Posted October 16, 200618 yr comment_1216722 xoxoxoxo, chuda nevidjenaaa, ja napisa' rech na srpskom elem, pesma je, videcete, kratka, 3 strofe, malo inspirisana block outom (majdan konkretno ako bas sve morate saznati), mnogo inspirisana veeeeeeeeelikim bedachenjem s kraja leta i pochetka jeseni... pisana iz jednog cuga, naknadno menjana po rech, ali generalno cutljiva, nedorechena i meni taman i nema ime...posto ne znam kako bi' je nazvao... prva strofa me i dalje buni, tacnije, prva 2 stiha, al' kako vreme bude proticalo menjace se valjda...a i svi su pozvani na komentarisanje i predlaganje....kao i na gadjanje koshtunice jajima danas popodne ispred rektorata kisses y'all! Ne vidim pogled, al' kao da gledam, Odavno jos proslo je vreme za kraj, Umoran ostavljam put kojim hodam, Nazad u sebe, izgubiti raj. Negde u meni osluskuje zudnja, Nad tragom u zemlji ja nazirem rec, Telo je dom, a zivot je svuda, Ponekad te znam oduvek... Muk dok se siri jer tlo guta vazduh Ja klonem, a bojim se sna, Prokletu prati jos gora zelja, Polako ti postajes ja...
December 13, 200618 yr comment_1252304 zamisli, nikako jos da sklopim pjesmu ili rad na engleskom, i ako engleski mi dodje navodno drugi jezik po koriscenju... sve u svemu, xoxo, fino je napisano...
December 16, 200618 yr comment_1254424 Shto reche Marko... 'vaistinu ' Svidja mi se... Posebno ovo: "Ponekad te znam oduvek..' p.s . nemoj se bedachiti iz block out. Najgore je zlo.
December 19, 200618 yr Author comment_1256519 hvala na commentima, nisam video da je iko postovao osim lestata 'fala vi :*