mai Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Pa,kad sam poletela da kupim cim je izasao ja imam spot za The Funeral of Hearts ima nekih razlika na pr na mom cdu textovi su ispisani Villeovom rukom,a na tom drugom,sa Love's.........su stampani. Ima moja drugarica........ textovi ispisani rukom? jesi li sigurna da ipak nije u pitanju dsbh? ja imam oba izdanja LM-a, i u oba booklet-a su shtampani textovi.. osim shto na ovom (kako neko reche) fensi izdanju je text za poslednju pesmu u kutiji a, papir, na kome se nalaze textovi za ostale pesme, je, u stvari, mali poster sa druge strane... hajde proveri, por favor .. ako postoji i takvo trece izdanje da i to nabavimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Moja drugarica isto ima original 'Love metal', i tekstovi su pisani Villeovom rukom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 textovi ispisani rukom? jesi li sigurna da ipak nije u pitanju dsbh? ja imam oba izdanja LM-a, i u oba booklet-a su shtampani textovi.. osim shto na ovom (kako neko reche) fensi izdanju je text za poslednju pesmu u kutiji a, papir, na kome se nalaze textovi za ostale pesme, je, u stvari, mali poster sa druge strane... hajde proveri, por favor .. ako postoji i takvo trece izdanje da i to nabavimo jesu,sigurno........i na Deep shadowsu su mi ispisani njegovom rukom Na Lovem metalu je rukopis jos gadniji Aj nadjite negde sliku Susanne....da je vidim Dobro rece moja ortakinja........ Jonna lici na zabu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 kmeee hocu i ja to izdanje brzo prichajte gde ste nabavile! ubice me lestate..sve po dve verzije jedne iste stvari.. a sad ce biti i tri.. ako uspem da nadjem ovo vashe pisano izdanje sliku susanne verovatno ima bestia.. je l' tako, beshtijice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 kmeee hocu i ja to izdanje brzo prichajte gde ste nabavile! ubice me lestate..sve po dve verzije jedne iste stvari.. a sad ce biti i tri.. ako uspem da nadjem ovo vashe pisano izdanje sliku susanne verovatno ima bestia.. je l' tako, beshtijice Kupila sam u Hi-Fi centru pre 100 god onom velikom u knezu a to je bilo cim se pojavilo u prodaji(posto se fushara u medjuvremenu izgrebala od preteranog slusanja i nastale su nekakve rupe u njoj..) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 sliku susanne verovatno ima bestia.. je l' tako, beshtijice Za sta vi mene smatrate... ccc... Jonnine slike sam slucajno nasla uz celu pricu o dokumentarcu, a ostale devojke mu nisam videla... Ni slavnu Suzi. "...me and Sue, that died too..." Sad sam ga provalila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ja ne bi ni provalila da sad nisi napisala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Za sta vi mene smatrate... ccc... Jonnine slike sam slucajno nasla uz celu pricu o dokumentarcu, a ostale devojke mu nisam videla... Ni slavnu Suzi. "...me and Sue, that died too..." Sad sam ga provalila! Ja ne razumem o cemu pricate.... btw imam novu Apocalypticu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 i ti si mi neki HIM fan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angela287 Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 btw imam novu Apocalypticu I, na sta to lici? Suzi je gaborka kao i sve Valove ribe.Jebiga, covek ima los ukus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 jonna je ok kad se sredi. ipak je novinarka, a nije spikerka na RTS-u. inace ville je prilican krsolovac, njemu je samo bitno da je kost i koza... ne znam kako je napravio izuzetak sa jednom i dobio korpetinu. i pitanje za fantu, tj. 2 pitanja: na sta lici apocalyptica? kad mi radimo razmenu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 aj' necemo sada ville-a.... poslusah onih 8 pesmica i utisak je da nije lose, moze gore, treba bolje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 imaj u vidu da je on imao 19 godina kad je to snimljeno, a da ni ostatak banda nije mnogo stariji. imali su dosta ideje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 tvoja teorija je da je to bolji period.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 idejno - najbolji. samo zbog tog perioda meni se HIM nalazi na tako visokom polozaju u shvatanju muzike. uz cinjenicu da nemaju nijedan los album. ima jedan bledunjav, dva dobra i jedan apsolutno fenomenalan. sto se forme tice, LM je najformalniji i najprecizniji album, ali nekako bez te klinacke energije i bezz cool art osecaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 (edited) kada bi bIo svestan koliko gresis ne bi to pisao/govorio//mislio.... i samo reci koji album smatras najboljim.... Edited February 3, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 njemu je samo bitno da je kost i koza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 bas to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 bas to nasle ste se,srodne duse...... odvratni,zli pedofili....... a jos i kost i koza........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 To se odnosi na mene Ne znam da li nam je Courtney odvratni, zli pedofil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 (edited) To se odnosi na mene Ne znam da li nam je Courtney odvratni, zli pedofil... da,ali ja znam.......... mislim,nazalost EDIT:svidja mi se tvoj avatar Edited February 3, 2005 by Dead on Arrival Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 Why, thank you! Cekaj, bre, ako je on a pedofil, na tapetu je... '91-vo godiste???? Ili jos mladje? Sto mladje to bolje... Zasto HIM nemaju neku prigodnu pesmu na temu pedofilije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 i pitanje za fantu, tj. 2 pitanja: na sta lici apocalyptica? OFFTOPIC - Pa..preslusao sam album samo jednom...meni je ubedljivo najlosiji album.... Mislio sam da je neka greska kad sam pustio prvu pesmu (inace fali mi jedna pesma - poslednja mislim)... Ne znam..preslusacu jos par puta.... Cekaj, bre, ako je on a pedofil, na tapetu je... '91-vo godiste???? Ili jos mladje? Sto mladje to bolje... Zasto HIM nemaju neku prigodnu pesmu na temu pedofilije? `87o RULA!!!!!!!! moje omiljeno...za mladje se obratite _________ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 `87o RULA!!!!!!!! moje omiljeno...za mladje se obratite _________ Naravno da rulamo Ali to kazes jer nisi probao '89o Ja starije od '89og vise necu da pogledam! We are so young, Our lives have just begun... yummy. Ok, ne znam vise ni sta lupam, idem da kupim farbu za kosu Eeeee... kriza srednjih godina... prvo pedofilija, sad farbanje kose, avaj sta je sledece - teretana?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 kada bi bIo svestan koliko gresis ne bi to pisao/govorio//mislio.... i samo reci koji album smatras najboljim.... greatest love songs vol. 666 tzv. prvi album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts