Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.3k
  • Views 171.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Author
comment_1080969

@ Girl - ajde videcu da izmajmunisemo nesto, ali bi mozda trebalo da se udje u studio, kao snimanje i stuff...pa zbog toga nije sigurno.

Btw. Ne mogu da verujem odakle jebena prica oko tog spota icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif Nije mi jasno kako je neko mogao to da poveze, posto znam da ovaj blentavi...sorry Bole, pusa, kissic... laugh.gif nije sigurno to pricao, posto to ne da nema veze sa istinom, nego ne moze biti dalje od istine.

Nagadjam da je spominjao nesto vezano za gitarijadu, pa na konto toga ko je trebalo da izda pobednika gitarijade...pa bla bla bla...ali od toga FALA NEBESIMA NEMA NISTA NITI CE BITI!!!!!!!!!!!!!!!

Jos nije sve sigurno, ali se stvari malo kristalisu vezano za snimanje i album, ali posto jos nije sve gotovo, necu nista da pricam. Cim bude sve sigurno i potvrdjeno, obavesticu cenjenu forumsku populaciju.

Vidimo se, pozdrav pivopije.gif

comment_1084387

Evo i ja konacno da se javim... Znaci, Djordje, jel ja to vas vodim na pivo, poshto se Bogdan pojavio na forumu? laugh.gif

U svakom slucaju kad ce svirka????

Svi bismo na svirku!!!

I naravno opet sam propustio silne svirke jer niasm posecivao forum... wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif Bio sam u nekoj frci oko viza...ma... HOCU SVIRKU... icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

POZ. pivopije.gif

comment_1084959
Evo i ja konacno da se javim... Znaci, Djordje, jel ja to vas vodim na pivo, poshto se Bogdan pojavio na forumu? laugh.gif

U svakom slucaju kad ce svirka????

Svi bismo na svirku!!!

I naravno opet sam propustio silne svirke jer niasm posecivao forum... wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif Bio sam u nekoj frci oko viza...ma... HOCU SVIRKU... icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

POZ. pivopije.gif

Wroom tebi pishe zenski pol u profile u!!!!!

Zato ti stalno spominjes neke drugarice koje idu na svirke i tako neke fore!!!!

Jel neko znao da je wroom zensko ili sam ja nesto utripovala!!!!

I da onaj spot za Tell something iz koje je to godine???