Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 358.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gospa na Sivcu
    Gospa na Sivcu

Da li ovaj, sada vec potpuno bezoblicni bend jos uvek postoji, ili je napokon umro i u medijima koji su ga onoliko propagirali ranih dvehiljaditih(kad je metal bio "In")?   Hahaha neko mi zveknuo m

• AuroraFallen
    AuroraFallen

Jedan od najboljih bendova ikada....

• Не лупај.

comment_649448
Dobro, za Ville-a se podrazumeva da je nevidjeno lep, ali meni je i Burton. Ona duga kosa, ma cela faca... wub.gif

Inace, ako cemo iskreno, HIM bas i nemaju osim njih neke lepotane. Onaj Mige a i Gas su mi kao svinje...debeli, antipaticni...

Ville= wub.gifwub.gifwub.gif

Burton= no.gifno.gifno.gif pogano........

Pa,jbg......ne moz' se imati sve..........Villeova lepota je dovoljna za ceo bend i za sve ostale ruzne bendove....... icon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Jes' stvarno su svinje Gas i Mige..........

comment_649466

a propos de villeova stopala: jesu nesto manja za standard visine, odokativno 42 a ne 44, ali nista za pasti u nesvest. duzina organa nije testirana, bar sa moje strane, ali nisam primetio da se njegova devojka zali.

comment_649556
Da, Kurt je za mene nesto posebno, i uvek ce biti icon_exclaim.gifwub.gificon_da.gif

Samo sam iznela svoje misljenje o clanovima grupe HIM. A prethodni klavijaturista je bio Zoltan (ako se dobro secam), ali mi je Burton lepsi od njega.

Ma icon_da.gif ukusi su razliciti, a Kurt je stvarno bio jedno od najdivnijih bica na ovoj planeti...

Da, da, Zoltan... yummy.... mmmm... dobro, uzdrzacu se... icon_rolleyes.gif Ali znam da sam negde videla i ime Jusska, verujem bas za njega... Ma, i oni sa tim imenima.. Linde Lily wtf??? Anyway, Zoltan Jusska Sweetie - wub.gifwub.gifwub.gifwub.gif Kad se samo setim onih nekih providnih majicica... pa kad se na nekoj nemackoj dodeli nagrada pojavio u suknji... wub.gif Bas mi je bilo zao kad je otisao... icon_cry.gif Nacula sam da je on sad resio da se bavi elektronskom muzikom...

comment_649655
Ma icon_da.gif ukusi su razliciti, a Kurt je stvarno bio jedno od najdivnijih bica na ovoj planeti...

Da, da, Zoltan... yummy.... mmmm... dobro, uzdrzacu se... rolleyes.gif Ali znam da sam negde videla i ime Jusska, verujem bas za njega... Ma, i oni sa tim imenima.. Linde Lily wtf??? Anyway, Zoltan Jusska Sweetie - wub.gifwub.gifwub.gifwub.gif Kad se samo setim onih nekih providnih majicica... pa kad se na nekoj nemackoj dodeli nagrada pojavio u suknji... wub.gif Bas mi je bilo zao kad je otisao... icon_cry.gif Nacula sam da je on sad resio da se bavi elektronskom muzikom...

na temi o TDF imas informacije o njihovom zajednickom projektu. mozda je cak i tema tiaga otvorena. anyway, njihovih izdanja ovde nema... kao ni gomile bandova koji su donekle poznati.