidija~ Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 peva k'o isfeminizirani city records poluPop-polunarodnjak....gore peva nego ikada....mada nikad nije biO briljantan.... novi album je najobicniji bezlicni, neautenticni isti-ko-bilo-koji poP-rock....ista atmosfera i emocija u svakoj pesmi, poneka deonica je pristojna, u celini jedva Few pristojnih pesama, a i One su genericke.... opushteno.... grrrr ono "polunarodnjak" Ccc...necu ti ovo zaboraviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 (edited) grrrr ono "polunarodnjak" Ccc...necu ti ovo zaboraviti shto te je toliko briga shta on misli o him-u? ja se uopshte ne uzbudjujem.. moze i on i bilo ko da kaze shta god hoce, jer njihovo mishljenje nishta ne menja.. jedino me *povremeno* blago iznervira kad neko zapne da dolazi na temu (bilo koju) samo da bi rekao sve najgore o tom bendu/pevachu kao da mora to da dokaze po 100 hiljada puta... otvori sebi temu "mrzim *ime benda/pevacha" i uzivaj.. i pusti druge da uzivaju.. ima svako pravo na svoje mishljenje.. i ne mislim da na jednoj temi treba da budu sve sami hvalospevi, ali chista mrznja i stalno insistiranje na njoj ne vidim da donosi ishta konstruktivno..uostalom, takvo ponashanje mnogo vishe govori o onima koji "seju mrznju" nego o onome o chemu "prichaju".. (isto vazi i van foruma) izvinjavam se za "oftopikovanje" Edited February 2, 2006 by mai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly ~snowidija~ Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 shto te je toliko briga shta on misli o him-u? ja se uopshte ne uzbudjujem.. moze i on i bilo ko da kaze shta god hoce, jer njihovo mishljenje nishta ne menja.. jedino me *povremeno* blago iznervira kad neko zapne da dolazi na temu (bilo koju) samo da bi rekao sve najgore o tom bendu/pevachu kao da mora to da dokaze po 100 hiljada puta... otvori sebi temu "mrzim *ime benda/pevacha" i uzivaj.. i pusti druge da uzivaju.. ima svako pravo na svoje mishljenje.. i ne mislim da na jednoj temi treba da budu sve sami hvalospevi, ali chista mrznja i stalno insistiranje na njoj ne vidim da donosi ishta konstruktivno..uostalom, takvo ponashanje mnogo vishe govori o onima koji "seju mrznju" nego o onome o chemu "prichaju".. (isto vazi i van foruma) izvinjavam se za "oftopikovanje" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 shto te je toliko briga shta on misli o him-u? ja se uopshte ne uzbudjujem.. moze i on i bilo ko da kaze shta god hoce, jer njihovo mishljenje nishta ne menja.. jedino me *povremeno* blago iznervira kad neko zapne da dolazi na temu (bilo koju) samo da bi rekao sve najgore o tom bendu/pevachu kao da mora to da dokaze po 100 hiljada puta... otvori sebi temu "mrzim *ime benda/pevacha" i uzivaj.. i pusti druge da uzivaju.. ima svako pravo na svoje mishljenje.. i ne mislim da na jednoj temi treba da budu sve sami hvalospevi, ali chista mrznja i stalno insistiranje na njoj ne vidim da donosi ishta konstruktivno..uostalom, takvo ponashanje mnogo vishe govori o onima koji "seju mrznju" nego o onome o chemu "prichaju".. (isto vazi i van foruma) izvinjavam se za "oftopikovanje" seresh stanislave.... na javnoj temi jeste poenta da sere svako shta hoce....ja saM tu da vaS 'nerviram', a btw. ne branim nikom da slusa shta hoce tako da ne vidim problem.... mogu i ja da svarim to, samo mislim da svakom ko je chuo 2 Pop pesme u zivotu se popne na kurac posle nekoliko preslusavanja....mislimda bi sikreno bilo da city records licencno objavi album, posto s esenzibilitet novog albuma hima ne razlikuje sustinski od novog albuma natashe bekvalac.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Koja je razlika izmedju HIM-a i Garbage-a?? Interesuje me sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 e, to je pitanje na mestu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 seresh stanislave.... na javnoj temi jeste poenta da sere svako shta hoce....ja saM tu da vaS 'nerviram', a btw. ne branim nikom da slusa shta hoce tako da ne vidim problem.... mogu i ja da svarim to, samo mislim da svakom ko je chuo 2 Pop pesme u zivotu se popne na kurac posle nekoliko preslusavanja....mislimda bi sikreno bilo da city records licencno objavi album, posto s esenzibilitet novog albuma hima ne razlikuje sustinski od novog albuma natashe bekvalac.... vidim zivot ti je bash ispunjen... ...................................................... CATCH HIM - LIVE ON MTV.COM HIM recently performed a handful of songs at the MTV.com studios in New York and they're putting a song up each week. This week, check out a live version of "Wings Of A Butterfly." Keep checking back to the page to see more songs posted. