Jump to content

vudun

Iskreni članovi
 • Content Count

  15213
 • Joined

 • Days Won

  95

Everything posted by vudun

 1. Hm, neverovatno, taj The Mission album sam slušao baš pre par dana. Po prvi put.
 2. Gledajući sa stručnog stanovišta, rekao bih da se radi o F.22 Raptor dijagnozi.
 3. vudun

  Testament

  Ionako sam izrazito nadrkan došao na nastup. Pokradena titula i još svašta nešto. Ozvučenje sramotno. Peterson debelo zatajio. Bio sam skroz pozadi. Između one dvojice nabildovanih momaka. Sa kapuljačom i tamnim naočarima. Potajno se nadao da će na kraju odsvirati ''The Ballad''. E, kurac od ovce. Raspršile su se sve nade. Posle sam po Lekinoj bari tragao za naprdnjacima. Bilo kakvim. Kako bih utolio glad i žeđ. Darkan je sprečavao, njemu da se zahvale. Neuporedivo bolje je bilo pre 11 godina kad je Frubi organizovao.
 4. Nije on. Ipak nije. Rabijać je stariji petnaestak godina. Ova traka Ludi četnik Volvox mu je imala potencijala i šablona, ali na kraju kita od muflona.
 5. E, moj Šimone. E, moj Dimonoviću.
 6. Sretno i berićetno!
 7. Kad nema studijskog snimka, monumentalan je i ovaj
 8. Kao mlađi bih rekao Bajaga, a onda s godinama shvatiš i podvučeš, dakle, Azra. Neupitno. Džoni Š - još jedan kamen spoticanja među stubovima.
 9. vudun

  Hate

  Pa, dobro. Onda da pooštrimo mržnju. MRŽNJU !!!
 10. Uredno pokošena trava. Domaćin čovek. Humane, zagledaj ti to malo bolje. I lupom ako treba. Deda me zvao u berbu, uredno sam se odazvao, a ono baš puca koliko je zrelo. Poprimile su one veoma besne nijanse. Počekovske nijanse.
 11. Aha. Hmmm - da da. Dakle... Pa, dobro. Ta-ko. Eh. Vrrrlo dobro! Bez brige. Nazdravlje. Ljubim ruke. Nek je sa srećom. Da? Čujem. Svakako. Živeli, gospodo. I laku noć.
 12. vudun

  Noviteti

  Spreman. Ne za jednog, već za trojicu Hefesta.
 13. vudun

  Noviteti

  Spot deluje baš kjubri... kjubrikovski. Fino. Imamo hitove, imamo ugovor! Vrište zvučnici sve u šesnaes, kako i priliči posleponoćnom matineu. Decibelijada!
 14. Privacy podforum na redditu je prepun topika o tom... servisu.
 15. ^ ugasiti te globaliste, monopoliste, koji li su već kurac sada postali. Obavezno ugasiti. Ne žaliti. A omiljeni način je u krevetu. Dok se na leđima leži. I bulji u plafon. Tad je koncentracija maksimalna. Šteta što se nema vremena... kako za omiljeni način, tako i za puno toga...
 16. Isto. I kod mene isto. U vezi Tankarda, da. A i po pitanju Distrakšna... se slažem. Potpuno.
 17. vudun

  Slayer

  Kad im već temperama šaramo po omotima - debitantski album ujedno poseduje i najbolji omot. Duboko verujem da se Lemi slaže.
 18. vudun

  Burzum

  Eh, kako s vragovima jedeš trešnje. I kako vragovi na Varga liče...
×
×
 • Create New...