April 9, 200619 yr Author comment_1092413 Ma, u svakom slucaju cu slati svima mogucima (i nemogucima). Pa, mozda me prosere!
April 10, 200619 yr comment_1093325 Promo je stvarno jako lepo uradjen. Bend je uradio sve sto je neophodno za svoju promociju, koliko se to moze u ovim uslovima, a ako bude malo srece, para i razumevanja, mogli bi da urade i nesto konkretnije. Ona jedna svirka u SKC-u je bila perfektna i bend bolje zvuci uzivo nego na promosu, sto je naravno veliki plus. Muzika je odlicna, moderna, moze da nadje jako sirok krug slusalaca, e sad mora da se poklopi jako mnogo stvari da bi ovako dobar bend napravio neki znacajniji proboj. Pitanje je uopste i sta je uspeh nekog benda na nasim prostorima, no dobro, svaka cast momcima na ozbiljnosti i na dobroj muzici. Mislim da su primer kako bend treba da radi.
April 10, 200619 yr comment_1093387 Dobro...od Solija ste dobili pohvale...znaci Nazalost nisam cuo uzivo...a nisam cuo ni demo...(sem ako nije isto kao i one 3 pesme sa sajta) ...Cucemo se kad dodjete u Pirot
April 10, 200619 yr Author comment_1093628 @Solicitor Hvala puno na podrsci, puno znaci! Nego, stvarno.. Postici uspeh u ovoj skrnavoj zemlji.. mislim, sta?! Jedino da imas svirke barem 2x mesecno i to u kontinuitetu. Para ovde nema, ali mi ih i ne trazimo! Samo da bude redovnih svirki i ja cu to smatrati uspehom! Ko zna, mozda posle postanem malo alav..
April 11, 200619 yr Author comment_1094351 Vec sam nekima poslao, do kraja nedelje cu ostalima. Imao sam puno obaveza protekle dve nedelje pa nisam bas imao vremena, ali stize!
April 11, 200619 yr comment_1094579 Samo slati snimke na sve strane.To je ono najvaznije. Ne mozes znati na cemu si ako ne probas. A ono sa parama-ipak su pare veliki faktor.Bez para nema dobre opreme a bez dobre opreme nema dobrih snimaka itd.Shavatili ste poentu
April 11, 200619 yr Author comment_1094978 Samo slati snimke na sve strane.To je ono najvaznije. Ne mozes znati na cemu si ako ne probas. A ono sa parama-ipak su pare veliki faktor.Bez para nema dobre opreme a bez dobre opreme nema dobrih snimaka itd.Shavatili ste poentu Prijatelju, shvatio sam ja poentu poodavno.. Samo, ja sve sto sam kupio a muzike sto se tice.. znas i sam, iz dzepa. Nego, nek` ide zivot i da se svira!
April 13, 200619 yr comment_1096817 Ajde sad da se svi lepo zagrlimo i otpevamo onu nasu...Od topole do topole
April 13, 200619 yr Author comment_1097308 Ajde sad da se svi lepo zagrlimo i otpevamo onu nasu...Od topole do topole Heh Moz` se izgrlimo i otpevamo, nego je l` si se pohvalio za cudoviste od gitare? i u zdravlje da sviras!
April 14, 200619 yr Author comment_1098802 Gde je meni promo? Trazio sam medju prvima!!! Ma, izbrisao sam PM foldere.. Treba da izbace opciju za brisanje! Ostavi mi ponovo adresu, molim te. Dobijas cd sledece nedelje i ziv bio! E, `ajde neku svirku da radimo!
April 16, 200619 yr Author comment_1100167 Nesto slabo gigova ima.. Ko zeli da sviramo u njegovom gradu, neka se javi na PM i dolazimo za putnjake (naravno).
April 17, 200619 yr comment_1101709 Nesto slabo gigova ima.. Ko zeli da sviramo u njegovom gradu, neka se javi na PM i dolazimo za putnjake (naravno). e majke mi mile... Ajd Vlado javi se kad imas vremena da vidimo i za promo i etc.Nesto te nema ovih dana
April 18, 200619 yr Author comment_1102441 Evo ovak`. Potvrdjen je "Rock Sastanak 2006." koji ce biti u negotinu pocetkom juna meseca. Jos uvek pravim izbor bendova, tako da svi zainteresovani mogu da se jave!
April 18, 200619 yr Author comment_1102579 Sto se tice prethodnog posta (sto je sigurno) planiram Space Eater i AntiDote. Bendovi ostali neka se jave, jos malo pa cemo zatvoriti i finansijsku konstrukciju pa ce mi onda biti tesko da uglavim jos neki bend..
April 18, 200619 yr comment_1102629 Bravo care ! That's the spirit!!!!!!! Ziveo Scrimmage P.S.Pazite se promaje a narocito poplava!
April 18, 200619 yr Author comment_1102845 Nece na nas ni poplava.. Evo, javili su se i StrikeBack i Ambush za Rock Sastanak. Ne znam samo zasto jos moderator na Koncerti i okupljanja nije otvorio temu o ovome.. Ko jos `oce da svira?