Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.8k
  • Views 316.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ја сам не бих био толико лицимеран као неки људи овде. До јуче им је Кан био бог и батина, реченице су се кретале од - "Какав јединствен вокал, то нико други нема, Камелот не би био исти бенд без њега

• Night Prowler
    Night Prowler

Gamma Ray je keva i za Kamelot i HammerFall i sve sto si naveo osim Gardijana s kojima su otprilike u istom rangu.

• Alison_Hell
    Alison_Hell

necu smrdljivog Fabija

• 2 weeks later...
comment_1451496

Na novom albumu mi smeta to što po prvi put na albumu Kamelota imam potrebu da preskačem (skipujem) neku pesmu ... to se nikada ranije nije desilo.

I moram reći da mi je album na par momenata ljigav i patetičan. Opet, sa druge strane, ima nekoliko extra pesama ... kao što ranije rekoh: kao da su požirili sa njegovim izlaskom i da je na brzinu dorađen

comment_1451565
Na novom albumu mi smeta to što po prvi put na albumu Kamelota imam potrebu da preskačem (skipujem) neku pesmu ... to se nikada ranije nije desilo.

I moram reći da mi je album na par momenata ljigav i patetičan. Opet, sa druge strane, ima nekoliko extra pesama ... kao što ranije rekoh: kao da su požirili sa njegovim izlaskom i da je na brzinu dorađen

Slazem se da ima par pesama koje covek mora preskociti, ali ne treba biti preterano kritican, ne moze covek vecito imati toliko inspiracije, moraju da postoje i padovi, a zbog tih nekoliko extra pesmica od mene imaju 5 bambija :pivopije:

comment_1459920

ne mora da znaci da ce svirati dosta novih, meni je iskreno svejedno, ali realno je ocekivati maks. 5 pesama sa novog albuma, sto znaci da ostaje jos dosta mesta za 10 starih pesama, plus ako dodaju jos malo na setlistu posto smo mi ipak srbi :)