April 15, 200817 yr comment_1646132 Mni se vise svidja prvi album Midgarda od drugog.A i cuo sam da je atmosfera na svirkama bila bolja sa prvim pevacem. Sjajan bend,nadam se da cu imati prilike da ih cujem uskoro.
April 15, 200817 yr comment_1646182 ehm, izgleda da je Dimetov povratak ipak dezinformacija... u stvari, on i deo ekipe iz Midgarda treba da počnu sa nekim thrash projektom... to nije lose
April 16, 200817 yr comment_1646753 ma gde loše, to je odlično... prvi album jeste 666 puta bolji, ali sada su te pesme izmenili kad sviraju live... opet ko zna , možda se opamete...
April 17, 200817 yr comment_1647357 Hmmm.... cini mi se da se Dime ipak vratio... posto - na space-u im je izasla nova slika sa Dimetom, i nz da li je to Midgard okupljen (pise iznad da jeste) ili kao sto ovaj rece - postava za neki drugi bend...u glavnom znam da im ni Krsmanovic(onaj sa spota, duga kosa, naocari, non falseto ...) vise ne peva... Sto se tice Midgarda - imam samo poslednji album i super mi zvuci... ono - meni odlicno..a ovi sto se prepucavaju novi / stari Midgard - moze neko da mi posalje stari album? Ako ima volje da salje preko neta, ili da okaci na net - neka mi se javi - hvala
April 18, 200817 yr comment_1647870 pobogu, kupi, nije vise od 300 dinara Donde, donde, DONDEEEE??? i kako se zove, stvarno nz nista o tom prethodnom albumu x\ Mozda ima u Melodiji, odem pa vidim, skontao sma da su izdali za One Records, i da je u SM-i jdna njihova prodavnica... wiiiiiiii xD
April 18, 200817 yr comment_1648067 Sto se tice Midgarda - imam samo poslednji album i super mi zvuci... ono - meni odlicno..a ovi sto se prepucavaju novi / stari Midgard - moze neko da mi posalje stari album? Ako ima volje da salje preko neta, ili da okaci na net - neka mi se javi - hvala A mozes li bar taj stari album da posaljes,ja nemam nijedan...
April 18, 200817 yr comment_1648221 A mozes li bar taj stari album da posaljes,ja nemam nijedan... iz šapca si, sunce mu nesposobno... snadji se...
April 19, 200817 yr comment_1648672 A mozes li bar taj stari album da posaljes,ja nemam nijedan... Brate - aja nemam STARI - imam samo novi.... a stari mi treba, nisam jos pitao u prodavnici da li imaju, ali sumnjam.... ako hoces da ti posaljem ovaj novi - javi se na pm - das mi msn, pa se dogovorimo xD
April 20, 200817 yr comment_1649353 Imam dovoljno strpljenja da prebacujem preko msn-a, pa ko zeli - mogu da mu uradim - samo na pm.... a meni treba ovaj stari... xD
April 23, 200817 yr comment_1652131 opet ja sa ispravkama... jbg.... onaj thrash projekat je stavljen na hold, a dime ipak peva u midgardu (pod istim imenom) i snimaju treći album... tako...valjda je to to...
April 24, 200817 yr comment_1653065 Ma vratio se sto posto.... znam sigurno..... nego - nadam se samo da nece o5 izdavati za OneRecords :S