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly ~snowidija~ Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 seresh stanislave.... na javnoj temi jeste poenta da sere svako shta hoce....ja saM tu da vaS 'nerviram', a btw. ne branim nikom da slusa shta hoce tako da ne vidim problem.... mogu i ja da svarim to, samo mislim da svakom ko je chuo 2 Pop pesme u zivotu se popne na kurac posle nekoliko preslusavanja....mislimda bi sikreno bilo da city records licencno objavi album, posto s esenzibilitet novog albuma hima ne razlikuje sustinski od novog albuma natashe bekvalac.... e, pa uspeva ti mene da nervirash... stvarno nisi chist...uporedjivati natashu bekvalac i HIM je... Koja je razlika izmedju HIM-a i Garbage-a?? Interesuje me sad... HIM je odlichan, a Garbage je...pa garbage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 HIM recently performed a handful of songs at the MTV.com studios in New York and they're putting a song up each week. This week, check out a live version of "Wings Of A Butterfly." Keep checking back to the page to see more songs posted. Napokon im krenulo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 vidim zivot ti je bash ispunjen... ...................................................... CATCH HIM - LIVE ON MTV.COM HIM recently performed a handful of songs at the MTV.com studios in New York and they're putting a song up each week. This week, check out a live version of "Wings Of A Butterfly." Keep checking back to the page to see more songs posted. pametnice, po cemu ti znas da li je meni zivot ispunjen, po komentaru? apsolutno ti pojma nemas.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 e, pa uspeva ti mene da nervirash... stvarno nisi chist...uporedjivati natashu bekvalac i HIM je... HIM je odlichan, a Garbage je...pa garbage pa ko moze da razmislja duze od milisekunde shvati da je to suhtinski isti Pop pristup, a vokalne melodije su ne samo Pop, nego polunarodnjacke kada krene nepotrebno da zavija.... nisi odgovorila u chemu je sushtinska razlika.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly ~snowidija~ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 pa ko moze da razmislja duze od milisekunde shvati da je to suhtinski isti Pop pristup, a vokalne melodije su ne samo Pop, nego polunarodnjacke kada krene nepotrebno da zavija.... nisi odgovorila u chemu je sushtinska razlika.... shta da ti kazem...malo bolje slushaj pa cesh primetiti ogromnu razliku...o tekstovima da ne govorim... rekoh, Garbage-garbage...a shta da ja radim shto ti ne uvidjash razliku-tvoj problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 pametnice, po cemu ti znas da li je meni zivot ispunjen, po komentaru? apsolutno ti pojma nemas.... ako te to teshi, vazi a kad me vec pitash - po tome shto troshish tako mnogo vremena na bendove/pevache koje *ne mozesh da smislish*.. to se zove "ispunjen zivot" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 bravo....odakle to da je post dnevno na temi himena 'ispunjen zivot'....tipican Fan hima - isprazan i nepromisljen, a bezobrazan beZ ikakvog osnova.... mozda je meni ok da kritikujem, it turns me on.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 (edited) shta da ti kazem...malo bolje slushaj pa cesh primetiti ogromnu razliku...o tekstovima da ne govorim... rekoh, Garbage-garbage...a shta da ja radim shto ti ne uvidjash razliku-tvoj problem... kapiram da su sranje i jedni i drugi....Him sigurno.... pa isto je to moderni Pop rock aranzerski fazon 'de imas distorziranu gitaru koja manje-vise jednolicno drka kvinte preko cega je ljigava melodija za pevanje....sustina ista....pravac isti.... ti nikako da argumentujes razliku muzicki, to je zato shto vi i ne umete da slusate muziku.... Edited February 7, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 nista nije i sve je sranje! jeste zadovoljni sad svi? sunny previse vremena gubis pokusavajuci da ubedis ljude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 mislim da rekoh da me lozi da kritikujem.... nemam ja nameru njima da kazem da me slushaju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 (edited) sinoc me je zvao drug sa koncerta u nemachkoj da chujem killing loneliness kako je vrishtao! haha mislim - ville btw, one nove slike sa maskom su bbbbbbbb Edited February 10, 2006 by mai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 (edited) au na shta covek trosi pare.... Edited February 10, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragana Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 btw, one nove slike sa maskom su bbbbbbbb kakvom maskom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 kakvom maskom za disanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts