September 13, 200519 yr comment_904710 E ja bas nisam u toku, ali sta se desava sa ovim bendom? Jel su se raspali, jel dosao neko nov od gitarista, sta se desava?
September 13, 200519 yr comment_904724 Pa braca Hoffman su napustila bend i satro bile neke price da je Benton nasao druge ljude...
September 13, 200519 yr comment_904735 Da to znam, ali ne znam koliko je to istina. Pa pitam jel ima nekih novih informacija.
September 13, 200519 yr comment_904742 Jebi ga, nemaju ni oficijelni sajt odakle bi mogli da saznamo vesti
September 14, 200519 yr comment_905472 Pa braca Hoffman su napustila bend i satro bile neke price da je Benton nasao druge ljude... Nema tu nista satro i otprilike...braca Hofman su definitivno napustila bend, na narednom albumu ce ih zameniti pakleni dvojac iz Vital Remains (a sad me pitajte koja su ta dvojica pa da se bacim u mutno dunavo )
September 14, 200519 yr comment_905821 @ ZWER Od pomenute dvojice samo Dave Suzuki svira u Vital Remains - u, a Jack Owen je inace nekad bio clan Cannibal Corpse .
September 16, 200519 yr comment_907374 @ ZWER Od pomenute dvojice samo Dave Suzuki svira u Vital Remains - u, a Jack Owen je inace nekad bio clan Cannibal Corpse . Ma da li je moguce???? Jack Owen je svirao u cannibal corpse???? Pa je l' ti mislis da sam ja glup??? Jack Owen je samo odradio jednu svirku a na narednom albumu ce svirati Tony i Dave iz Vital Remains
November 6, 200519 yr comment_947970 Sacrifical Suicide, Satan Spawn, Once Upon The Cross, Children Of The Underworld, When Satan Rules His World, Serpents Of The Light...
November 6, 200519 yr comment_948172 Svi koji mrzite Bentona i Deicide mozete da mi se sagnete... Pozdrav fanovima Deicide-a Kill the christian!!!!! You are the one we despise Day in day out your words compromise lives I will love watching you die Soon it will be and by your own demise Buried in hypocrisy Lacerate your faith in god Morally diseased On the cross of Calvary your body bashed, defeated, stabbed Blessing as you hate Loyal to your enemies Monetary faith As him you'll pay for the lies of your prophecy Satan wants you dead Kill the christian, kill the christian Kill the christian, kill the christian Kill the christian, kill the christian Kill the christian Armies of darkness unite Destroy their temples and churches with fire Where in his world will you hide Sentenced to death, the anointment of christ In due time your path leads to me Put you out of your misery The death of prediction Kill the christian Kill the christian...dead!
November 8, 200519 yr comment_950485 to da su ga napustili i razlozi toga...prema intervjuima koje sam procitao mislimda je spor nastao oko glenovog pevanja na zadnjem Vital albumu,mislim da je odatle sve pocelo
January 30, 200619 yr comment_1015084 Novi album ce se zvati The Stench of Redemption,izlazi u maju,a gitare prze Jack Owen(ex-Cannibal Corpse) i Ralph Santolla(ex-Death,Iced Earth).Evropska turneja odmah posle izdavanja albuma.Ne ocekujem bas nista.
February 1, 200619 yr comment_1017542 Novi album ce se zvati The Stench of Redemption,izlazi u maju,a gitare prze Jack Owen(ex-Cannibal Corpse) i Ralph Santolla(ex-Death,Iced Earth).Evropska turneja odmah posle izdavanja albuma.Ne ocekujem bas nista. A ja ocekujem turneju kada ce posetiti i ovu nasu jadnu zemlju!!!!
February 2, 200619 yr comment_1019112 A ja ocekujem turneju kada ce posetiti i ovu nasu jadnu zemlju!!!! Koliko ja vidim nece skoro :)hehheh, tj. nece nikad !
February 2, 200619 yr comment_1019128 Citao sam mnoge recenzije skorasnjih gigova,svi kazu da sad mnogo losi uzivo,neusvirani,Glena boli kita za publiku...Tuzno bi mi bilo da ih gldeam u takvom izdanju,ipak se raslo uz njih.
February 2, 200619 yr comment_1019250 Ja sam gledao snimak Bastard of Christ iz Slovenije, sa zadnje turneje. Brate ono je katastrofa i drago mi je sto ih nisam gledao. Benotn ladno covek samo mumla, uopste ne peva tekst. Jedino bubnjar sto jebe kevu, ali dzabe. Mada ne bih propustio koncert kada bi svirali ovde.
February 2, 200619 yr comment_1019327 Gledao sam i ja to malo na MTVju.O tome ti pricam,malo je bedak gubiti se uz,recimo,Once upon the cross,a Glenn razmislja u stilu "ajde da odsviram ovo,pa da idem".
February 3, 200619 yr comment_1020614 Bolje je da ne dodju,jer toliko gotivim taj bend da sumljam da cu preziveti (Sacrifical Suicide)
February 5, 200619 yr comment_1022497 Bentona sada boli qrac,gleda samo kako da uzme kintu ali opet bih dosao na cert (mada sumnjam da ce to ikad biti)
February 10, 200619 yr comment_1027429 Kad smo vec kod brace sta se desava sa njima sad? Ima li neko neku informaciju?