Jump to content

_Grotesque_

Iskreni članovi
  • Posts

    465
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by _Grotesque_

  1. _Grotesque_

    Pornići

    Aajde, bre jbt.. Presede mi!
  2. Bump! Ajd` da zivne tema malko. Ima li neceg novog?
  3. Jebes ga (), poredjenja su neizbezna ako su slicnosti ocigledne.
  4. Zivi bili, pa docekali i videli! Neeego, zasto Space Eater ne svira na Castle Festivalu u Smederevu?!
  5. Ako cemo pravo, Space Eater poprilicno vuce na Nuclear Assault.. pogotovo na Game Over/Survive period. Nije to ni tako lose.
  6. Auuuu!!! Kol`ko je stara ova tema.. Mozda bi smo mogli da je ozivimo malko..
  7. `Alo, bre! Ka`ce taj snimak?? Ajd` zavsravajte, pa da radimo intervju pa svirke pa svasta!
  8. Samo da se pohvalim da sam dobio majicu! Sta se dogadja sa tim snimkom? Kad se radi?
  9. Prvo, izvinjavam se ako vec postoji topic. Ovaj search nikako ne radi.. Sto se benda tice.. WOW! Nestvarno dobra muzika! Ja sam ih provalio preko Friday Night Lights serije, za koju su radili soundtrack (tj. ubaceo je mnooogo njihovih pesama). Ne znam koliko ste upuceni, ali sviraju samo instrumentale. I to ne izivljavanje neko na gitarama i prekomerno soliranje, vec jako prijatne i lepe melodije. I Spoooore. Imaju 4 albuma, sve bolji od boljeg! Evo vam diskografija : http://www.torrentspy.com/torrent/1882836/...Discography_2_7 (odlican torrent! ) Ne znam sta bih vise u uvodnom postu mogao da kazem... Googlajte malo ako vas zanima, a na youtube-u ima tusta i tma njihovih stvari. CheersBigEars!!!
  10. E, ljudi! Jbg, nikako necu moci da ispadnem do Pirota sutra.. Poceli mi ovi Englezi i to.. Ali, zelim vam da se dobro provedete i da razvalite svirku! Vas stari drugar.
  11. E, pa, cestitam! Bas mi je drago sto ste upali i na ovu Gitarijadu! Obaveznoo se javite da se druzimo A za smestaj ne morate ni da pitate. Samo ispadnite! Pa, da bude i da napravite nsto ove godine! CheerzBigEars!!!
  12. Uf, mnogo je dobro ovo reizdanje poslednjeg albuma! Na youtube-u moz` se svasta iskopa..
  13. Bas sam nabavio 2. sezonu a do sutra uvece (ako me posluzi P2P) bice i 1. Koliko sam skontao ocde, dobra je serija. Videcemo...
  14. Javicu se, prijatelju! Ziv`li!
  15. `De ste, bre, drugari!!!! Evo, i ja sam docekao blagodeti ADSL interneta, pa reko` da se javnem i ovde.. Sta ima novo? Ka`ce ta svirka (fest?) u Pirotu? Bas sam se naostrio da vas isposecujem. Aj` zivi bili i, naravno.. CheersBigEars!!!! :pivopije: :pivopije:
  16. Ne bih se slozio da su koncertno neaktivni 5+ godina... Koliko me secanje sluzi, pre godinu-godinu i po sam ih cuo na 202-ci. Mozda je bilo i pre dve, ali ne vise od toga. Sviraju tu i tamo. Samo, glupo je malo sad.. Nit` Alogia. nit` Psychoparadox... Ni jedan ni drugi bend ne radi kako treba vec koju godinu.. Valjda ce da zivnu malo!
  17. Denise, prijatelju... Ka`ce taj disk, da ja tebe pitam! :) :) Puno pozdrava iz Zajecara!
  18. Dex, brate, nista nema od diska.. Aj` vidi pa posalji ponovo ako nije frka.
  19. :confused: Ovo treba da bude sala?! Covece, ti imas probleme..
  20. CKM mi je definitivno bio najjaci mainstream casopis dok nisam izvalio FHM oko Nove godine.. Mnogo slika ima za moj ukus! ALi, standardni su. TO mi se svidja. Od svakog broja znas sta da ocekujes, sto nije slucaj sa nekim drugim casopisima ovog tipa.
  21. Dexe, popravio si gitaru? `Oce skoro neke svirke? I cisto reda radi da priupitam.. Je l` ide i meni jedan demo? :) :)
×
×
  • Create New...