October 27, 200519 yr comment_939661 Kojoj? Pa na svirkama kada prodajemo album kosta 350 din...a u radnjama 390 din... i tako...
October 28, 200519 yr comment_940080 Why not????? ako si ti bubnjar,mozemo da se dogovorimo pa da ti uzivo kazem sta mislim o tome... p.s. ja se izvinjavam,ali zasto neki smajliji kod mene,tj kad odgovram izgledaju na jedan nacin,a kada ih postujem promene izgled??a?a?kakva je to zavera? Edited October 28, 200519 yr by Siouxsie
October 31, 200519 yr comment_942610 Pa na svirkama kada prodajemo album kosta 350 din...a u radnjama 390 din... i tako... Ovaj, izgleda se nisam jasno izrazio sam. Pitao sam "Na kojoj to predstojecoj svirci Consecrationa povodom provocije (Consecrationovog) novog albuma se Mrki pita da li ce Rain Delay biti pozvani kao gosti?" Ne znam zasto ti se ucinilo da pitam "Koja je prodajna cena albuma kod vas na svirci, a koja u prodavnicama?" E, inace, zna li se koliko je albuma do saa prodato?
October 31, 200519 yr comment_942692 Radi se o hipoteckom Consecrationovom promotivnom certu, koji ce relativno skoro biti, nadamo se... Koliko je albuma prodato, ne znam, ali saznacu uskoro. Fiery...
November 1, 200519 yr comment_943157 mozda sam propustila,ali da bend ima neku web prezentaciju ili tako nesto....
November 3, 200519 yr comment_945328 Pa naravno! Mislim da bi to bila odlicna saradnja,s obzirom da ste svetski bend bez obzira na situaciju u nasoj zemlji! Kada budete raspolozeni javite nam bice nam zadovoljstvo svirati sa vama!!! Sve najbolje!!!
November 3, 200519 yr comment_945391 Radi se o hipoteckom Consecrationovom promotivnom certu, koji ce relativno skoro biti, nadamo se... Koliko je albuma prodato, ne znam, ali saznacu uskoro. Fiery... Mislio sam da znate nesto sto mi ostali ne znamo. Mora se priznati da ste optimisti, posto bi taj koncert komotno mogao da padne i sledece godine u ovo doba, kad se uzme u obzir sta sve jos treba da se uradi da se dodje do albuma. Aj' saznaj pa napisi A nekad si mislio da si hetero...
November 3, 200519 yr Author comment_945682 Ej ljudi iz Darkshines stvarno svaka vam cast. Super ste. Ja sam rekao prva svirka u Beogradu u nasoj organizaciji i zovemo vas provereno.
November 4, 200519 yr comment_946813 Ej ljudi iz Darkshines stvarno svaka vam cast. Super ste. Ja sam rekao prva svirka u Beogradu u nasoj organizaciji i zovemo vas provereno. Sto vec moze da bidne u decembru...ali o tom potom...
November 4, 200519 yr comment_946965 Oficijelno obaveštenje Novi član benda Rain Delay je: JELENA STANIĆEVIĆ (vokal, Token) Članstvo joj je punopravno i stalno, i od sada sa Anom i Dušanom činiće vokalni trio. Ničija uloga u bendu neće biti potisnuta, već je napravljeno još jedno mesto. Odluka o njenom dolasku doneta je jednoglasno i smatramo da će ovo biti vreme novog umetničkog i kreativnog prosperiteta za bend. A sad dosta sa zvaničnim fazonima... Neka nam je sa srećom. WELCOME AJSHA!!!
November 4, 200519 yr comment_946980 Eheej, Anchy! Znachi eto ga official... Veliki pozdrav tebi i svim ostalim chlanovima Rain Delay-a!! ''Mislim da je ovo pochetak jednog novog prijateljstva...'' Pa, nek nam je sa srećom!!
November 6, 200519 yr Author comment_948335 Welcome Welcome Welcome I hope you'd like in Rain Delay couse we sure do!
November 6, 200519 yr comment_948418 ljudi, sto vas nema sa 202-kom? zovite olgu pa se ufurajte malo, da svirkamo po srbiji!
November 6, 200519 yr comment_948770 Hej rain delay-ovci docuo sam da 17.12. imamo zajednicku svirku sa ezgarotom i abonosom u domu omladine.Nadam se da ce toga biti pa da rokamo!
November 7, 200519 yr comment_949083 ljudi, sto vas nema sa 202-kom? zovite olgu pa se ufurajte malo, da svirkamo po srbiji! To je Mrkijev odsek-odnos sa 202-kom... Nego sto se tiche svirke 17. decembra to tek treba da se zakaze i da se objavi lista bendova koji ce nastupiti... do tada nishta...ne pravi se rachun bez krchmara...