Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 977
  • Views 84k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vic Rattlehead
    Vic Rattlehead

http://www.trivium.org/board_posts/in-waves-the-new-album   Mene oni još nisu razočarali, neka album bude dobar kao Shogun, i ja zadovoljan.

• Night Prowler
    Night Prowler

http://www.youtube.com/watch?v=zrrUGCf3fUs

• Pa i ti si u picku materinu dosadan sa ovim cetovanjem iz koga je nastao citav haos na forumu... "Znate, ja sam pusti bradu, ajde da nalupamo jedno 300 poruka na Sevendust-u"   "Znate, danas sam

comment_1449334
Pa jbg...ja imam 16 godina, a Heafy je sa 16 godina osvojio Best Metal Guitarist Award na Orlando Metal Awards. Eeee...gde smo mi a gde su oni...

On je to osvojio ne sigurno tako sto je imao ASTER-ovu kopiju FENDER-a i ceo dan vezbao.Pa onda skupljao pare za nesto vece...Ne brate.On je odmah dobio GIBSON-a ili WASHBURN-a od ko zna koliko hiljade evra.Mama i tata(burzuji) placali su mu dobre profesore da ga nauce da svira i zato je on tu a mi ovde.

comment_1449548
E, da, doshao je u Trivium sa 14 godina....

Moraću da te ispravim mladiću. Trivium postoji od leta 2002. godine, i osnovali su ga Travis Smith i prvi basista pre gregoleta. Heafy je imao 17 godina kad je upao u Trivium, i to kad su ga Travis i pomenuti basista videli na jednoj školskoj priredbi kada je pevao ''self estim'' od offspringa, početkom 2003. godine.

Nedugo potom izbacilu su jedan demo, a već par meseci kasnije i prvi mini EP.

Posle ih je navatao roadrunner, izdali su ember to inferno, takođe 2003.godine, a onda i asendansi i krusejd.

Prvi basista je napustio bend posle prvog EP-ja jer mu se nije svidjao smer u kojem bend ide, vodjen Heafijem. Toliko.

comment_1449596
mislim da ember to inferno nije izasao za roadrunner... mozda eventualno kao reissue...

Yup. Ember je izašao za Life Force. Za roadrunner je valjda izbačeno re-izdanje sa nekim bonusima. Reizdanje...posle svega 5 godina delovanja...auu.

Edited by /ON/