Jump to content

vudun

Iskreni članovi
 • Posts

  16607
 • Joined

 • Days Won

  147

Everything posted by vudun

 1. vudun

  COVID-19

  Toliko sam duvao i puvao, kako bih prosvirao sinuse i dobio začepljenje uha. Na kraju sam tri puta išao na ispiranje da me odčepe. Nekako. 20 godina nisam ušao u Dom zdravlja, sve se promenilo...
 2. vudun

  Testament

  https://youtu.be/f_IqRm0VzdY
 3. vudun

  COVID-19

  Isti slučaj u isto vreme. Sinusi su pištali...
 4. Kroz 10 godina će vas guziti straponom od 3 metra...
 5. vudun

  Tenis

  Može tak, a može i vak... https://youtu.be/E-GElBXD2uM
 6. https://www.klix.ba/scitech/nauka/kompanija-elona-muska-se-priprema-za-testiranje-mikrocipova-na-ljudima/220120168 Tako to počinje . . .
 7. vudun

  Tenis

  Dr Milanko Hekler je razjaren...
 8. Vadite oruzje..Preparirajte Automobile,Kamione,Autobuse i Bagere.Pojacajte ih celicnim plocama i punite ih Explozivom.Kad postave punktove odma ih dignuti u zrak i naglo probiti put do Banja Luke.Ili cete dalje posmatrati kako se spremaju i briju jaja da vam ponovo zensko pojebu !?!
 9. https://en.wikipedia.org/wiki/DSR-Precision_DSR-1 Vanserijska preciznost na razdaljinama od 1500 metara vazdušne linije, što je ekvivalentno drumskoj distanci od 3 km, uz ubojitu municiju kalibra 8.7 mm; pritom vodeći računa o dimenzijama i kompaktnosti, zahvaljujući tzv. bullpup konfiguraciji, kao i relativno maloj masi, što dodatno doprinosi pospešivanju taktičkog manevrisanja samog oštrostrelca...
 10. vudun

  Tema za ekipu

  Vrućina u toj Australiji...
 11. vudun

  Tema za ekipu

  Sretenka, šta si sada zgrešila?
 12. Sputnjikom sam se špricao, to nikad nisam poricao.
 13. vudun

  Tema za ekipu

  Rumunjski historičar Konrad Bercovici zapisao je: Srbi su nacionalisti, beskrajni megalomani bez vjere, to je najšovinističkiji narod Europe, ako ne i cijeloga svijeta; sa Srbima je nemoguće raspravljati, jer su bez razuma. Njih treba mlatiti jer respektiraju samo silu. Trlaja?
 14. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/indijac-85-tvrdi-da-je-primio-12-doza-vakcine-protiv-korone-i-da-zeli-jos/220107146 Šiptar.
 15. vudun

  Tema za ekipu

  Priznajem, odgled'o sam Tomu.
×
×
 • Create New...