January 9, 200520 yr comment_649442 Whyyyy??? When????? Whoooo?? Which??????? Eeeeeeee, Homer je znao sta da pita... Burton je... *autocenzura* i tako...
January 9, 200520 yr comment_649445 Whyyyy??? When????? Whoooo?? Which??????? Eeeeeeee, Homer je znao sta da pita... Burton je... *autocenzura* i tako...
January 9, 200520 yr comment_649447 Ne slusaj osobe koje pisu svasta tokom napada panike... (i samo da znate, to nije ni malo prijatno iskustvo) A ukusi su razliciti itditditd Meni je Burton ruzan. Eto. I grozno se oblaci. Jaaaao... nije mi dobro...
January 9, 200520 yr comment_649448 Dobro, za Ville-a se podrazumeva da je nevidjeno lep, ali meni je i Burton. Ona duga kosa, ma cela faca... Inace, ako cemo iskreno, HIM bas i nemaju osim njih neke lepotane. Onaj Mige a i Gas su mi kao svinje...debeli, antipaticni... Ville= Burton= pogano........ Pa,jbg......ne moz' se imati sve..........Villeova lepota je dovoljna za ceo bend i za sve ostale ruzne bendove....... Jes' stvarno su svinje Gas i Mige..........
January 9, 200520 yr comment_649466 a propos de villeova stopala: jesu nesto manja za standard visine, odokativno 42 a ne 44, ali nista za pasti u nesvest. duzina organa nije testirana, bar sa moje strane, ali nisam primetio da se njegova devojka zali.
January 9, 200520 yr comment_649496 Bue... HOOOOOOOW??? Mislim, ti ako si Nirvana girl, trebalo bi da ti je KurDt lep ka' andjeo (sto i jeste... bio ) ... pa kako onda Burton??? Prethodni klavijaturista... errr... Jussi??.. ne znam kako se bese zvase je bio
January 9, 200520 yr comment_649504 jusska. gotivan lik. svirao sa penumbrom, a sada je u bandu tiaga sa bivsim pevacem TDF.
January 9, 200520 yr comment_649506 Da, Kurt je za mene nesto posebno, i uvek ce biti Samo sam iznela svoje misljenje o clanovima grupe HIM. A prethodni klavijaturista je bio Zoltan (ako se dobro secam), ali mi je Burton lepsi od njega. Edited January 9, 200520 yr by nirvana girl
January 9, 200520 yr comment_649521 Zar nije cute?! http://himtour.buzznet.com/cat/index.php?p=21 Neee.
January 9, 200520 yr comment_649556 Da, Kurt je za mene nesto posebno, i uvek ce biti Samo sam iznela svoje misljenje o clanovima grupe HIM. A prethodni klavijaturista je bio Zoltan (ako se dobro secam), ali mi je Burton lepsi od njega. Ma ukusi su razliciti, a Kurt je stvarno bio jedno od najdivnijih bica na ovoj planeti... Da, da, Zoltan... yummy.... mmmm... dobro, uzdrzacu se... Ali znam da sam negde videla i ime Jusska, verujem bas za njega... Ma, i oni sa tim imenima.. Linde Lily wtf??? Anyway, Zoltan Jusska Sweetie - Kad se samo setim onih nekih providnih majicica... pa kad se na nekoj nemackoj dodeli nagrada pojavio u suknji... Bas mi je bilo zao kad je otisao... Nacula sam da je on sad resio da se bavi elektronskom muzikom...
January 9, 200520 yr comment_649580 Bue... HOOOOOOOW??? Mislim, ti ako si Nirvana girl, trebalo bi da ti je KurDt lep ka' andjeo (sto i jeste... bio ) ... pa kako onda Burton??? Prethodni klavijaturista... errr... Jussi??.. ne znam kako se bese zvase je bio Jeste......on je bio sweet
January 9, 200520 yr comment_649649 Zar nije cute?! http://himtour.buzznet.com/cat/index.php?p=21 Meni fotka ne radi.... Ko je taj lik... Eto na posteru...onaj u sredini???
January 9, 200520 yr comment_649655 Ma ukusi su razliciti, a Kurt je stvarno bio jedno od najdivnijih bica na ovoj planeti... Da, da, Zoltan... yummy.... mmmm... dobro, uzdrzacu se... Ali znam da sam negde videla i ime Jusska, verujem bas za njega... Ma, i oni sa tim imenima.. Linde Lily wtf??? Anyway, Zoltan Jusska Sweetie - Kad se samo setim onih nekih providnih majicica... pa kad se na nekoj nemackoj dodeli nagrada pojavio u suknji... Bas mi je bilo zao kad je otisao... Nacula sam da je on sad resio da se bavi elektronskom muzikom... na temi o TDF imas informacije o njihovom zajednickom projektu. mozda je cak i tema tiaga otvorena. anyway, njihovih izdanja ovde nema... kao ni gomile bandova koji su donekle poznati.
January 13, 200520 yr comment_655619 ti si jos uvek tamo? Pa na koji foru jel si otisao kod nekoga ili samo zbog koncerta?
January 14, 200520 yr comment_655803 kod bivse devojke, a sada dobre prijateljice... ti bas ne citas moju kolumnu?
January 15, 200520 yr comment_656948 brutalnije hej Lestat, znas da sam te blicala proslog leta? slike su napokon dosle.... okacicu ih na net, pa ti ih saljem (a mozda ih stavim i ovde)
January 15, 200520 yr comment_656979 http://himtour.buzznet.com/cat/?p=21&id=14689 Probaj sad da otvoris link...