Jump to content

GothicWraith

Iskreni članovi
  • Posts

    267
  • Joined

  • Last visited

About GothicWraith

  • Birthday 12/01/1908

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

GothicWraith's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. ma koja je bre to fora za devojke besplatno?! jel hoce jednakost il sta?!
  2. weeeeeeeeeeeeeeeeeee! do jaja! o bre, pa ja sam se vratio sa diorame gola voda, kao da sam skocio u bazen i sedeo tamo 2 sata u toploj vodi! smezurali mi se prsti! al jbg, bilo do jaja!
  3. na GGG turneji vidi se na dvdu stalno mu lupa pesnicom u rame i kaci se na njega i provocira. a rock am ring 2003 5 baca gitaru i popizdeo i hteo da se bije sa njim al ovaj picka kao uzmi tu gitaru nazad! jeste gledali. mislim da j eza vreme beautiful people. i nije mi malo jsano koji kurac tamo 5 svira kad kao ono sto svira se cuje i kad baci gitaru
  4. menson poceo da me nervira.. i to jos pre. e a sto se on stalno izivljavao na john 5?
  5. e sad si ga nalupao mega! Nije pravi absinthe (ili za nemacke i ceske: absinth) nego kvalitetan. i nije tacno da ima 71-92 procenta, ko te je to slagao? 92 ima prvenac i to ne sme da se pije. Najveci procenat alkohola je u glupom Habsburgu bugarskom, 89% a to je sranje. I nije koliko ima % alkohola neko kakvog je kvaliteta, koje su bilje u kom odnosu i blabla. kada palis absinthe unistavas mu ukus kroz. evo ti najbolji video kako pripemati absinthe. ~~~~~~~ nego ovo novo je SRANJE!! i ni ja nisam znao da je pgo otisao? pa ko je ostao, samo skold? mada je i on relativno nov... smor.
  6. ovo su efektivnih 2:12 pretpostavljam, posto znam da j epocelo u 11 a zavrsilo se u 2?
  7. e ja imam pitanje! sto su goticarke po najtovima toliko teske i dignute?
  8. hahaha! cekaj znaci jel vredi da dam pare i cekam original ili jok!?
  9. e konacno! epa sa ovim se ne bih slozio! kolko puta neplanirano dodjem u belom i budem najtroo! hihihihihih e a kome posaljem onaj formular za clanstvo?
  10. na sajtu ima do 7. juna turneja izlistana.. tako da nije nemoguce..
  11. sto kaze cartmanja odbijam da slusam ista pre nego sto izadje album! jer ovo utice pomalo na ocenu pesama, jer kada izbaci singl to je verovatno zatos to se njemu pesma nekako vise svidja i izdvaja od ostalih, sto hoce da kaze da je bolja. Ja protestujem i cekam album da kupim original i ga da preslusam bez predrasuda! Hmm i sada prvi put vidim ove golden arches... Bella Lugosi's dead je samo paljenicka i paljevinski bas ima! drugo nista vise! a i naziv 'if i was your vampire' mi je skroz idiotski! :) sto kaze Cartman: "LAME!"
  12. ja sam se smorio, jedino sam ja ja tamo pizirao! i bilo je 20 coveka! al su kokteli profi!
×
×
  • Create New...