Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 147
  • Views 18.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ocajan album.Pesme su go kurac.Nikada mi nece biti jasno zbog cega si bendovi rade ovakve stvari,umesto da se okanu sviranja i lepo rade neke druge poslove.Zaista je zalosno za bend koji je objavio ne

• Ostali u 80-ima?Pa to je uvreda za njihove albume iz tog perioda.Arhaican zvuk?To nije arhaican zvuk.Pitiful Reign ima arhaican zvuk,ovo je govno od zvuka.No,nebitno,album je krsina zato sto su pesme

• starnger in a strange land
    starnger in a strange land

Поражавајуће је то да је пре мене нико није окачио на Ју Тјубу. Живео спид метал! http://www.youtube.com/watch?v=njeMUTUayWs

comment_49751

Hvala ti Lemmy što si pokrenuo temu. Ja bih to učinio odavno, ali mi je bilo žao da zvrji prazna. U pravu si, "Heavy Metal Maniac" je stvarno zakon, kao i svi njihovi albumi.Ova zadnja dva "Dark Command" i "Blood Of Tyrants"su takođe fenomenalni, a ima tu još, kao npr. "Unveiling The Wicked". Setimo se samo da su 1985. oni vodili Megadeth kao predgrupu na turneju.

comment_49969

Cenim da bi to bilo najbolje jer je malo jedan priest. Otrgne se čovek kontroli, opije ga vlast i počne da pravi sranja. Pogledaj samo šta je Demonic uradio. 8) 8) 8)

• 3 months later...
comment_90551

Je li Lemmy, da ne znaš ti gde mogu da nađem njihov sajt, ako uopšte postoji?

Drago mi je bar da se nisu raspali. To je sad počelo da se širi skoro kao trend reoformljenja starih thrash bendova iz 80-ih.

comment_91514

Eh, pa ima i američki metal bend Agressor. Hvala bogu, ljudi nikad nisu čuli za legendarni francuski bend istog imena.

Muzička industrija je većim delom sranje sa velikim S, ili celo napisano velikim slovima.

• 5 months later...
  • 3 months later...