Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

nasao sam jos jedan irish punk bend

zovu se mr. irish bastard i iz nemacke su

samo sto nisam uspeo da nadjem torrente ili rapidshre njihovi albuma, samo sam skinuo 3 pesme sa myspace, pa ako neko ima neki link, bio bih zahvalan

inace dok sam gledao neke spotove na youtube nisao sam i na shane mcgowana sa christy moore-om u izvodjenju pesme spancill hill, i onda potrazim malo muziku christy-ja moore-a i ono sto sam nasao je odlicno, irska tradicionalna muzika at it's best :D tu je mnogo stvari whiskey in the jar, ride on, vec pomenuti spancill hill, back home in derry...svakako ga preporucujem

• 2 weeks later...
  • Replies 196
  • Views 19.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"You'll have to excuse me,

I'm not at my best

I've been gone for a week

I've been drunk since I left."

Great Big Sea :da:

jel ti to mene pratis po temama :D

nadjoh pesmu na youtube-u i odlicna je a sada cu malo da istrzaim bend pre nego sto skinem njihovu celu diskografiju :D

mnogo dobra pesma :pivopije:

nasao sam torrent sa celom diskografijom great big sea, moze da bude interesantno posto su opisani kao irish-rock bend

inace ovu pesmu u originalu izvodi bend spirit of the west :D

no problemo

hvala tebi za bend, upravo ih preslusavam i odlicni su, skinuo sam 400 i nesto mb sto je navodno cela diskografja, ali nema pesme home for a rest :(

ili je bar nema pod tim imenom, kad sve preslusam znacu :D

ma dobro imam onaj youtube klip ako je i ne nadjem...

e da posle mnogo slusanja albuma 1, 2... five orthodox celtsa postao mi je odlican, ali ipak je najbolja pesma na albumu tradicional fields of athenry

Home For A Rest sam nasla na Irish Drining Songs kompilaciji, na koju sam slucajno naletela na YUPunk forumu. Evo ti link ako te interesuje

http://rapidshare.com/files/49639505/leon02_PASSDB_IPDSC_2005.rar

Moji favoriti su Dirty Glass, Seven Deadly Sins i Home For A Rest

:bigblue:

hvala

malo pre sam preleteo sve pesme i nije bilo home for a rest i onda na guglu naidjoh upravo na irish drinking songs torrent :D

to trenutno skidam, dobar izbor pesama a preporucio bih ti sve od murphy's i flogging molly :D

da da dobar je The State Of Massachusetts(solidan spot), (F)lannigan's Ball, Fairmount Hill i Johnny, I Hardly Knew Ya su mi se odvojile

inace ipak mi se vise svidjaju dva prethodna

• 2 weeks later...

Gledala sam malopre Simpsonove epizodu The Debarted i ladno su pustili I'm Shipping Up to Boston od Dropkick Murphys... :lol:

Ta pesma je na soundtracku filma Departed....

nemoj da zezas da i departed ima veze sa bostonom...bedak sto u njemu glumi leo, nikako da ga odgledam

super film koji u sebi ima irske muzike je The Boondock Saints

juhu nasao sam mr irish bastard i skinuo ga

dobri su skroz

inace 2 irish svirke u 2 dana zbog st patrick's daya

16. 3. irish stew u livingroomu

17. 3. celtsti u domu omladine

jbg oba cu propustiti ali gleda cu da popijem koje pivo za svetog patrika :D

sinoc je bilo u jednom kaficu u sdu vece svetog patrika

izbor muzike je bio odlican vrteli su se marfisi, floging moli, pougsi, dablinersi, keltsi, stju...

delili su i zelene kolace :)

a tek sto je u moskvi bila parada :)

mada ni u njujorku nije bilo lose :D

neko je pomenuo Irish Stew...pridruzujem se preporuci! svako ko voli taj fazon definitivno treba da checkira ovaj domaci bend!

inache imam shal Celtic-a,osh neko kupi? cena dogovor :D

• 1 month later...

Slabo se pominju legende Clannad. I Anúna, takodje.

Mislim da je na ex-yu prostorima najbolji posao odradila hrvatska grupa Belfast Food - jedan od albuma se zove Melodije Irske i Kvarnera. Sardinijski bend Glee's je zanimljivo spojio njihovu tradicionalnu muziku sa irskom u Musica d'Irlanda e di Sardegna. U Poljskoj je cuvena grupa Shannon, kao i Carrantuohill...U Rusiji ima bas dosta sastava koji u svoj reportoar uvrscuju i irske pesme (cesto ih i prepevavaju na maternji jezik), neki od poznatijih su: The Dartz, Mervent, Clann Lir i Puck and Piper...

jes jes clannad sam zaboravio

izasao je novi irish stew, cuo sam samo jednu pesmu i zvuci ok

Irish stew je izasao pre mesec i kusur dana,da si mi ziv i zdrav,tacnije za st. Paddy-a.Maznuo sam ga odmah,i iako zvuci odlicno-So Many Words ostaje kralj na tronu(lav na stolu)