Angelystor Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Hm, a zashto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Ma ne'am pojma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 ''This is Steve DiGiorgio and he will show you something!'' Ovo tek sad primetih. Jesi ti siguran da je to rekao? p.s. skinuh "Practice What YOu Preach" video snimak sa ove turneje sad..kako je milina gledati Aleksu kako terorishe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Ovo tek sad primetih. Jesi ti siguran da je to rekao? p.s. skinuh "Practice What YOu Preach" video snimak sa ove turneje sad..kako je milina gledati Aleksu kako terorishe Tako nesto je rekao, mislim da je tacno to. Jesi lli video kako Alexa izgleda, nisam ga prepozno jebo te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Ne pitam te to zbog jezika or whatever, vec zato shto je valjda Greg Christian na basu?!? A Aleksu sam vidjao skora, bile slike na netu sa reherseala.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 ja sam mislio da je to steve DiGiorgio, moja greska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 jebi se agresore , znash kako ti zavidim... ne seri da nisu svirali over the wall? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Ovo tek sad primetih. Jesi ti siguran da je to rekao? p.s. skinuh "Practice What YOu Preach" video snimak sa ove turneje sad..kako je milina gledati Aleksu kako terorishe A najopasnije je sto je na flajeru Steve DiGiorgio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 E onda ne znam..ali poshto je reunion turneja, nema shanse da je Steve na basu! E tachno..ni Wall vam nisu svirali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 trebalo bi da je sada u toku reunion turneja (kao sto kaze vanish), a u toj postavi sigurno nije steva di djordje... eh, sto i nas nije zadesio taj koncert... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yebiggah Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Au, sto je koncert bio dobar! Imali su tri predgrupe. Prvi su nastupili Divine Empire. Oni sviraju neki death i zesce su bili dosadni. Posle njih su nastupili Demolition iz Austrije. Za razliku od D.E. ovi su bili zanimljiviji. Cak sam dobio i dve trzalice. Treci bend, i najbolji support bend, bio je Susperia. Momci sviraju izvanredan thrash. Onda su se svetla ugasila. TESTAMENT, TESTAMENT, TESTAMENT! YEAHHHH Svetla se pale i pocinje THE PREACHER! Onda je nastao totalni haos. Sledeca je bila THE NEW ORDER pa odmah posle THE HAUNTING. Redari su pustali likove da se penju na stage i benguju na kratko posle cega su nam skakali na glavu i ostalo. Posle the Haunting su svirali ELECTRIC CROWN, pa INTO THE PIT na kojoj je bilo ubedljivo najzesce. Onda moja omiljena - SINS OF OMISSION pa TRIAL BY FIRE. Dok su svirali PRACTICE WHAT YOU PREACH, Chuck je davao da neko iz prvog reda kaze ono PREACH! Onda je 'ladno stao ispred mene i dao mi. Viknuo sam koliko sam mogao PREEAAAACH! Zaboravio sam da kazem da je od Trial By Fire pa do kraja Bostapha na bubnjevima zamenio pogodite ko. LOUIE CLEMENTE. Onda je Chuck rekao: ''This is Steve DiGiorgio and he will show you something!'' Poceo je onaj uvod na basu. SOULS OF BLACK! Posle S.O.B. su svirali LET GO WORLD pa RAGING WATERS (JEBO TE!!!). I za kraj DISCIPLES OF THE WATCH! Sve u svemu, jebokevno! Zao mi je sto nisu svirali Burnt Offerings i Dog Faced Gods, ali nije bitno Nishta sa Gatheringa?!?!?! Pobogu... trebalo bi da je sada u toku reunion turneja (kao sto kaze vanish), a u toj postavi sigurno nije steva di djordje... A Lombardo? Chuck,naravno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 (edited) lombardo nije, chuck jeste! Edited May 24, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Riddler@ Pa nece na Reunion turneji da sviraju stvari sa zadnjeg albuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE WIZARD Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 prva pesma koju sam cuo od njih je low koja mi se mnogo svidela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 (edited) prva pesma koju sam cuo od njih je first strike is deadly koja mi se mnogo svidela... Edited June 12, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharmaceut Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Да ли је неко чуо нешто око могућег наступа на Pepsi Sziget-u?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[retardus] Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Да ли је неко чуо нешто око могућег наступа на Pepsi Sziget-u?? Ja video skoro reklamu, izgleda da nece prisustvovati. A ni na sajtu ne pishe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MURDER Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Ma ce gledamo TESTAMENT sledece godine na EXIT,sta se plasite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 iz tvojih usta u Bozije usi! to bi bilo ispunjenje mojih snova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Ma ce gledamo TESTAMENT sledece godine na EXIT,sta se plasite. Mnogo je to undergound za festival tipa Exit Nista ove godine od Testamenta u Evropi.Samo ovo: JULY 07/15/05 Rome, Italy - Summer Day in Hell Festival 07/16/05 Helsinki, Finland - Tuska Festival Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Mnogo underground?A sta je Napalm Death,MTV boys band? Testament u Srbiju...sve sa Skolnickom i Clementeom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 ma dobro zezao sam se malo na slejerov racun Inace bas bih se odusevio i bilo bi mi veoma drago kada bi smo ih videli kod nas jednog dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 (edited) ponavljam: ispunjenje moga sna! EDIT: skoro sam cuo da je na nekom festivalu u grckoj, valjda, u isto vreme svirao i testament i slayer pa sam nesto pricao sa ortacima sta bi uradio... vala otisao bih na testament... Edited July 15, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Ja mnogo volim Testament,ali ipak ni jednog trenutka ne bih razmisljao...Sleja je ipak Slejaaaa! Nego,da li znate nesto o snimanju novog albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 jedno pitanje koje svaki dan pozelim da pitam, a uvek zaboravim: da li chuck billy peva "Return To Serenity"? extra je pesmica... jos je lepsa akusticna verzija... nikad ne bih rekao da je to TestAmenT... pitam se jer znam da je "Alone In The Dark" pevao prvi pevac TestAmenT-a, pa rek'o da nisu mozda njega zvali i za ovo, ili nesto slicno... aj', uzdravlje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts