Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

89 members have voted

1. 1. Najbolja stvar na Rust In Peace?

• Holy Wars...The Punishment Due
    • Hangar 18
    • Take No Prisoners
    • Five Magics
    • Poison Was the Cure
    • Lucretia
    • Tornado of Souls
    • Dawn Patrol
    • Rust in Peace...Polaris

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 11.3k
  • Views 835.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Thrash metal izdanje? Hahahaha! Megadeth nije imao treš metal izdanje još od '90. godine. Ne mogu nikako da razumem famu oko svakog sledećeg albuma ovog benda, kad je isti propao pre više od dvadeset

• Žao mi je što Mastejn nije overio od droge tamo '90. ili kad je već bio na ivici.

• Vi niste normalni. Kritikujete Dave-a najvecu legendu thrash metala. Hetfild i ostale kaubojcine mogu samo da mu sisaju resu. Pametniji je i obrazovaniji od njih hiljadu puta. Muzika koju je pravio u

comment_1148692

Tower je zakon....

Megadeth rulz...ne stvarno, bas su dobri...lepo sviraju....

Inace, koliko se voli Megadeth pokazuje zapanjujuca cinjenica da jedan pop-rock bend sa nazivom "The Lates"(strasno kakav pederski naziv benda) svira Symphony, a da se spremaju da na nekoj narednoj svirci odsviraju i himnu metala " holly wars ", pesmu koja nikog ne ostavlja ravnodusnim....

Ja sviram u tom bendu i moram Vam reci da je drugi gitarista, inace jedno vrlo kreativno stvorenje, izvrsio takav uticaj na nas da smo pomalo zavoleli Megadeth i spremamo se da, kao jedini bend u Srbiji, odsviramo Holly wars u potpunosti samo za fanove Megadeth-a i The LAtes-a....

Vise informacija o novom bendu "The LAtes" mozete pronaci u ne-metal muzici!

Poz svima....

pisite nam [email protected]

comment_1148768

I da, posto sad vidim da niko nije objasnio zasto masa toliko smara o Megadethu...Ako dobro pogledas videces jednu naizgled nebitnu stvarcicu koja se zove "naziv teme", a pored toga pise nesto m...e...g...a...d...e.t...h. Tako da ako trazis recepte za kolace, sviranje narodnjaka ili popa - ovde to neces naci...JER SE OVA TEMA ZOVE MEGADETH!!!!

comment_1148786

Izvinjavam se za neprikladno ponasanje mog prijatelja, on je novajlija.

Symphony je naravno odsviran, ali ako si slusao nekad Holy Wars nekog domaceg benda, sigurno si primetio gomilu gresaka. Npr. clean solo.

To sto feel this govori da cemo mi to da odsviramo u originalu, to mozda za tri-cetiri godine, ali sta da mu radis kad se lozi. icon_smile.gificon_smile.gif

Edited by TowerdetH

comment_1148790

Gomilu puta sam cuo bendove kako sviraju HW - bilo je i losih, kao sto kazes, ali cuo sam i nekoliko jako dobrih...Na kraju krajeva, cuo sam Hangar 18 koji je savrseno odsviran, a to je tehnicki puno teza pesma za sviranje.

Onaj clean solo nije bas toliko tezak - u rangu je sa ostale 2 Martijeve solaze u pesmi....u svakom slucaju, puno je teze iskomponovati tako nesto, nego odsvirati kad ti je servirano na tacni, zar ne? icon_wink.gif

Edited by dethman

comment_1148799

Pa naravno - Koja je razlika izmedju Boga i Marty Friedmana? Marty nije ljubomoran na Boga. icon_rolleyes.gif

Nikad nisam pokusao da odsviram Hangar 18. icon_uhoh.gif

Juce sam gledao Rude Awakening CD2 i smejao sam se Al Pitrellijevim pokusajima da odsvira Martyjeve solaze. icon_smile.gif

comment_1148809

feel this: Stvar koju si ti rekao je da cete JEDINI odsvirati HOLY wars...Na to si dobio odgovor pre dva-tri posta...osvrni se oko sebe malo.

Tower: Super fora za Martija i Boga!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Al je imao dobar osecaj, ali stil sviranja daleko drugaciji od Martijevog, dok Glen svaki ton pogodi bas kako treba, ali nesto nedostaje...mozda Marty? icon_wink.gif

comment_1148896

ako znash ko svira u retlhedu onda bi znao da nije mislio na tebe, nego na pravnika icon_smile.gif tj bojana j-a! icon_da.gif

enivej jeste da ne znam ko je feel this ali brate postovi su mu kranje prepotentni... icon_rolleyes.gif mozda dechko nije hteo da tako to zvuchi ali jbga... zvuchi tako... ne samo na ovoj temi...

neznam zashto mislite da je poenta uraditi copy/paste originalne pesme.... icon_rolleyes.gif pa mora bend da unese neke svoje sitnice u pesmu koju obradjuje... tako ja barem gledam koji je dobar tribut band.... i jeste da neke pesme imaju karakteristichne solaze ali glupo ih je skrnaviti tj svirati ih loshe(jer jedan je marty!)... njah... nije ni bitno.... icon_smile.gif

jel upao neko od vas u savu? icon_smile.gif da dodam u crew! icon_smile.gif

comment_1148915

Kako se zove pesma Megadeth-a koja podseca na Sweating Bullets u smislu,

DUM-DUM"Kenjam kako samo Mustaine moze"DUM-DUM"I glas mi zvuci kao da mi se kenja"

Svirali su RattleHead na svirci u Devetoj.

Jbg, ne znam te nove pesme. Slusam album po album. Trenutno slusam Killing Is My Business, Peace Sells i The System Has Failed (sve sa Polandom).

comment_1148921
Kako se zove pesma Megadeth-a koja podseca na Sweating Bullets u smislu,

DUM-DUM"Kenjam kako samo Mustaine moze"DUM-DUM"I glas mi zvuci kao da mi se kenja"

Svirali su RattleHead na svirci u Devetoj.

Jbg, ne znam te nove pesme. Slusam album po album. Trenutno slusam Killing Is My Business, Peace Sells i The System Has Failed (sve sa Polandom).

Dread And The Fugitive Mind, sa World Needs A Hero.

comment_1151763

ne samo da sam se slikala s njim..

nego se prosetah do cuvene lokacije........... ko pogodi, njemu gola slika davea (ako zensko pogodi), ili njegove zene (ako musko pogodi). icon_smile.gif

pedere ne uvazavamo.

http://smg.photobucket.com/albums/v673/blo...urrent=dave.jpg

a ovo sve govorim iz razloga nekih ostalih BITNIH istorijskih lokacija - koje ja ne znam, a vi mozda znate, pa da podijelimo izmedju sebe (ja neznanje, vi znanje) laugh.gif

Edited by blondie