Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 187
  • Views 17.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pf, hoce li ta Tristessa jednom napraviti dobar album, na kome ce samo muzika govoriti da je dobar,a ne da gostuje jos neki poznati muzicar? Naravno da joj niko nece odbiti poziv. Ni Shagrath nije. R

• Angelystor
    Angelystor

Opet Sabbat inspiracije i ja... "Dreamweaver" je definitivno, ali definitivno najludji i najhrabriji thrash metal album ikada snimljen. Ovakvu kanonadu lirika i riffova su samo ludaci mogli da sklope

• Јарослав
    Јарослав

Прво издање је прво издање. Јебеш ремастер.

• Author
comment_1227142

Ma dao mi je on Destrukciju jos na Guardianima...super je cert...narezi i novi Helloween Single, Angru, Rhapsody(of Fire) i jos nesto sto mislis da je ok...ako stignes naravno...

ma nema frke bre druze sve za tebe :pivopije:

nego d se vrnemo sabbatu :pivopije:

cim izadju ta remasterizovana izdanja odma ih pazarim :bigblue:

comment_1227750

Pretpostavljam da su u pitanju dogovori sa Sanctuary-jem, posto je po tom pitanju Noise bio vrlo skrt. Secate se da su uradili samo reizdanje "History Of A Time To Come", a nije bio album ni remiksovan, ni remasterovan, nista. Pretpostavljam da Endi sad pravi raspored kako da uklopi sve obaveze. Zamislite ponovo krene na turneje i zabatali producentski rad. Gde to ima smisla?

comment_1230313

Da im se nije izdesavalo sve sto se izdesavalo i da su potrajali malo duze, ko zna gde bi im bio kraj. Ovako... samo mozemo da se vajkamo sta bi bilo sa njima da nije bilo toga. Ali to je vec u domenu SBB-KBB teorije.

comment_1230589

Zamislite ponovo krene na turneje i zabatali producentski rad. Gde to ima smisla?

Sa onakvim znanjem i onako divnim studiom i opremom i onom koznom foteljom... aposlutno nigde nema smisla :D

Salim se, voleo bih ja da vidim uzivo sabbat, ali bi trebali da naprave jedna sestomesecna turneja i zdravo, nazad svako na svoje radne obaveze.

comment_1230727

Salim se, voleo bih ja da vidim uzivo sabbat, ali bi trebali da naprave jedna sestomesecna turneja i zdravo, nazad svako na svoje radne obaveze.

Kako je krenulo, mislim da ce pre imati vise sporadicnih koncerata, a cesce, nego sto ce to biti turneja!