March 6, 200619 yr comment_1051700 Bejashe do jaja... ako ovako nastavimo resicemo problem side u svetu...samo jos malo da se procujemo... meni je ovo bila vrh svirka...mada ni rostilj nije bio za bacanje... josh malo pa ce i Dushan kao onaj lik iz Harona postati goth simbol za mlade deve...
March 6, 200619 yr comment_1051706 ja: mislim, urbano, ali ne b92 urbano azal: necemo da se vredjamo i, da aurora i ja dobile titulu od dusana
March 7, 200619 yr comment_1052893 Bejashe do jaja... ako ovako nastavimo resicemo problem side u svetu...samo jos malo da se procujemo... meni je ovo bila vrh svirka...mada ni rostilj nije bio za bacanje... josh malo pa ce i Dushan kao onaj lik iz Harona postati goth simbol za mlade deve... stvarno je bilo cool pevac harona je
March 8, 200619 yr comment_1053752 stvarno je bilo cool pevac harona je E stvarno bese cool bleja sa tobom...drago mi je da sam upoznao tebe i Zoranu... kapiram da ste bile jedine dve devojke na certu kojima se nije svideo ovaj iz Harona... nego koja je to riba koja se povatala sa tim pevachem...toliko se raspravlja na toj temi da me mrzelo da chitam 15 strana spama...ajde ukratko dajte odgovor...
March 8, 200619 yr comment_1053850 NorthWind. Hmmmmm. Jel to znaci da si prdnuo na usta? To znaci da sam odslusao album, ali se ne secam navedena tri pravca ili uticaja u bilo kkojoj pesmi. Sto se tice usta, pazi na svoja.
March 8, 200619 yr comment_1054233 E stvarno bese cool bleja sa tobom...drago mi je da sam upoznao tebe i Zoranu... kapiram da ste bile jedine dve devojke na certu kojima se nije svideo ovaj iz Harona... nego koja je to riba koja se povatala sa tim pevachem...toliko se raspravlja na toj temi da me mrzelo da chitam 15 strana spama...ajde ukratko dajte odgovor... same case here samo si mi uzeo pola onog kit kata salim se ... ko god da se povatao sa pevacem ima ogromnu mozdanu devijaciju toliko covek bi mogao lepo da ode kod stomatologa i frizera, pa onda da glumi frajera. ipak su nasi momci zakon
March 8, 200619 yr Author comment_1054309 To znaci da sam odslusao album, ali se ne secam navedena tri pravca ili uticaja u bilo kkojoj pesmi. Sto se tice usta, pazi na svoja. Hmmm Ucenk je pobedio ucitelja. Koliko me pamcenje dobro sluzi ja se nisam dao isprovocirato na temi sa koncerta, shto ne bih rekao zatebe sada masteru. No svakom svoje neko se prepusti sitnim strastima, a neko ne. Shta ja tu mogu.
March 9, 200619 yr comment_1055320 aklsjdhflaksjdhlfkas dfghdfghvbncv prokletstvo!od kad to ne mogu i slike da se postuju
March 9, 200619 yr comment_1055661 Moja omiljena slika sa certa http://i2.tinypic.com/r10wah.jpg EDIT: Edited March 9, 200619 yr by Aurora Calerva
March 10, 200619 yr Author comment_1056782 Vazno je dok si taako zajebano skroman. Nemoj da si tako skroman.
March 11, 200619 yr comment_1057205 Vazno je dok si taako zajebano skroman. Nemoj da si tako skroman. To je zato sto se ugledam na mog bubnjara...
March 11, 200619 yr comment_1057310 Eto, Moni i ja skapirale cije svirke mozemo da pocnemo redovno da posecujemo... Nije taj Charon bas toliko los
March 12, 200619 yr Author comment_1059700 To je zato sto se ugledam na mog bubnjara... icon_da.gif icon_mrgreen.gif Ej ja znam jednu vestinu koju od mene sigurno nisi naucio, a to je vestina u pustanju golubova, u tome si care neprikosnoven. Ne treba mi slicica kada imam Bagija, on samo pusti goluba i odoh ja u drugu realnost.
March 12, 200619 yr comment_1059874 ako pusti jednog goluba to se moze preziveti,problem je kad pusti celo jato
March 13, 200619 yr comment_1060711 Ej ja znam jednu vestinu koju od mene sigurno nisi naucio, a to je vestina u pustanju golubova, u tome si care neprikosnoven. Ne treba mi slicica kada imam Bagija, on samo pusti goluba i odoh ja u drugu realnost. Sva sreca pa ja imam bubnjara koji nije od krvi i mesa vec od lavande i ruza...ako me kapiras...