June 9, 200223 yr comment_63082 Primetio sam da je "Waking The Fury" zbog svog nesumnjivog kvaliteta jako dobro propracen u stranoj stampi....,pogotovo u kolevci thrash-a,Nemackoj.....
June 11, 200223 yr comment_63649 Uh po meni jedan od najboljih grupa.Album Allison In Hell je jedan od najboljih trash albuma koje sam slussao. I Never,Neverland je odlican mada mi se vise svidja alison. Zadnji album od njih koji sam slusao je Carnival Diabolios i sasvim je solidan.
June 22, 200223 yr comment_66824 Ljudi,mala zanimljivost......Bas sam provalio juce.U pitanju je neverovatna slicnost dve pesme.Jedna od Annihilatora,druga od Overkill-a.Prva je "The Rush" sa "Carnival Diablos" a druga je "Bleed Me" sa "Bloodlettinga".Posledica odnosa ova dva benda ili cista slucajnost?
June 27, 200223 yr comment_67869 pa,da ali mi je bilo cudno na prvo slusanje.....rek'o da mi se nije cd player nesto istripovao pa mi prebacio na Overkill....
June 28, 200223 yr comment_68215 Za ovu grupu mogu samo da kazem da je jedna od retkih koja me je na prvih par akorada totalno osvojila,ali nisam fanaticni slusalac...samo uzivam da slusam...
June 28, 200223 yr comment_68240 Za ovu grupu mogu samo da kazem da je jedna od retkih koja me je na prvih par akorada totalno osvojila,ali nisam fanaticni slusalac...samo uzivam da slusam... U pravu si,tako je mene,na primer Testament osvojio na prvo slusanje....
July 7, 200223 yr comment_70790 Ma ANNIHILATOR Forever! Mada su malo podbacili sa ovim poslednjim. No Jeff Waters ostaje jedan od najjacih likova u metalu svih vremena. A interesantan podatak je da sad on valjda svira gitaru u Savatageu, na turneji koja sledi. Ne znam da li je tacno, ali ako jeste, a Savatage jos dodje u Beograd - eto duplog razloga da se taj koncert pogleda!
July 8, 200223 yr comment_71088 \"Innocent Eyes\" Mogu slobodno da kazem da je ovo jedna od najlepsih i najosecajnijih balada koje sam cuo u zivotu.....divno a: Ja tvrdim da je to NAJLEP
July 10, 200223 yr comment_71645 Ma kakvo crno zatvaranje teme! Annihilator zasluzuje svoje stalno mesto na ovom forumu. A kad smo kod balada, mogu reci da Ann ima najblje balade u meal muzici. Licno mi je najbolja "Sounds Good To Me", a zatim i "Innocent Eyes", "Phoenix Rising", 'In the Blood"... MA NE ZNA SE KOJA JE BOLJA! Slava Annihilatoru!
July 11, 200223 yr comment_71979 Ma ANNIHILATOR Forever!Mada su malo podbacili sa ovim poslednjim. No Jeff Waters ostaje jedan od najjacih likova u metalu svih vremena. A interesantan podatak je da sad on valjda svira gitaru u Savatageu, na turneji koja sledi. Ne znam da li je tacno, ali ako jeste, a Savatage jos dodje u Beograd - eto duplog razloga da se taj koncert pogleda! E, Laki, zvani
July 13, 200223 yr comment_72507 Moje "sunasce"Apeiron je zaista u pravu-KAKVO CRNO ZZZAAATTTVVVAAARRRAAANNNJJJEEE TTEEMMEE?Jeste li vi normalni?Ne moze!!!Moje drugo "sunasce"ce to da potvrdi!Je l' tako,Bosko?Sto se tice benda zvanog SAVATAGE,hocu sve da vas vidim na koncertu,je l' jasno?!
July 13, 200223 yr comment_72539 Ovde postoji i drugi gazda.A posto je i drugom gazdi Annihilator veoma drag,tema ostaje.
July 17, 200223 yr comment_73492 Hmmmm...mozda je sada obrisem iz inata,samo da vidim da li ces doci do Subotice da me bijes. :roll: