Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1257547

Dakle, ne znam jeli neko čuo za ovaj genijalan bend ali ja preslušah malopre njihov album iz 2000-te Against Again (imate ovde negde download: http://deathmetalinvasion.blogspot.com/ ) i oduševih se. ^^ Da, sviraju Grind, ali ne samo to već imaju i neke uvrnute melodične delove, Post-Hardcore elemente i još shitload of drugih uticaja (praktično Avantgarde). Iskreno, nemam dodatnih informacija o dotičnom bendu, sem da se pevač zove Hatada, gitarista Kapo, basista Futoshi i bubnjar Chowrow. A da, i to da je Hatada osvedočeni begunac iz lokalne mentalno-zdravstvene ustanove.

Diskografija: http://www007.upp.so-net.ne.jp/swarrrm/discorgraphy.html

Ni ja ne mogu da se snađem, znam samo da imaju gomilu split-ova. Svaka dodatna informacija je dobrodošla...

• Author
comment_1259135

Uhm...'beš mi sve ako ovo nije jedan od najboljih Grind bendova ikada. Skinuo sam Nise Kuseishu Domo - Thee Imitation Messiahs (2003, jebeno odličan album) i još neke split-ove. Waaaaaa naložio sam se, što bi rekla jedna koleginica s ovog foruma *moist*. ^^

Ae bre skidajte nešto od njih prokleti bili, ostav'te melotechnideath i ostale boy-band žanrove!

comment_1259604

ja imam, verovatno, sva njihova izdanja i Nise Kuseishu Domo je njihov najbolji album zasigurno. vokal je neprejebiv, na momente me potseti na Sakevia [GISM], sto retko ko moze da ucini. muzika je dosta direktnija nego na ostalim izdanjima gde ima i vise emo/skrimo elemenata. u svakom slucaju moze da se svidi i ovim i onim grinderima.

• Author
comment_1259646

Heheh fin Versus avatar. Šta imaš sve od njih?

Moja lista:

[1999] Swarrrm & Force 7" Split

[1999] Swarrrm & Fugaku Split

[2000] Against Again

[2001] Swarrrm & Atomic Fireball Split

[2002] Swarrrm & Bloodred Bacteria Split

[2003] Nise Kuseishu Domo - Thee Imitation Messiahs

Ima još, znam ali ne mog da nađem...skida se Chaos & Grind (1998) ali spoooooroooooo. Skelletona me muči malo =/

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • Author
comment_1422458

Da, tačno su kao Dir `en` Grey.

Also, Black Bong je jeibtačno ubitačno fantastičan!!!!!!!!!!!

Ovo je track list:

1. Snow

2. Cherry Tree

3. Fissure

4. Sky

5. Road

6. Light

7. Wind

8. Black Bong

ili u kanji-ju:

1. 雪

2. 桜

3. 裂

4. 空

5. 道

6. 光

7. 風

8. Black Bong

comment_1422485

gobblegegook = win

zasad :P

btw jeli moj snimak ili bas rezhe non stop?

Vishe mi se svidja dir en grey... frontman swarrrm-a je odlican vokal, ali frontman dir en grey-a ima ponajbolji beastial growl (ono kad zarezhi) na metal sceni trenutno =)

• 1 year later...
comment_1803193

Ovo je jedan od 4-i Japanska benda koje gotivim. Ali stvarno mislim da ovo trebao na Avangardu pre nego ovde.

Inache imaju smao tri albuma i milion splitova,epova singalica i raznih chudesa. A to su Against Again, Nise Kyuseishu Domo (Thee Imitation Messiahs) i Black Bong. To je i jedino sto imam od njih. :)

comment_1803253
Inache imaju smao tri albuma i milion splitova,epova singalica i raznih chudesa. A to su Against Again, Nise Kyuseishu Domo (Thee Imitation Messiahs) i Black Bong. To je i jedino sto imam od njih. :)

pa i nemaju nesto premnogo izdanja.pogledaj diskografiju japanskog sabbata pa onda reci :razz:

sve sto sam od njih slusao je vrhunski.

silence :rockdevil:

Edited by Goxy

comment_1804361
pa i nemaju nesto premnogo izdanja.pogledaj diskografiju japanskog sabbata pa onda reci :razz:

sve sto sam od njih slusao je vrhunski.

silence :rockdevil:

Jel to japanci grese u stampanju diska ili se pesma zove scilence? Ili je na foru i am the black WIZARDS! :rockdevil:

Edited by Сталкер