Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 278
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1208690

Hahaha, da, pesma je inspirisana demonom govana sa golgote! biggrin.gif Gledao sam dogmu i sviruckao neke rifove, pa nisam znao kako da nazovem fajl, Golgothan mi je prvo palo na pamet. Ali kao sto rece Uros, pesma se sada zove "The Quest" i naci ce se na prvom demu koji cemo snimati za 2 nedelje.

comment_1208847

@Warrior - ako se prijavljujete za wacken, u polufinalu cete svirati u bg-u, a mi ocigledno u ns. Ali ako AoorA prodje u polufinale, ja skidam kapu, pravim ovacije i sl. Samo nemoj da se svi bacamo ko za onaj prokleti exit icon_mrtav.gif . Juche sam gledao stare strane ove teme, i bash sam se smejao. Aj svi vi meni zivi bili pa videli.

comment_1209348
Eto, drago mi je da bar imamo jednog fana koji vrti nasu pesmicu na kompu u midi formatu icon_razz.gif Cekaj malo Majo, strpi se do 21., snimamo demo pa ces exkluzivno dobiti disk sa 4 pesmice icon_smile.gif

Golgothan se zove Quest, ono je bio samo radni naziv, i nama je ta pesma svima omiljena. Uskoro ce jos jedan photo session, noviji, osvezen, pa ce biti postavljeno ovde, onako, grupna slikica. icon_smile.gif

demo za mene? do jaja! icon_biggrin.gif

e nemoj samo da me nazivas fanom, posto mislim da vise ne zelim da budem niciji fan ph34r.gif

THRASH ON! icon_rockdevil.gif

comment_1217684

Lagani update....

DEMO - AoorA ce svoj demo prvenac snimiti 21 i 22.10. u studiju Positive. Bice snimljene 4 pesme, ito:

The Quest

Could Have

Cycles Of Life

Maze Of Sanity

News by Joseph

comment_1218094

@Deda - 'zvini, nisam namerno. Ali cak je i ovo cool naslov za pesmu biggrin.gif

@Urosh - nebitno kakav je redosled.... icon_rolleyes.gif

@Selma - yeah, volimo mi ta eksponiranja icon_razz.gif samo sacekaj da metnemo sliku trenutne postave...... ustvari cekaj da se prvo slikamo pre metjave icon_uhoh.gificon_uhoh.gificon_uhoh.gif

comment_1219417

Pored svirke u Temerinu veceras, i snimanja dema za vikend, AoorA ce svirati i u novosadskom klubu Big Mamma na privatnoj zurci, sledeceg petka. A jos povrh svega, pozvani smo i da sviramo za Helloween u novosadskom klubu "Dvoriste". Jebi ga, radi se punom parom.

Do slusanja, Mladen.

• Author
comment_1220423

E evo novih vesti za sve zainteresovane:

AoorA je konacno zavrsila instrumentalni deo svog demo prvenca. Zvuci...jednostavno savrseno, mislimo da je posao fantasticno odradjen, pritom se zahvaljujemo Saletu iz studija Positive. Demo sadrzi 4 pesme, kao sto je i najavljivano i bice distribuiran u sto skorije vreme. biggrin.gif

Hvala svima na podrsci, ej ljudi, uskoro dobijate demo diskove Aoore, jej! icon_razz.gif

Aj poz zivi bili