People before Profits Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 xoxoxoxo, chuda nevidjenaaa, ja napisa' rech na srpskom elem, pesma je, videcete, kratka, 3 strofe, malo inspirisana block outom (majdan konkretno ako bas sve morate saznati), mnogo inspirisana veeeeeeeeelikim bedachenjem s kraja leta i pochetka jeseni... pisana iz jednog cuga, naknadno menjana po rech, ali generalno cutljiva, nedorechena i meni taman i nema ime...posto ne znam kako bi' je nazvao... prva strofa me i dalje buni, tacnije, prva 2 stiha, al' kako vreme bude proticalo menjace se valjda...a i svi su pozvani na komentarisanje i predlaganje....kao i na gadjanje koshtunice jajima danas popodne ispred rektorata kisses y'all! Ne vidim pogled, al' kao da gledam, Odavno jos proslo je vreme za kraj, Umoran ostavljam put kojim hodam, Nazad u sebe, izgubiti raj. Negde u meni osluskuje zudnja, Nad tragom u zemlji ja nazirem rec, Telo je dom, a zivot je svuda, Ponekad te znam oduvek... Muk dok se siri jer tlo guta vazduh Ja klonem, a bojim se sna, Prokletu prati jos gora zelja, Polako ti postajes ja...
Jedite Govna Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 zamisli, nikako jos da sklopim pjesmu ili rad na engleskom, i ako engleski mi dodje navodno drugi jezik po koriscenju... sve u svemu, xoxo, fino je napisano...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Shto reche Marko... 'vaistinu ' Svidja mi se... Posebno ovo: "Ponekad te znam oduvek..' p.s . nemoj se bedachiti iz block out. Najgore je zlo.
People before Profits Posted December 19, 2006 Author Report Posted December 19, 2006 hvala na commentima, nisam video da je iko postovao osim lestata 'fala vi :*
Recommended Posts