Posted January 6, 200718 yr comment_1267869 u nocima kad se osecam ovako kad se svetla gase i kada su macke budne potistena sam,placljiva i narubu pameti tad nanesem sminku upalim muziku skinem s police periku odjednom sam dama dok ne odem kuci u hladan krevet i postanem opet ja.. u danima kad se osecam ovako kada su spustene roletne i kada psi lutaju i laju na mene setna sam, tuzna ali sa osmehom zbog Sunca tad nanesem sminku upalim neku muziku skinem s police novu periku odjednom sam dama dok ne odem kuci u hladan krevet i postanem opet ja... i tako redom, svakog dana svake noci zbog tebe skidam sminku,stavljam je palim muziku gasim je menjam boju, frizuru kazu-sta se cudis, zensko je.. i tako redom sve zbog tebe...
January 7, 200718 yr comment_1269077 Ma ne, bez glume, bez maski, samo tako moze da se ocekuje iskrenost i sa druge strane. Napred je uvek svetlije, napred je uvek lepse, napred je uvek nesto novo, nesto cega, jos, nije bilo... Tako bude, u nocima kad se osecam ovako.
January 12, 200718 yr comment_1272850 U takvim nocima upalim farove, i gazim sitne zivotinje po putu svaki put kad zgazim nekog zeku namazem pekmez na parce 'leba.