Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.3k
  • Views 146.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1112614
aaaaaaaaaaaaaaaaa sinak! icon_cry.gif cuvaj se!!! skinuce ti warn, samo prekini da propovedas SIR!!!

ceri, mora da te razocaram.. nisi jedini filolog u familiji.... i tetka ti je filolog...! icon_wink.gif

ma kakvo razocarenje....sto vise to bolje! icon_da.gificon_mrgreen.gif

ne mogu da mi zabrane sir,sir je zivotni uzdah!!!!!!

bori se burazeru! ne daj se! nikad nemoj prestati da verujes u svoje ideale icon_smile.gif

sir,,, icon_smile.gificon_smile.gifpivopije.gif

comment_1112618

Stimpy Sirko,sir,krem jebeni namaz itd...brate,daj to ti je isto kao kad bih ja krenuo............da da da da Mire ovde,jeste da,da,da,dodji Neso posle ovih pacijenata,aaaaaa da ti si 19-tog,jeste da,da,da,da,nema problema,da,samo ga ti dobro ispeglaj kod kuce,jeste,da,nisi dobro uvatio ovaj c6,jeste da dada da da,alo,slusaju li te Radetici,jeste,da,da,da,da,pozdravi majka Miru,jeste,da,da,da,da,alo,alo,Mire ovde,mire gitarista...

Stimpy...tebe traze no.gif

comment_1113870

@Kali Yuga

Pa znas kako,ja bi to malo drugachije rekao,bend se preporodio,otkad je raspushtena black ekipa i koja je zamenjena,vishe nekom Heavy ekipom(ne obracajte paznju na moj avatar icon_smile.gif ),jer bend nije ni Marko,ni ja ni bilo ko,MI SMO BEND KAO CELINA,tako da...ono,jbg hvala na lepim zeljama

Cheers and c-ya on the gig

E da...NE bi bilo loshe da ubacimo Welcome Home u repertoar,za neupucene,King Diamond album Them 1988

C-ya...all the best pivopije.gif

comment_1113943

Jedna devojka (da kazemo rokerka) me pitala: "Kako se zove ona pesma od Whitesnake-a koju svira onaj bend Stormageddon?"

ja: "Here I Go Again"

devojka: "A je l' hoce oni da sviraju jos nesto od Whitesnake-a?"

ja: "Ma otkud znam, to bi trebala da pitas njih a ne mene!! Btw, koju bi ti pesmu inace htela?"

devojka: "Pa neeee znam, neku lepu, zbgdljv, heeeh, pa nee znaaamm."

Covece, ja se samo pitam gde ide ovaj svet... icon_smile.gificon_smile.gif

Edited by Tinea

comment_1113969
Jedna devojka (da kazemo rokerka) me pitala: "Kako se zove ona pesma od Whitesnake-a koju svira onaj bend Stormageddon?"

ja: "Ma otkud znam, to bi trebala da pitas njih a ne mene!! Btw, koju bi ti pesmu inace htela?"

bzvzbzvzbzvzbzvzbzvzbzvzbzvzbz pogreshi covek...hahahaha...

E jbt mogla si da joj kazes ono kao u fazonu ima mnogo zagorelih chlanova u Stormageddonu pa ono kao ako valja chemu da joj ja malo odsviram icon_razz.gificon_wink.gificon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_wink.gificon_wink.gif

Eh boze...ma koji WS ona to kao fol pitala,znas ono kao videla da imamo sexomanskog gitaristu,pa kao ajd da se priblizi malo bendu...mada jbt Tinea shta i ochekujesh od benda chiji chlan ima Sinana Sakica na avataru icon_razz.gificon_mrgreen.gif

Seljak sam,pa shta pivopije.gif

comment_1114867
ovaj bend se takoreci preporodio otkad je marko dosao icon_da.gif

ja vam zelim sve najbolje, i nemojte nikad vise da glumite izbedacene blackere! icon_smile.gif

pozz pivopije.gif

Thnxs... Nema vise blekeraja, bez brige (mada mi smo bili veseli blekeri ) icon_smile.gif

Sada cemo se drzati hard/heavy/power pravaca... Za sledecu svirkicu spremamo The moring after od Kamelota, neke stvari od Mejdena, Osvajaca a bogami ce se cuti i tri nove autorske!!! pivopije.gifpivopije.gif

comment_1114869

Pa dobro bolje da je okrenemo ovom zvuku dok je jos zbunjena, nego da zavrsi na nekom splavu...

Ako je ona otisla kuci posle svirke i slusala White Snake zato sto je cula kako smo mi svirali, onda sam stvarno ponosan na bendic!! pivopije.gif

comment_1115264
Jedino je bedak sto je bilo podosta dobrih riba i sve su imale decka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wallbash.gifwallbash.gif

icon_smile.gificon_smile.gif jadan ti stvarno........pa koliko si ih startovao? icon_wink.gif

stvarno je bilo ekstra sinoc familijo sir,,, icon_smile.gificon_smile.gif zanimljivo je sto su svakog od nas posebno privukle one sipke (posebno vucka icon_smile.gif )......sipke sa slagom! icon_rockdevil.gif

jadan bata stimpi, unistise ga onom tortom.... icon_sad.gif ( mhihi.gif )