DramatisPersonae Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 This weeps for thee, oh the empty! This void hurts me, why can't I cry? Silent is the rain's father, He watches now. And rain falls upon empty street, no man at all! Fusty scent of moss, my crusted soul. And the heavy air falls at feet, the sun cries in bliss, As I weepeth for thee, oh, my, Empty. Diadem for fool's mask, Crown me, without guilt, King of meek.
Милица Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Odlicno-jos je i na engleskom,a dobro je napisano (posto vecini ljudi engleski ispada samo losa maska za lose napisanu pesmu)... Da li je ovako dobar rezultat vredan tako bolnog uzroka/inspiracije...?
Black~Cat Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Izvini na iskrenosti, ali ova pesma (ili šta god da je) mi više liči na skupinu nabacanih izraza, koji su tu samo da bi zadivili, ali ne i da bi uneli suštinu u svoje postojanje. Jesam se prosrala ali valjda razumeš šta hoću da kažem. Mada, that's just my opinion.
DramatisPersonae Posted January 9, 2006 Author Report Posted January 9, 2006 Izvini na iskrenosti, ali ova pesma (ili šta god da je) mi više liči na skupinu nabacanih izraza, koji su tu samo da bi zadivili, ali ne i da bi uneli suštinu u svoje postojanje. Jesam se prosrala ali valjda razumeš šta hoću da kažem. Mada, that's just my opinion. nisi se u opshte israla... Ha! Pa sad kad ja gledam ovo i ispada kao gomila nabacanih sranja... ali to je samo tako shto to nema svoju pravu svrhu, a pre svega ni rimu... a u sushtini je sranje ne vidjeno. Nem' pojma shto ga u opshte i postovah... To je neuspeli pokushaj... 'teo sam da sledeci pojam bude u kontrastu sa prvim... kao npr.: this weeps for thee, a onda oh the empty! sledi da oznachi trenutno osecanje... a kako mozesh plakati kad si prazan? A onda ide praznina, a plache mi se... pa da se meni plache, onda ne bih bio prazan... E, onda je ishla pauza, tj. mushterije su krenule da naviru, poshto sam ovo pisao na poslu... i onda sam dobio drugachiji tok misli... gledao sam pokislu ulicu, pa stoga poshto nije bilo kishe, a tmurni oblaci kao da ce da govna padaju: He watches... A osim toga, ovo He watches mozesh protumachiti i na drugachije nachine... I poshto sam se setio kontrrasta, a beshe tih otac kishe sledi: And rain falls upon empty street, ciljajuci na sliku praznine u meni. (dok pada kisha, a zapravo je sve suvo) No man at all, je tu zato shto ja radim sa ljudima... tj. njihovim povrshnim motivima, porivima, i izbezumljenostima... (radim u trafici... jednom je neki deda potego noz na mog brata zato shto mu ovaj nije hteo van radnog vremena dati cigare...) Ustajali miris mochvare (*mos - arhaichni izraz, germanski, stari engl. znachi mochvara) prezentuje neshto ubudjalo, istrunelo... a sledece: crusted soul, znachi da se oko nechega stvorila kora, a to neshto obichno nije ubudjalo... I teshka magla pada na noge,tj. spusta se... a sunce plache u svoj svojoj sreci tj. sija. Dok ja plachem za tobom, Empty. Ovo dok ja plachem za tobom i Empty necu komentarisati, tj. objashnjavati jer je lichne prirode. U stavri, ceo motiv je bio to kako ja treba da priznam nekome da sam ga lagao 2 i neshto godine, u vezi nechega... Ali, verujte mi, ja ovde nisam negativac.
Elizabeth Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 filozofski, kao i uvek.. I na prvo citanje deluje tako kao sto si interpretirao.
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 save meeee.... down in a holeeee.... take me Out.... with or without.... dodatak za rockere - baby....
DramatisPersonae Posted January 10, 2006 Author Report Posted January 10, 2006 Could it be that it's the end of the world, all the things that we cherish and love..... neshto neshto pichke materine... 'cos I am the chosen one....
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 (edited) dodacu yeah....inace, to je super pesma sa standardnom temom God - Djavo, pristojan text, nista posebno.... inace, nastavi da se drogiras..... Edited January 14, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 jebi ga, nema smajlija 'de se deli shot....
Dark Princess Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 This weeps for thee, oh the empty! This void hurts me, why can't I cry? Silent is the rain's father, He watches now. And rain falls upon empty street, no man at all! Fusty scent of moss, my crusted soul. And the heavy air falls at feet, the sun cries in bliss, As I weepeth for thee, oh, my, Empty. Diadem for fool's mask, Crown me, without guilt, King of meek. Podseca me na Poa. A ja imam visoko mishljenje o tom piscu,zapravo ga najvishe volim...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 i kada ce da padne pushenje?
GothicWraith Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 mozes da places kada si prazan (ali ne u smislu bezosecajan).. ne znam sta si ti mislio pod tim prazan. a pesma moze da se tumaci na razlicite nacine, tj svako je tumaci onako u kakvoj je stanju trenutno (a i sire). Nikada niko ne bi protumacio tvoje motive...
Recommended Posts