Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 670
  • Views 69.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Јарослав
    Јарослав

да ли је могуће да ово људи још прате?! па ово је било популарно кад сам ја био 8. разред. сви живи су се тада ложили на НФЛ. мени је то увек била глупост. рагби је закон, НФЛ је за пичкице!

• Obicno ljudi koji mrze NFL ne kontaju nista, misle to je samo obicno gruvanje i tako to...Niko ne vidi kakve su tu takticke podloge i kakvim se naporima ti ljudi izlazu...Ali jebiga, to je u Americi,

• Evo direktno sa terena (iz svlačionice ) Mi (Pantersice) smo prvo izgubile od Vučica, a posle pobedile Vojvotkinje i Kikinđanke. Nije loše s obzirom da treniramo pet meseci Dakle, tri pobede za Beo

comment_2721380

Haj Tenta sta bi drugo. :mhihi: Mada koliko mi je pricao menjao je cesto pozicije u skladu sa potrebom posto nije ni bas toliko statican lik.

comment_2721391

Pa sve to moze i na nasem kao i vecina pojmova samo sto mi vise nemamo Vuka nego naslednike Boska Jakovljevica.

• 11 months later...
comment_2798561

Da lie realan ovai Nfl... Kakav preokret Sihoksa, ovo sam mislio da ni u basketu ili hokeu ne moze da se dogodi... Vilson ceo mec u kurcu, ali igrao baiudza do kraia...i iscupa stvar, smekerski... Esu glupe one frazetine - ali neko ima muda i srce sampiona... A neko ko onai Bostik, ispusta loptu kao naigora cavuljina, kace lomi :)

Gleda se i drugi par

comment_2798568

Navijam za GB ali ko ih jebe, napravili su nekoliko pocetnickih gresaka, i nisu ni zasluzili da idu dalje. Onom crnji ladno prodje lopta kroz ruke i zvekne ga u celo, pa ono pretvaranje za 2 poena, prosto neverovatno sta su dozvolili.

Petriotse najmanje volim, ali i oni ce otici u finale.

Edited by LoveHateLove

• 2 weeks later...
comment_2802650

Ebes Arene, Foks izvukao...zaspao sam pred krai trece, dokie bilo 24-14 jos...mislim dae to bilo presudno, bez moe podrske - desio se potop...stigla Vilsona, Meningova kletva od proslog finala...i onakoe bio zreo za tragicara protiv Pekersa (platio na cuprii, umesto na mostu stail)...samo ne znam sto nie isao na Linca, koi bi zgradu preskocio i zid od cigala srusio, a kamoli par stodtridesetokilasa cistih misica (beibi Kuruz stail)...izdzilitao bi on tai edan jard, lagano

• 2 months later...
comment_2822877

Какви су папани у Тексасу, да не поверује човек. А и у Илиноису живе изгледа неке пичкетине.

А за Оукленд ме не чуди, то му дође мало тржиште на квадрат.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.