April 23, 200718 yr comment_1380679 I ja sam video NM.... bilo je neverovatno....za svaku pohvalu...mada,mnogo smesnih likova,najjaca je bila ona likinja je igrala uz weltanshauung,al stomak joj je i onaj urosh,sto je dosao sa svim onim metkovima,ko na bojno polje :) hhahaa...urosh & co. trve bljakera....uvek ih vidim kada cekam 31.... :) :)
April 23, 200718 yr comment_1380720 Tacno sam znala da imas 14 godina.... Inace, koncerti vellikih bendova na kojima sam bila su: Deep Purple Bijelo Dugme Nightwish Blackmore's Night (hronoloski) Kakve veze mojih 14 godina ima s ovim sto sam rekla?
April 23, 200718 yr comment_1380721 bilo je neverovatno....za svaku pohvalu...mada,mnogo smesnih likova,najjaca je bila ona likinja je igrala uz weltanshauung,al stomak joj je i onaj urosh,sto je dosao sa svim onim metkovima,ko na bojno polje :) hhahaa...urosh & co. trve bljakera....uvek ih vidim kada cekam 31.... :) :) Ne, najjače su bile dvije ribe koje su došle u fensi štiklicama, a jedna od njih u tome nije umjela ni da ide. Ili, jedan lik koji je došao u nekakav mantil, sav opasan nečim, a ja se kuvala u ono malo robe što je bilo na meni. OK, Filipe, sad ćemo da se pohvalimo da smo mi vidjeli dva vrhunska benda - Evergrey i Kamelot. Mislim, ono da smo zajedno išli...
April 23, 200718 yr comment_1380731 Ne, najjače su bile dvije ribe koje su došle u fensi štiklicama, a jedna od njih u tome nije umjela ni da ide. Ili, jedan lik koji je došao u nekakav mantil, sav opasan nečim, a ja se kuvala u ono malo robe što je bilo na meni. OK, Filipe, sad ćemo da se pohvalimo da smo mi vidjeli dva vrhunska benda - Evergrey i Kamelot. Mislim, ono da smo zajedno išli... to je cuveni Urossa opnim njegovim zlim drugom sto se mrstio na sve okolo,onaj u mantilu a bila je i jedna likinja,koja je imala neke CIZMETINE sa bodljama,neko prstenje,znaci izgledala je toliko OMG<da sam prisao i pogledao svo to prstenje,jbt,da nekog zagrli proburazila bi ga 56 puta.
April 23, 200718 yr comment_1380734 OK, Filipe, sad ćemo da se pohvalimo da smo mi vidjeli dva vrhunska benda - Evergrey i Kamelot. Mislim, ono da smo zajedno išli... Kad si vec rekla, eto i ja da se pridodam
April 23, 200718 yr comment_1380983 Evo ja da se pohvalim da nisam gledao Nocturnal Mortum Mislis, Nokturnal?
April 23, 200718 yr comment_1380996 Isto mu ga dodje kad su oni u pitanju A ne bi ti bilo svejedno da neko kaze Evergay...
April 23, 200718 yr comment_1380998 A ne bi ti bilo svejedno da neko kaze Evergay... Neka, ti sve vise slusas Evergrey, pa pazi sto pricas
April 23, 200718 yr comment_1381002 Neka, ti sve vise slusas Evergrey, pa pazi sto pricas Hehe...ima istine...
April 23, 200718 yr comment_1381233 Ja bio na PARADISE LOST i 2X MOONSPELL. Svaki put se proveo do jaja,ali nemam snimke.Mozda neko ima??????????
April 23, 200718 yr comment_1381235 Vec si to jednom pitao, cini mi se, pa sam ti rekao da nema niko.
April 24, 200718 yr comment_1381720 Koncert najvećeg benda na svetu 14.3. 2007. na Sajmu vredi kao hiljadu Evergrey-eva, Kamelot-a i Nokturnal Mortum-a... Što ne znači da su oni loši. Kakve veze mojih 14 godina ima s ovim sto sam rekla? Ima veze, jer ti dotična zavidi što slušaš metal sa 14 godina, a ona ga ne sluša ni u svojim godinama.
April 25, 200718 yr comment_1382599 Da krenemo: Metallica; Paul Di Anno (nije veliki BEND, ali svakako veliki pevač); Slayer; King Diamond; Uriah Heep (poslednjih pola sata kroz kapiju stadiona, ali sam bio od bine udaljen kao da sam bio malo preko sredine); Blind Guardian (ostvarenje sna!!!); Tankard (genijalan cert u maloj sali SKC-a); Iron Maiden (takođe ostvarenje sna, nadam se da će biti popravnog i da će duže trajati); Kamelot (koncert koji je premašio moja očekivanja - bilo je neverovatno!!!) To je otprilike to.
April 25, 200718 yr comment_1382959 Svaki koncert na kome sam bio je premašio moja očekivanja, ako izuzmemo neke sitnice, poput setliste tu i tamo.
April 26, 200718 yr comment_1383521 Al' zato naplacjuju ulaznice skuplje no shto su bile za Deep Purple npr. ...
April 26, 200718 yr comment_1383830 Ma da...SKC je predivno mesto i to stoji, ali akustika je zaista ocajna...mogu ljudi da se vade da je dobar zvuk, ali skoro nijedan koncert u SKCu kome sam ja prisustvovao nije imao ono, bas dobar zvuk...mozda samo Guaridani i King... Pogon Doma Omladine, je po meni super mesto, ali je Kapacitet malo veci problem...
April 26, 200718 yr comment_1383833 Pogon Doma Omladine, je po meni super mesto, ali je kapacitet malo veci problem... Zato je na Evergrey-u bio super zvuk!