Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

89 members have voted

1. 1. Najbolja stvar na Rust In Peace?

• Holy Wars...The Punishment Due
    • Hangar 18
    • Take No Prisoners
    • Five Magics
    • Poison Was the Cure
    • Lucretia
    • Tornado of Souls
    • Dawn Patrol
    • Rust in Peace...Polaris

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 11.3k
  • Views 838k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Thrash metal izdanje? Hahahaha! Megadeth nije imao treš metal izdanje još od '90. godine. Ne mogu nikako da razumem famu oko svakog sledećeg albuma ovog benda, kad je isti propao pre više od dvadeset

• Žao mi je što Mastejn nije overio od droge tamo '90. ili kad je već bio na ivici.

• Vi niste normalni. Kritikujete Dave-a najvecu legendu thrash metala. Hetfild i ostale kaubojcine mogu samo da mu sisaju resu. Pametniji je i obrazovaniji od njih hiljadu puta. Muzika koju je pravio u

comment_1284852

MEGADETH TO PLAY ON HEAVEN AND HELL TOUR!

Megadeth will be joining Black Sabbath w/ Ronnie James

Dio, and Down for a cross Canada tour this March!

Vise informacija na www.megadeth.com

Ajooooj blago kanadjanima!

Edited by Ozziris

comment_1285163

@RNA: ti više gotiviš sabbathe sa diom?! sramota. kakav ti ukus imaš ja sam baš mislio da više gotiviš sa ozijem. šalim se. ali jesam iznenađen. baš sam bio ubeđen da ih više gotiviš sa ozijem. meni su oba dobra. ali ja više gotivim ozija solo nego sabbathe. dia solo nisam puno slušao tako da ne mogu još da kažem. slušao sam holy diver (album) i onaj gde je rock n roll children i malo dream evil.

comment_1285306

@RNA: ti više gotiviš sabbathe sa diom?! sramota. kakav ti ukus imaš ja sam baš mislio da više gotiviš sa ozijem. šalim se. ali jesam iznenađen. baš sam bio ubeđen da ih više gotiviš sa ozijem. meni su oba dobra. ali ja više gotivim ozija solo nego sabbathe. dia solo nisam puno slušao tako da ne mogu još da kažem. slušao sam holy diver (album) i onaj gde je rock n roll children i malo dream evil.

Mislim da sam vise puta napominjao da mi se vise svidjaju albumi sa Diom (omiljeni mi je "Dehumanizer") i tri albuma sa Tonijem Martinom iz 80-tih. Ozija ne volim kao pevaca, ima odvratan glas, a i pesme iz ovog kasnijeg perioda mi vise leze.

comment_1285648

Ozzy je nenadjebivi car.I ja vise volim solo radove (pogotovo one sa cika Zakk-om) od Sabbath-a,ali naravno da je i Sabbath apsolutno uvek prisutan u blizini player-a.Ali samo radovi do "Technical Ecstasy"...sve posle toga je meni neslusljivo ("Heaven And Hell" moze da prodje,dobar je album,ali nije dovoljno Sabathovski).

Ali,kakvi sve ovo veze ima sa Megadeth-om?