Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 144.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author
comment_1157279

ma gorite u paklu svi....mene iznervirao onaj lik sto me je prozivao na studentskom a ovdje me neko drugi proziva

MODERATORSKI EDIT >> rekoh, necemo na tu temu vise nikad!

Edited by Apeiron

comment_1161620

Tesko da ce tu biti Bjecki u punom sastavu... Jedan u Becu, drugi lud, treci umesto da pije sa ekipom, crta u Autocadu i na to gubi mladost... ccc...

Ali zato ce Interfector + ex clan Invictus minus Bane (osim ako i on ne dodje icon_wink.gif ) biti u sili i slavi taj dan.

comment_1162025

Bjecki su sveprisutni. Samo smo trenutno zauzeti (valja poloziti i poneki ispit pa lagano u Rumuniju). Ti kad dodjes samo se javi za taj photo session da se na vrijeme izdepiliramo itd. Konacno da nekog od ekipe iz Bg vidimo na nasem terenu (Bane se ne racuna posto je on vec nas)!

comment_1162030
Bjecki su sveprisutni. Samo smo trenutno zauzeti (valja poloziti i poneki ispit pa lagano u Rumuniju). Ti kad dodjes samo se javi za taj photo session da se na vrijeme izdepiliramo itd. Konacno da nekog od ekipe iz Bg vidimo na nasem terenu (Bane se ne racuna posto je on vec nas)!

Ja sam tu koliko već sledeće srede! Očekujem crveni tepih posut ružinim laticama! orangelistening.gif

comment_1163468

To je ta Banjaluka...

Nego, gde su ove BG zene, nisu se jos javile? Uh, kako ce tek biti njima kad saznaju da je otkazano (a verovatno su vec i saznale...)...

@ Najstariji - tu gajbu dobijas zahvaljujuci meni, stoga hocu svoj deo, neces me prevariti! mrred.gif

comment_1163471
Nego, gde su ove BG zene, nisu se jos javile? Uh, kako ce tek biti njima kad saznaju da je otkazano (a verovatno su vec i saznale...)...

Ja sam im poslala poruke... Ne znam koja od njih je ponela mob... Valjda su sve..

Srećom pa sam ja htela tek sutra ujutru da krenem........

A ništa i od mog photosessiona sa Bječkim... Morala sam da slikam neku vunicu icon_cool.gifhttp://i6.tinypic.com/153ma11.jpg

comment_1163474

Bitno je da su me one pitale gde su goth i metal shopovi u BL icon_smile.gif

Podjednako smesno kao i pitanje kolike su cene hostela icon_wink.gif

Ja im rekoh da je bolje da idu u Budimpestu za iste pare, a one nisu poslusale, i eto rezultata...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.